Forum despre Garanti Bank SA


Cristina Vineri, 21 Noiembrie 2014
Imi poate spune cine in ce costa si cat este salariu ca si consilier clienti?
Adi Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Referitor la ce a intrebat Cristina, pe call center este cam 1200 ron
Andrei Vineri, 5 Decembrie 2014
Buna!Am fost chemat la interviu pentru un post de Agent Vanzari Directe.Imi poate spune cineva cum decurge interviul?
AC Marti, 16 Decembrie 2014

Eu am lucrat 5 ani la Garanti Bank pe pozitia de ofiter si in urma unor conflicte in departament iscate de la volumul prea mare de munca mi s-a comunicat de la resurse umane ca fie accept 2 salarii si imi dau demisia de bunavoie, fie va fi restructurat postul.Am incercat apoi sa ii dau in judecata pentru acest abuz, insa am pierdut, intrucat nu aveam nicio dovada scrisa in acest sens.

me Miercuri, 17 Decembrie 2014
Din pacate aproape tot ce se spune mai sus este real. Am lucrat aprox 5 ani la GB, am evoluat si am crescut cu ei intr-o perioada in care conducerea actuala nu exista, o perioada in care relatiile intre angajati erau aproape de ideal, iar banca a avut rezultate f bune...din pacate conducerea de la varf s-a schimbat, iar noua conducere a inteles ca disperarea sau inrobirea oamenilor poate aduce mai multa eficienta...din punctul meu de vedere s-au inselat amarnic...consecinta a fost ca cei mai multi dintre oamenii vechi ce aveau experienta dovedita in timp au plecat rand pe rand sau au fost dati la o parte doar pt ca nu au fost de acord cu noua oranduire si sistemul impus de aceasta. Am tinut si tin la institutia GB, dar datorita schimbarilor mai sus mentionate m-am despartit de aceasta banca. In 2007-2011 as fi recomandat aceasta institutie oricui ar fi dorit sa faca o cariera in domeniu....acum...cred ca ar trebuii sa va reorientati.
Nu critic institutia sau produsele...critic oamenii din functiile cele mai inalte ce au impresia ca sunt sultani si slugile lor cu aere de mari manageri dar total absenti ca inteligenta si caracter.
functionar Miercuri, 17 Decembrie 2014
Nu recomand aceasta companie! In ultimii ani, mai precis de cand s-a schimbat directorul general, atmosfera este aproape insuportabila, foarte mult stres inutil, foarte multa presiune pentru lucruri lipsite de importanta, multe explicatii in zadar. Salariile sunt mici comparativ cu alte banci/corporatii, sanse de avansare minime. Fluctuatie foarte mare de personal in ultima vreme, mai ales in centrala, semn ca ceva nu merge bine, dar nimeni nu isi pune un semn de intrebare in legatura cu acest lucru. De prime sau vreun fel de bonus nici nu cred ca mai are rost sa vorbim, muncesti ca un sclav, iar recunostinta 0. Toata lumea tipa. Au pretentii sa muncesti pentru toti oamenii din departamente care au plecat, dar nu iti ofera nimic in schimb. Dupa cum ziceam, salariile sunt mizerabile comparativ cu nivelul de munca, iar cresterea anuala este de asemenea o mizerie(daca ai noroc sa primesti ceva).
ramona Joi, 8 Ianuarie 2015
Cine poate sa imi spuna - cum este atmosfera si programul de lucru la analiza credite persoane juridice?
Multumesc!
an0nim Vineri, 18 Decembrie 2015
Ca sa poti rezista intr-o asemenea companie iti trebuie un anume caracter. Da, asa cum s-a mai spus, salariile sunt ok pentru lumea in care traim, DAAAAR, degeaba ai un salariu ok daca ii "economisesti" in pastile, sedinte la psiholog si te marcheaza ca om. Am testat pe pielea mea acest tratament cat am fost angajata.
Depinde foarte mult in ce domeniu te angajezi, insa atmosfera generala e una oribila cum nu imi puteam ca mai exista in zilele noaste intr-o corporatie.Lunar se scoate un rahat de raport in care cineva verifica sa vada cine a intarziat 4-5 min dupa ora 9:00! (se pune filtru in excel cu ora 8:59 si cine e peste..e cam nasol). Am intalnit si niste oameni foarte ok acolo si nu inteleg care e cheia lor de rezista (asta nu inseamna ca sunt si fericiti).
Nu sunt in masura sa dau sfaturi pentru nimeni, insa daca aveti ocazia sa mai ramaneti la job-ul actual, NU va grabiti sa va angajati in GarantiBank!

Sanatate si Sarbatori Fericite!
cemile Joi, 14 Ianuarie 2016
pentru postul de Junior Relationship manager imi poate spune cineva cam ce salarii sunt ?(pt bucuresti) si daca ma duc la un interviu, eu neavand experienta in domeniu,doar studii economice cam ce salariu credeti ca pot cere? si cam ce face un junior relationship manager? ce atributii are? am citit la ei pe site, dar deobiceai auzeam ca intotdeauna preiei si alte atributii...si inca o intrebare..in ce consta trainingul de la inceput? te invata calumea? sau doar iti da mapa in mana `ia si citeste` si aia e..
Crisstina Vineri, 19 Februarie 2016
Da ce sa zic azi am avut si eu un interviu la ei si dupa ce la primul interviu nu mi-a mentionat nimic ca ar fi nevoie de diploma de Bacalaureat imi zice azi la al doilea interviu ca nu poate sa-mi faca angajarea in termeni legali.Mi s-au parut neseriosi sa ma faca sa bat drumu de pomana pana acolo ca sa-mi zica ca nu ma mai angajeaza asta dupa ce i-a zis prietenei(am avut interviul printr-o prietena) ca da e totul ok si ca ma angajeaza.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?