Forum despre Gebruder Weiss


gogu Marti, 13 Mai 2014

Am lucrat in Gebruder Weiss si per ansamblu pot spune ca sunt ok, dar depinde foarte mult de managerul tau direct.

Marcel Joi, 19 Iunie 2014
Salut. Poti fi mai explicit, te rog? Pe ce post ai fost angajat? Ce salariu aveai? Concediul? Bonuri de masa? Ai idee care e retributia unui sofer? Dar a unui reprezentant de vanzari? Multumesc.
cipri Luni, 30 Iunie 2014

care vreti sa lucrati la firma asta este o firma foarte serioasa dar problema este cu cine coordoniaza zona tu muncesti si el culege lauri si au citiva care nu fac nimik sint un fel de ,yesmen.

lp Duminica, 3 August 2014
Care e situatia cu internshipurile? Au tot scos, sunt seriosi in privinta acestora, te angajeaza dupa daca esti ok dupa perioadz de internship?
jonnas Luni, 3 Noiembrie 2014
Sunt ok,seriosi.Salariile vin la timp,dar sunt destul de mici si discrepante intre ele(diferente mari intre manageri si restul).Programul de lucru in Bucuresti este apasator si se sta peste progrm.Daca negociezi un salariu bun se merita,daca nu...nu prea.
cosmin Miercuri, 5 Noiembrie 2014

si eu am lucrat acolo ceva timp . in primul rind , sediul nu este in bucuresti , ci la bolintin deal ( km 23 pe autostrada bucuresti pitesti ) . trebuie sa mergi cu autobuzul firmei , care pleaca mereu la ora fixa . daca l-ai pierdut , e cam nasol :)
sunt doar cativa manageri care au lefuri si bonusuri foarte mari , restul lumii nu ai timp sa respiri , raspunderea insa cit cuprinde si se sta destul de des peste program , fara sa se plateasca ore suplimentare .
managerii sunt putini , foarte tineri sau vechi prieteni.
ceilalti angajati au salarii foarte mici , sub media pe piata . nu exista cresteri anuale sau daca sint , nu depasesc 1 milion la cativa ani .

shelfie Marti, 23 Februarie 2016
salutare. mi-am incercat si eu norocul cu ei : s-a adeverit ce s-a scris mai sus. afara vopsit gardul (multinationala) inauntru leopardu' (angajari printre prieteni, cunostiinte, similar). am fost recent la sediul lor la un interviu : eu am ajuns la ora stabilita: sefa de la g.w : dupa 15 minute intarziere. interviul : pe repede inainte : 2-3 intrebari stupide, absolut nici o intrebare legata de experienta & etc si pa ! evident, "castigatorul" era deja stabilit si de aici si plictisul enorm al stimabilei. mai ca nu imi zicea in fata : fraiere , tu chair ai luat-o de buna?! .
in fine, va recomand, inainte de a va pierde tipul cu "interviurile" multinationalei asteia, sa va ganditi ca poate aveti ceva mai bunde facut. in rest: bafta !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?