Forum despre GDM RO Electronics SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 19 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma GDM RO Electronics SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de GDM RO Electronics.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
cineva Vineri, 22 Februarie 2013
pacat ca nu ai unde sa te duci sa lucrezi, oras mic , poate de aceea si profita managerii din afara.
unu Miercuri, 27 Februarie 2013
in productie e jale , munca la greu si salarii mici , poate cineva sa se planga ?
altcineva Sambata, 2 Martie 2013
Oamenii de bun simt doar tac si inghit terorizati de sefuti......
unul Luni, 4 Martie 2013
Firma merge bine,oamenii o duc rau(cea mai mare parte,mai putin cateii care se cunosc ).......mancatoria e la ordinea zilei, vara mori de cald, iarna mori de frig ,salarii inghetate la limita de jos pentru cei multi....o bucurie ce sa zic.....
CONDUCEREA Marti, 5 Martie 2013
Nu va mai vaitati atata , pana sa venim noi nu stiati cum arata un dozator de apa, v-am scos de pe ulite , din mocirla si v-am dus la asfalt , la petrecerea anuala e bine cand va ghiftuiti si va place berica pe degeaba , nu va omorati nici cu munca prea mult , doar lenesii raman aici , cei care muncesc si ii mai duc si capul au plecat demulta vreme din firma , asa ca nu am ce va face , taceti si inghititi , vreti salarii mai mari ? ce randament aveti ? care este productivitatea voastra ? , va spun eu , e ZERO.
altcineva Marti, 5 Martie 2013
Aceasta e atitudinea conducerii fata de oameni, daca cineva avea dubii fata de cele spuse de "descultii" de pe aceasta pagina.
babauuu Miercuri, 6 Martie 2013
Frumoasa atitudine are conducerea , daca ei au leafa mare , ce ii doare de prosti , ca doar prostii muncesc si pentru sefi si sefe , ca sa stea ei cu popul ala mare in scaunul caldut toata ziua rupand netu cu pornache si sa se vaite cat au ei de lucru si ca nu mai fac fata si sa mai dea cate o sarcina in plus la prostime.
fost angajat Miercuri, 13 Martie 2013
eeeeeeee ............ ce vremuri nasoale la voi , ma bucur ca am plecat fara sa ezit , dar ce ma surprinde este ca nu sa schimbat nimic in GDM-ul ala de 2 bani , parca merge din ce in ce mai rau . VA DORESC sa fiti sanatosi sa puteti rezista stresului de acolo , si , sa plecati de la firma asta .
trala la lalala la Luni, 18 Martie 2013
Afara-i frig si e-norat
Si cerul e pustiu
La GDM o viata-am stat
Si-acum ii las la greu......
ura aaaaaaa exista o speranta sa plec de la voi , sa vedeti dupa aceea comentariiiiii aici
sal Joi, 21 Martie 2013
cand gdm a trecut prin clipe grele nu ne-a concediat ceea ce eu am apreciat la ei
babau Miercuri, 27 Martie 2013
A trecut prin clipe grele pe spinarea noastra , de fapt , le era teama sa nu ne razvratim impotriva conducerii , ca sa nu mai poata incasa sefutii si sefutele bonusurile alea nesimtite , ce beneficii are personalul direct productiv ? care e atmosfera in fabrica ? mai au sa se uite si sa ne contorizeze si timpul petrecut la wc , chiar ma trece......... pe mai tarziu.
sal Marti, 9 Aprilie 2013
pai daca tu (babau) si eu nu am fost suficient de destepti pentru a fi buni la scoala si sa devenim sefuti, mi se pare de prost gust sa arunci in altii cu astfel de vorbe;
babau Vineri, 12 Aprilie 2013
E nu sunt pupicurist , eu spun lucrurilor pe nume , adica realitatea.
Sefuti = lingau
careva Joi, 25 Aprilie 2013
Bai fratilor , eu mi-am luat optiune pentru trafic de date la telefon ca sa pot sa discut cu voi aici , ca e mai sigur sa tastezi de pe mobil , si voi va-ti dat la fund ?
din afara Sambata, 27 Aprilie 2013
In alte.firme e mai rau....contracte pe perioada limitata, foarte stricti, ai gresit te da afara....si din cate amauzit la voi e mult mai lejer din puncte astea de vedete.
Comparativ cu altii voi stati bine
aaaaa Sambata, 29 Martie 2014
Daca e asa de rau , cum se face ca multi din cei plecati, revin in Gdm?
anonymous Vineri, 4 Aprilie 2014
”Daca esti cel mai destept om dintr-o incapere, atunci nu esti in incaperea care trebuie.”
Richard Tirendi

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?