Forum despre General Business System - Samsonite Romania


Elena Luni, 14 Octombrie 2013
Mda,am fost si eu la interviu. 800 lei+bonus la atingerea targetului. Iti trebuie un girant care sa acopere in max 15 zile pierderile in caz ca tu nu platesti. Daca pleci mai dvreme de 6 luni trb sa platesti 400 lei. Se lucreaza o zi cu o zi,un week-end full,celalalt liber. Se face un training d aprox 3 zile,intr-unul din magazine.
Diana Luni, 30 Iunie 2014

Am fost la un interviu pentru postul de specialist marketing. Am asteptat o ora si jumatate! Am mai asteptat 10 minute. Intr-un final am considerat ca e momentul sa ma ridic si sa plec. Nu as putea sa lucrez in asemenea conditii!

Florin Vineri, 25 Iulie 2014
Luni la ora 10 sunt invitat la un interviu de catre aceasta firma, pentru un post de sofer.
Voi scrie apoi aici, concluziile ,eventual si partea salariala si program,tot.
George Sambata, 26 Iulie 2014
Salut,si eu am lucrat la aceasta firma ca sofer de distributie si pot sa spun ca am fost dezamagit de conditile care se lucreaza acolo.Sofer doar in acte,in rest munca de necalificat cam 85 %,intr-un depozit (incarcat,descarcat tiruri,adica carca la greu,etichetare produse etc.) programu sti cand vi,dar nu sti cand pleci,nu vreau sa exagerez de la 8 pana la ora 19 30 in cel mai bun caz,pe mine ma prins si 22 sau in cel mai rau caz ora 00:00 sau 02 dim.Nu ai voie sa vb la telefonul personal sau sa fumezi in timpul programului.Cat am rezistat in firma pot spune ca s-au prelindat 7 persone pe postul acesta,ca sa nu mai spun,ca aproximativ 70% din personalul firmei sunt de 2,3 luni,de aici sa trage o concluzie,Nu am crezut asa ceva pana m-am convins,bataie de joc.Cu stima George
Seriosul Joi, 2 Octombrie 2014

Sunt 100% de acord cu George, am lucrat la ei cam 8 luni tot ca sofer.Am prins o perioada in care s-a mutat depozitul si firma dintr-o locatie in alta si am lucrat o luna non-stop de 8.00 la cel putin 23.00 ,7 zile din 7.Mergeam in tara la deschideri de noi magazine si montam rafturi din fier si amenajam impreuna cu 2 fete magazinul in cateva ore facand munca titanica a cel putin 10-12 persoane.Vad ca si acum in 2014 se mentine acelasi sistem de munca haotic unde daca esti platit trebuie sa faci tot ce ti se comanda oricand si oricat.

carloveschi Sambata, 30 Mai 2015

Am fost in probe la aceasta firma 2 zile pentru postul de director economic cu atributii de import-export, la sediul firmei de pe strada Liveni,
Datorita urmatoarelor motive am refuzat sa accept postul :
- reguli aberante precum : parcheaza masina la 50m de sediu, nu ai voie sa parasesti cladirea inainte de program adica nu iesi nici macar 1 min. afara, de efectuat o sarcina 1 max o ora de natura juridica in conditiile in care ne-am inteles pt. dir. economic daca nu rezolvam problema depindea ramanerea mea in firma, patronul turc are niste papagali imensi pe care ii tine in sala de mese acestia faceau galagie si iti zburau in cap lasau pene in mancare, mi s-a vorbit pe un ton agresiv de neconceput pentru mine, nu aveai voie sa fumezi adica trebuia sa fii nefumator.salariul de proba pe primele 3 luni era de 1500 lei neadecvat cu experienta si priceperea mea, mi s-a spus inca de la interviu ca sunt disperat ca eu nu lucrez.
Singurul plus era o masa calda pe zi bine gatita + desert.

joyce Miercuri, 12 Aprilie 2017

De acord cu persoanele care au comentat mai sus. Nu ti se spune din prima ca nu ai voie sa fumezi, afli ulterior ca esti concediat si daca esti vazut ca fumezi in timpul liber, nu doar la birou. Stii cand vii, nu stii cand pleci, daca sta patronul peste program e "lipsa de respect" sa pleci.
Colectivul nu e armonios, colegii nu se respecta intre ei si nu te ajuta. Sarcini extra fata de cele stipulate in contract, dintre care unele te pot face sa te simti umilit.
Nu recomand decat persoanelor care chiar au nevoie de bani, pot sa lucreze in conditii de stres si nu tin neaparat sa ajunga acasa la o ora decenta.
Plusuri: salariul decent, contract, o masa calda pe zi. Totusi, foarte multi candidati refuza jobul din prima.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?