Forum despre Genpact Romania


adrian Miercuri, 26 Decembrie 2012
la ei sunt proiecte pe limba italiana-engleza?Multumesc
Feliciana Luni, 31 Decembrie 2012

Catre FEFE - e adevarat ca angajeaza MASIV dar doar pe hartie. In realitate un proces de recrutare la Genpact dureaza MINIM 3 luni si te poti trezi oricand in situatia blocarii postului sau suspendarii jobului dupa ce treci toti pasii de recrutare (si sunt destui).
Ai grija ce vorbesti si sa nu pari NICIODATA ca stii mai mult dpdv profesional decat seful tau. Asta e sfatul meu.

roni Miercuri, 2 Ianuarie 2013
cine este seful genpact romania? cit cistiga un team leader pe limba germana? are masina de serviciu?
seryne Miercuri, 2 Ianuarie 2013
Am fost sunata pentru AP turca, nu aplicasem pentru job, cv ul imi fusese gasit in baza de date hipo. Am trecut interviul telefonic cu hr, tot la primul interviu telefonic m au intrebat si de salariu, am spus ca min 2300 ron raportandu ma la jobul meu actual.. De asemenea, am trecut si de interviul pentru lb turca, a fost un interviu usor cu intrebari generale, ce facultate am absolvit, ce pasiuni am, ce fac in timpul liber, despre actualul job, responsabilitati....a durat maxim 10 min. A doua zi am fost sunata dis de dimineata pentru a ma programa la un interviu cu hr, pentru a mi se testa nivelul de lb engleza, insa mi a zis ca vor fi intrebari usoare.. si sa nu mi fac griji. Interviul final va fi cu team leader ul echipei , el va avea cuvantul final. Daca aveti idee, ce intrebari vor fi la interviul face to face cu hr...chiar daca intrebarile sunt usoare cum a zis domnisoara recruiter.. ! Am inteles ca sunt 12 pozitii libere... Desi am job, mi as dori sa mi schimb locul de munca.
E Vineri, 4 Ianuarie 2013
Seryne, eu zic sa nu-ti faci probleme pt interviul cu HR, vor fi intrebari normale, sa-i spui despre tine, despre fostele locuri de munca, cum ai proceda in situatii stresante, munca in echipa, etc. Odata ce ai trecut de interviul de limba nu prea ar mai trebui sa te stresezi. Succes!
m Sambata, 5 Ianuarie 2013
intrebarile chiar sunt simple, fiti naturali!! eu am fost sunata si de managerul de operatiuni din partea clientului, alt interviu telefonic, la un moment dat devine frustrant, iti testeaa de 10 ori cunostintele de limbi straine chiar daca primele impresii au fost f bune.
cred ca nici ei nu prea stiu ce fac de fapt:D
seryne Sambata, 5 Ianuarie 2013
Multumesc pentru raspuns. M, ai fost contactat tot pentru lb turca? sau pentru o alta lb straina? La primul interviu telefonic m au intrebat salariul pentru care as lucra , 2300 ron pe turca vi se pare putin? Eu asa am zis...pentru AP. Pana la urma te au angajat? cat dureaza oare procesul acesta de recrutare..?
m Luni, 7 Ianuarie 2013
seryene si eu astept unraspuns dar sunt foarte nesigura...nu iti transmit nici dupa 2 saptamani daca vor sa te angajeze sau nu. si...o sa mai treci prin multe interviuri!! chiar nu stiu ce vor, postul de ap nu implica cine stie ce cunostinte de conta sau finante si totusi au atatea pretentii si insista atat pe atmosfera nemaipomenita din compania lor...bla bla si toti cei care lucreaza acolo sunt de fapt nemultumiti. ai mers si la sediul lor la interviu? bafta oricum!
CS Luni, 7 Ianuarie 2013
hello, ma poate ajuta cineva? am fost sunata pentru un prim interviu telefonic pe postul de Customer Support - lb franceza. Am discutat doar in romana si in engleza. Urmatorul interviu va fi in franceza - generalitati, experienta profesionala, educatie, etc. Problema mea este ca nu stiu ce asteptari ar putea avea cei de la Genpact in ceea ce priveste limba franceza: nu vorbesc limba franceza foarte bine, insa la nivel conversational ma pot descurca (cu emotiile si ocazionalele balbaieli de rigoare). Sunt foarte stricti? Au asteptari mari? Cat de maleabili pot fi?

