Forum despre Gelu Trading Company


hELlo Miercuri, 12 Februarie 2014
Hello , chiar asa e ? a mai fost cineva la interviu?
alicu Miercuri, 13 Iulie 2016
Acum 1 an si ceva am fost la interviu pentru operator facturare la aceasta firma.interviul nu a durat foarte mult,la inceput acest domn Gelu a fost chiar amabil,mi-a spus cum ca la inceput voi sta mai mult in depozit ptr a invata perfect toate piesele,abia dupa vreo 3 luni voi trece pe postul ptr care am aplicat.A urmat un test pe calculator intr-un birou la etaj cu o doamna destul de sobra,acolo o parte habar nu aveam cum se rezolva si i-am zis,un test combinat de matematica,informatica,economie,pfff.la un moment dat a venit dl Gelu si mi-a zis ca ajunge,hai in birou jos.mi-a vorbit iar de pretentiile pe care le are,de salariu care pornea de la 1200 lei sau 1300 lei+ bonuri si urma dupa 3 luni sa creasca,apoi la 6 luni parca,ceva de genul.M-a pus si dansul sa rezolv probleme cu aria,perimetru,volum si nu mai stiu ce..ca la scoala.in final mi-a propus sa vin o zi ca sa vad cum mi se pare.am acceptat,am stat intr-o alta zi 8 sau 9 ore fara sa fiu platita,zi in care am alergat cu baietii de prin depozit sa invat piesele,sa vad cum pregatesc ei marfa,comenzile,a trebuit sa servesc si cafea ptr dl Gelu si inca un domn...a fost ceva...noroc cu baietii care sunt super si nu m-au pus sa ridic greutati.am etichetat,am numarat produse,chiar prinsesem cate ceva.in final,la sfarsitul zilei nu imi zicea nimeni nimic si m-am dus la dl Gelu in birou sa-l intreb cum sta treaba.a zis ca daca imi place,sa aduc actele.mi-am scos cazier,adeverinta de la medic,decizia de incheiere a ultimului contract de munca insa nu aveam inca o adeverinta de lichidare sau ceva de genul,urma sa o obtin,dar fostii mei sefi erau in concediu si eu tocmai ce plecasem de la ei...cand m-am dus cu ce acte aveam,a inceput sa urle efectiv la mine ca eu sunt batuta in cap?nu inteleg ce acte a zis sa aduc????am incercat sa ii explic situatia si a zis tot pe un ton ridicat ca tu sa taci cand vorbesc eu! Se uita toata lumea la mine dar toti lasau capul in jos si mai era si un baiat de 20 de ani aprox care statea cu dosarul in mana si dl Gelu l-a prezentat baietilor ca fiind noul coleg.Am spus la revedere,nici macar nu s-a mai uitat la mine si am plecat.Doamne ce noroc am avut ca am scapat doar cu atat...deci concluzia o trageti singuri,insa si acum dupa un an,tot are anunt de angajare....trist
Aln Vineri, 3 Martie 2017
Sal !
Am fost si eu la interviu si la proba de lucru . Pentru orice post ai aplica, in primele 3 luni inveti produsele ! Multe ! Insa daca esti pasionat de design interior nu te simti coplesit . La interviu totul a fost scurt si la obiect : program 8-17 dar cum spune cineva pe forum de fapt e 7:30-17:30, pauza o ora, salarizarea 1400+bonuri = 1600lei, apoi urmand 3 evaluari in primul an : inveti-creste salariu :), lansandu ti tie decizia de "a da evaluarea" sau nu in functie de cat de pregatit te simti. Ok, proba de lucru : catalog, studia un sistem complet, facut conspect, apoi o problema data de dnul Gelu pe baza celor citite pentru a determina de ce componente as avea nevoie ptr a aplica sistemul studiat, notat codurile produselor si fuga in depozit sa le cauti si sa le vezi . A urmat un test pe calculator - Excel, nu f greu dar pentru cineva care nu a mai deschis Excelul din facultate, a durat ceva pana m am orientat, mai ales ca aveau ultima versiune a programului care nu semana cu ce imi aduceam eu aminte dar din 10 am rezolvat 8 cerinte fiind intrerupt de dnul Gelu care mi a dat o alta problema de calcul-matematica pura- metoda clasica : pix si foaie . In jurul orei 13 m a luat in birou, a zis ca am capacitate de invatare, mi a mai explicat valorile dupa care se ghideaza dansul, mi a dat foaia cu acte, mi a zis ca daca imi ia mai mult sa ma hotarasc cu privire la angajare sa il mai sun din cand in cand sa i aduc aminte de mine :)) chiar avand o problema cu actele mi a oferit o alta varianta ajutatoare, orele suplimentare sunt platite, sambata este platita dublu in cazul in care este nevoie sa vii si un aspect destul de important, cel putin pentru mine : in cim este declarat salariul integral . Este un om critic si exigent clar insa efectiv te plateste sa inveti . Doamna "sobra" este sotia dumnealui si intr adevar e sobra insa f ok mi s a parut, stapaneste la fel de bine ca si el domeniul, ba chiar mi a aratat o comanda reala data de un client care era identica cu problema data de dnul Gelu - deci asta cere clientul, nu sunt ei nebuni sa ti verifice cunostintele matematice degeaba. Cu ceilalti colegi n am interactionat f mult, amabili la o prima vedere insa cu completarea dnului Gelu ca nimanui nu ii place sa fie stresat :)), fetele sunt usor salbatice si te privesc nu stiu cum insa baietii destul de relaxati. Dupa primele 3/6 luni te poate repartiza in alt departament - contabilitate, achizitii, depozit, etc. .
De o luna stand prin interviuri si cunoscand tot felul de oameni, pretentii (mari) si oferte(mici) diverse, aici mi s a parut cea mai echilibrata relatie pretentii-oferta. Nu sunt ok cu programul pentru ca stau relativ departe si am avut un job 11-19 pana acum dar m as obisnui cu timpul (cred), iar oameni de tipologia lui am avut in casa- exigenti si critici .
Urmeaza sa il sun (sau nu) sa ii spun ca am dosarul de angajare complet si sa ma cheme pentru semnarea contractului .
Scuze pentru eventualele greseli .
Aln Miercuri, 15 Martie 2017
Sal din nou ... cu vesti proaste !
Tot ce au scris cei de mai sus este adevarat ! Si anume faptul ca acest dl Gelu te face sa pierzi timp inutil : interviu, proba de lucru, un ditai dosarul de angajare de facut ca mai apoi cand il suni sa se scuze ca e f ocupat insa revine cu un telefon :) . Si telefon s-a facut ! Tind sa cred ca aceste interviuri sunt doar ptr a impulsona actualii angajati !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?