Forum despre Garanti Credite de Consum


girl. Marti, 5 August 2014

Buna, eu lucrez la Garanti Credite de Consum de peste 1 an. Salariile sunt mici, iar maririle salariale foarte mici. Sansele de promovare, in procent de 90% sunt inexistente, iar cei 10% ramasi, presupun sa fii angajat de peste 4-5 ani si sa ai noroc.

Un alt dezavantaj este ca angajeaza in mare parte prin firma de recrutare si diferentele dintre angajatii directi si cei prin firma de recrurtare sunt foarte mari si te lovesti permanent de ele.

gilbert Marti, 5 August 2014

Hey girl.

Salariile sunt mici in ce sens? Tu ce salariu ai?

Te pup dulce

nicolle Marti, 2 Decembrie 2014
Buna,
Am fost si eu contactata pentru interviu pentru pozitia de cosilier credite.Imi poate spune cineva care este partea fixa la ei(este specificat in anuntul de recrutare ca se ofera parte fixa , bonuri de masa si comision din vanzare)

Multumesc.
Alicia Joi, 12 Februarie 2015
pe mine m-au chemat la interviu dupa 3 luni de la data aplicarii...o fi plecat angajatii si acum ii cheama pe urmatorii de pe lista?
Lorena Vineri, 26 Iunie 2015
In Garanti lumea vine si pleaca mai des decat in gara, salariile sunt mai mici decat a unora dintre femeile de serviciu din alte institutii, targetul aproape irealizabil, deci sanse sa castigi mai mult nu sunt, iar bonusurile foarte mici. angajarea se face pe perioada determinata de 3 luni, iar trainingurile inexistente. Principala preocupare a celor care au reusit sa primeasca primul salariu dupa ce si-au facut targetul, este aceea de a-si cauta alt loc de munca. Pacat ca nimeni din conducere nu realizeaza ca de fapt platesc oamenii pentru a-si face ucenicia si a pleca in alte banci in momentul in care dobandesc experienta necesara.
dorian82 Marti, 23 Mai 2017
Bani putini pe bonusuri, targhete foarte mari.
dorian82 Marti, 23 Mai 2017
Targhete irealizabile, bonusuri foarte mici. Lipsa de respect a superiorilor asupra angajatilor.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?