Si inca ceva, se lucreaza in ture? Dar in weekend? Cum e colectivul? Eu am cerut minim 1500 net, e ok?

Inca o intrebare si gata :) Din moment ce stiu si engleza (dar ma descurc mult mai bine, si nu numai la nivel conversational - tehnic, economic..si ar mai fi...), credeti ca poate reprezenta un atu, astfel incat sa negociez mai mult de 1500 lei net? (desi jobul e pe franceza...)

Sper sa ma poate lamuri cineva..

Multumesc
Laurine Vineri, 11 Ianuarie 2013
In data de 20 decembrie am dat testul telefonic pentru limba spaniola. De atunci nu au mai revenit cu un telefon. Doamna cu care am sustinut interviul mi-a spus ca vorbesc foarte fluent. Nu m-a contactat nimeni de la Genpact de atunci! Mai are rost sa ma mai astept la un telefon de la ei sau nu? :) Multumesc
ME Sambata, 12 Ianuarie 2013
dragilor am si eu o dilemana,cine stie cam cat ar fi un salariu de Manager Trainee,banda 4A cu relocare la Cluj si vorbitor de o limba premium.
andreas 007 Sambata, 12 Ianuarie 2013
yep, ar fi interesant sa stim sii niste salarii pe partea de management.
ME Duminica, 13 Ianuarie 2013
so.. nu ma poate ajuta nimeni ? inlegatura cu un salariu pt MT banda 4A si cu relocare la cluj
cory Duminica, 13 Ianuarie 2013

lucrez la genpact (in buc), evident pe entry level, din pacate nu stiu cam ce salariu ar avea un manager trainee, dar tare curioasa sunt :)

Alex Luni, 14 Ianuarie 2013
Oamenii au si obiceiul sa-si faca o baza de date. Pe mine m-au sunat de mi-a venit acru (si ma refer cel putin 7-8 telefoane in decurs de 2 ani). La un moment dat nu mai raspundeam, ii amanam si abia de curand am ajuns la un interviu face to face. Oricum stie careva daca se poate scurta programul ? 9-6 mi se pare foarte mult, ma urc pe pereti p-acolo LOL
Lavinia Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Imi poate spune cineva orientativ cam care sunt salariile in Genpact pentru IT Analyst pe limba franceza? Am aplicat la un job pentru ei, am trecut deja prin toate testele de limba si interviul cu managerul si sunt in asteptarea raspunsului final. Multumesc
Iulica Miercuri, 16 Ianuarie 2013
@Lavinia: adica tu ai trecut prin toate interviurile dar nu ti-ai negociat pana acum salariul ?
Lavinia Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Urmeaza sa mai am un interviu cu operations manager. Am discutat despre salariu in masura in care am zis ce asteptari salariale am eu. Insa o propunere concreta din partea lor nu am primit inca si de aceea eram curioasa cam care ar fi salariul in Genpact la momentul actual pt IT Analyst pe french doar ca sa imi fac o idee.
mishu Joi, 17 Ianuarie 2013
Buna. Vorbesc limba germana la perfectie (scris, citit, accent). Limba engleza la fel. Cautam un job simplu, de preferat in birou sau in call center. Pe bestjobs am citit ca genpact cauta vorbitori de limba germana in departamentul de achizitii. Sa fiu sincer nu am lucrat pana acum in domeniul de pure marketing. Dar am lucrat in gastronomie, intr-o firma de franciza destul de mare la nivel mondial cu managerul nostru impreuna si nu imi pot inchipui ca este diferit. Deci stiu sa observ necesitatile si gama de produse pe piata, stiu cum se cumpara produsele si asa mai departe. Intrebarea mea este ce salariu as putea obtine in mana si daca ar fii cazul sa aplic la acest job. O zi placuta :)
simona Joi, 17 Ianuarie 2013
Heloo, limba greaca este cautata la Genpact?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?