Forum despre Generali Romania


Cata Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stie careva ceva detalii despre salarizare si mediu??
Oly Joi, 11 Aprilie 2013
Buna! Va rog frumos puteti sa imi spuneti si mie in ce consta interviul la generali pt asigurari si ce trebuie mai exact sa fac? cum imi gasesc clientii? Salariul are si parte fixa? Multumesc
Gina Marti, 16 Aprilie 2013
Buna,
Am fost si eu la un interview la ei si doamna cu care l-am tinut a fost foarte ok chiar mi-a lasat o foarte buna impresie. clientii trebuie sa-i gasesti singur dintre cunostintele tale, trebuie sa-i suni sa ai intalniri cu ei si sa le prezinti societatea si produsele. exista incepand de anul acesta am inteles o parte fixa 800 ron/luna pe care ii iei daca iti faci target-ul si comisionane din vanzari. mie chiar mi-au lasat o buna impresie dar citind cele de mai sus o sa ma mai gandesc odata :) .
Mult succes tuturor.
ana Marti, 23 Aprilie 2013

800 de lei iei daca iti faci target-ul.

Adevarul Miercuri, 17 Iulie 2013

Din punctul meu de vedere, atmosfera si oamenii cu care lucrez sunt minunati. De-asemenea, compania investeste in oameni si sustine dezvoltarea profesionala.

Recomand cu caldura aceasta companie .

marius Joi, 10 Aprilie 2014
Buna!Chiar vreau sa vin in generali sa inteleg ca nu este salariu fix inafara de comision.?Se ofera traning?Astept raspuns.Multumesc
Alicia Joi, 12 Februarie 2015

eu am fost la sfarsitul lui noiembrie 2014 la un interviu pentru postul ''consultant internship'', dar nu era vorba despre niciun internship, ci era vorba despre postul de agent asigurari.
interviul a avut loc in Bacau, pe str. Stefan cel Mare, vis-a-vis de E-ON, iar tipa s-a comportat foarte urat cu mine. In opinia ei, lumea e ''puturoasa'', ca sa o citez. Cu toate ca am experienta la CV...Si, apoi, ca sa vedeti cat e de proasta, s-a dat de gol si a zis ca inainte sa se angajeze la Generali, a fost studenta, apoi s-a maritat si apoi a stat acasa, in concediu de maternitate si a avut grija de copil. Pai, asta nu se cheama tot ''puturosenie''?! Cand stai acasa pe banii sotului / statului si astepti sa-ti cada banii din cer, oare cum se cheama treaba asta? O sfatuiesc sa se uite in propria ograda. Si asta e valabil pentru toti managerii care se cred super destepti si muncitori...de asta merge totul bine in tara noastra - pentru ca avem niste manageri buni.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?