Forum despre Garanti Bank SA


pampas Luni, 25 Februarie 2013

mai, dar de garanti nu vorbeste nimeni nimic?
am lucrat si eu pe acolo vreun an si stateam cu cravata in sertar. salariile sunt cat de cat ok. multe dre ambitioase din cale-afara si se folosesc de toate mijloacele sa avanseze, dar sunt si persoane ok, care vin la serviciu pt ca au nevoie de bani si nu abereaza ca le intereseaza o cariera, bla, bla, bla.

nina Duminica, 10 Martie 2013
Poate sa spuna cineva cum e in Garanti in centrala? La Risc sau la IT? Atmosfera, sefi...?
gigi Luni, 11 Martie 2013
Stie cineva cum e la IT?
gica Joi, 21 Martie 2013
stie cineva cat are salariul un RM IMM?
Lulu Luni, 8 Aprilie 2013
Cat are salariu un Account Manager?
Maria Vineri, 17 Mai 2013
Stie cineva cat se plateste pe Retail Sales Support? Cum se lucreaza?
Paul Joi, 23 Ianuarie 2014
Cine poate sa imi dea detalii despre programul de Trainee de la Garanti. Salariu, cum decurge interviul, programul pt cele 4 luni, sansele de angajare dupa finalizare, etc? Va multumesc.
Ioana Duminica, 23 Februarie 2014
Stie cineva cat castiga un consultant persoane juridice?
Ares Vineri, 11 Aprilie 2014

am lucrat multi ani la ei, salariile nu sunt extraordinare, trebuie sa negociezi cum trebuie la angajare pt ca astfel risti sa ramai ani buni pe un salariu mic (maririle sunt de 1-2 mil daca se dau) multa mancatorie, daca nu faci ce zice seful sau daca ai o opinie diferita te transformi in persona non grata, se da afara pe motive pe care nu le stie nimeni, s-au desfiintat dept intregi la modul "de maine nu mai vi" iar in secunda doi ti se blocheaza acces la calculator, badge. Esti obligat sa stai peste program, nu conteaza ca de fapt sunt prea putini angajati , si nu se mai face fata, tu tre sa stai pana termini, la credite analiza trebuie sa te invoiesti daca vrei sa pleci la ora 18.00 de la birou (programul de munca este 9-18);

Sofia Vineri, 11 Aprilie 2014

Am ajuns aici din greseala si tot din greseala am stat 3 ani. Zero leadership, zero comunicare, zero transparenta, mediu de lucru absolut anost si demotivant!! La modul "fac ce vor" si rezista doar cei care accepta orice, oricat, oricum, oricand!!
Iti modifica departamentul si aflii ca ti s-a mutat biroul fara preaviz! Ti se modifica functia si aflii de pe intranet!
Ti se comunica pe fata ca daca pleci la 6 acasa, conform contractului de munca nu ai o "atitudine de banca". Se sta la munca pana se finalizeaza tot ce e in lucru! Daca e necesar sa stai pana la miezul noptii trebuie sa stai!! Si ti se comunica direct !!
Nu ai voie sa te ridici de la birou, sa asculti muzica in casti, sa mergi prea des la toaleta ori la baut apa ori ceaiuri!!
Orice incercare de negociere cu ei se finalizeaza cu concedieri abuzive!! Am plecat nu doar eu, ci mai multi colegi care nu au acceptat "regimul".

Muncesc de 12 ani - si este cea mai proasta experienta de angajare!!

Grasu Leontin Vineri, 18 Aprilie 2014
Exista salariu fix la vanzari directe?
male Joi, 8 Mai 2014
Stie cineva cum e la Garanti Leasing? Account Manager pe zona? ms mult
Lucian Vineri, 9 Mai 2014
Cum e sa fii sme credit underwriter la ei? Stie careva? A lucrat cineva pe pozitia asta?
fost la Garanti Vineri, 13 Iunie 2014

@Grasu Leontin
La inceput a fost 1200 net+tichete+200 ron pentru transport+comisioane din vanzare
Acum ai parte fixa - fix 670 ron+tichete. Iti rupi incaltarile pentru comision (sic) care e conditionat de praguri pe target si cu penalizari daca nu faci targetul minim.
sefii sunt EXACT cum au fost descrisi de cei de dinaintea mea.
Au fost si sefi buni dar au dost FORTATI sa plece de cei care acum le-au luat locul.

Flori Miercuri, 18 Iunie 2014
Pt Lucian, care e se interesa de sme uw: ia-ti adio de la vreo ora libera in timpul saptamanii. Stai la banca, te duci acasa, te culci si a doua zi o iei de la capat! Succese!
cristina Sambata, 12 Iulie 2014
eu am fost la interviu la ei si mi au oferit pe postul de telesales 910 lei si am refuzat imi poate spune cine daca am facut bine? acum abia imi gasesc de munca si incep sa regret ca nu am acceptat....
gilbert Marti, 2 Septembrie 2014
Lucreaza cineva ca direct sales agent? Ce salariu aveti? Am vazut ca accepta si part-time, este adevarat? Cam care ar fi salariu part-time? Comisioanele cum sunt?
Madalina Marti, 7 Octombrie 2014
Aveti idee cat se castiga la colectare debite, mai exact pe functia JUNIOR COLLECTION OFFICER?
bitzi Joi, 9 Octombrie 2014

NU recomand aceasta banca.
Toti oamenii buni au plecat de la banca asta.
Nu se respecta nimic la banca asta: personalul, programul, salariile care se dau in functie de cine te recomanda nu de cata experienta sau cat de bun esti, clientii

black Marti, 21 Octombrie 2014
ce salarii sunt pe colectare debite? multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?