Forum despre GDS Manufacturing Services SA


SaiyaJiN Miercuri, 28 Octombrie 2015

AVANTAJE:
- Se pot face ore suplimentare platite astfel:
Orele se platesc 200% iar daca mergi un weekend, pe langa ca ai sambata si duminica 200% mai primesti 100 de lei bonus pt weekendu ala, deci mergi 3 weekenduri pe luna o sa ai bonus 300 de lei in plus fata de bonusul pe firma care e cam 200 de lei.
Stiu angajati care "dorm" in firma, faca cam 100-130 de ore in plus si iau cam 2500 de lei in mana cu acele ore.
- Nu e chiar asa rau. Sunt posturi unde se lucreaza pe scaun. Nu sunt asa disperati cand vin ceva sefi mai mari in control.

DEZAVANTAJE:
-Cele mai MICI salarii din industria Automotive din Zona Industriala Vest Arad, atat ca operator, tehnician, team leader, shift leader etc. Ca operator pe 21 de zile, ramai cam cu 750 de lei in mana la o incadrare de 1050 plus bonurile (an 2015). E PUTIN !
-Te "obliga" sa vii sa stai la 12 ore, sambete, duminici, ca de nu te muta in alte posturi care stiu ei ca nu ti-ar conveni sau te fac uitat la pontaje in caz ca nu iti merge cartela sau amprenta si ai facut cerere scrisa de pontaj catre Shift Leader.
-PT Stivuitoristi: -Incadrare 1400, dar nu ti-o fac decat daca stai cateva luni -Magazie prost organizata, ineficienta, cu discrepante

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?