Forum despre Genpact Romania


Diana Vineri, 26 Octombrie 2012
Salut,

ar fi trebui azi sa ma sune de la genpact pentru primul interviu telefonic insa nu m-au sunat.
ar trebui sa ma ingrijorez?

mersi
Adi Sambata, 27 Octombrie 2012
Diana, depinde in cat timp ti-au zis ca te suna. Eu zic sa nu te ingrijorezi ca daca la primul interviu au zis ca te vor suna pentru cel telefonic (de limba) or sa te sune.

Salut
Diana Sambata, 27 Octombrie 2012
Inca nu m-au sunat niciodata.
prin mail mi-au spus ca ma suna vineri la ora 10 dimineata da nu m-au sunat
Toni Luni, 29 Octombrie 2012
Salutare. Intrebare pentru cei care lucreaza sau au plecat recent din Genpact: Mai au proiectul Air Canada?
Care erau salariile sau care sunt, pe acest proiect?
Flo Luni, 29 Octombrie 2012
Buna. Am si eu o intrebare. Daca printre cei prezenti pe forum sau cei care au trecut prin procesul de recrutare de catre cei de la Genpact, ati putea, va rog frumos, sa-mi spuneti, daca ati primit un raspuns dupa interviurile telefonice cu testarile la limbile straine(engleza&spaniola), fie el pozitiv sau negativ, si in cat timp?
Va multumesc anticipat!
adeline Luni, 29 Octombrie 2012
@ flo
Hello! In aceeasi situatie sunt si eu... Am fost testata la limbile straine acum mai bine de 1 sapt si inca n-am primit niciun raspuns. Tu acum cat timp ai avut testarea? M-ar interesa sa stiu daca se ofera vreun feedback, fie el negativ.
Flo Marti, 30 Octombrie 2012
@Adeline
Buna! Saptamana trecuta am avut testarile, insa speram intr-un raspuns cat mai curand...Aceleasi asteptari le am si eu: un raspuns din partea lor fie el si negativ. Nu stiu insa, in ce masura se poate lua legatura cu ei si cat de receptivi ar fi sa-ti dea un raspuns....
hilfiger Marti, 30 Octombrie 2012
la limba germana!! Am avut un interviu cu HR in limba engleza, dupa aia in limba germana, am fost sa dau un test de logica, un test de gramatica in germana si astazi m-au sunat sa ma duc maine la o discutie
hilfiger Marti, 30 Octombrie 2012
oare la ce salar sa ma astept?
Gabriela Marti, 30 Octombrie 2012
Hey :) Maine am un interviu cu cei de la HR la Genpact in Cluj. Mi-ar putea spune cineva, va rog, cam cum se desfasoara interviul si ce intrebari pun? Multumesc anticipat pentru raspuns :)
IngriD Marti, 30 Octombrie 2012
intrebari generale sa vada cum te integrezi. oricum, trebuie sa dai niste teste in functie de procesul pentru care te-acu chemat. pentru ce te-au sunat?
eu :) Marti, 30 Octombrie 2012
buna
stie cineva cam incat timp primesti raspunsul ( negativ sau pozitiv ) dupa ce ai trecut toate interviurile ??
Mari Miercuri, 31 Octombrie 2012
Pentru Gateway-ul de la Cluj pe lb. germana a mai aplicat cineva? eu am trecut de interviul de germana si intalnirea cu HR...ce urmeaza?
am inteles ca specializarea ar incepe undeva dupa 15 noiembrie...
andrei Miercuri, 31 Octombrie 2012
am fost chemat si eu la interviuri pe germana la Genpact dar dupa o perioada m -au sunat ca sunt de nivel B2 si o sa imi gaseasca ceva si de atunci astept si a trecut o luna ,voi ce lucrati deja acolo credeti am o sansa sau sa cat alceva.
andrei Miercuri, 31 Octombrie 2012
am uitat sa mentionez ca este vorba de Genpact Bucuresti
eu :) Miercuri, 31 Octombrie 2012
andrei pt ce post ai fost chemat cu germana ? ca B2 e ok , iti trebuie c2 doar daca esti la relatii cu clientii , si ai trecut prin toate interviurile si cu HR ul si cu managerul de proiect ?
je Joi, 1 Noiembrie 2012
noutati de la genpact?
T Joi, 1 Noiembrie 2012
da, mai ales in Cluj.
je Joi, 1 Noiembrie 2012
dar pe bucuresti?
Mihaela Joi, 1 Noiembrie 2012
Buna! Am fost sunata pe 11 octombrie pt un interviu cu HR-ul pentru IT helpdesk(Spanish), am avut a doua zi interviurile telefonice de limba, respectiv engleza si spaniolas peste o saptamana am fost chemata la interviul face to face cu HR-ul, mai apoi, in cursul aceleiasi spatamani am fost la interviul face to face cu managerul si un tur prin firma, cand mi s-au prezentat birourile si colegii. Mi s-a spus ca voi fi contactata pentru a mi se da un raspuns final. Au trecut aproape doua saptamani, stiti cumva daca dureaza mai mult pentru a-mi da un raspuns final? Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?