Forum despre Genpact Romania


simona Sambata, 19 Ianuarie 2013
@ lavinia ai aplicat la IT Analyst la bucuresti sau la cluj ?
clauditz Sambata, 19 Ianuarie 2013
dragilor de la cat incepe negocierea pe un post AR limba italiana???
Pete Sambata, 19 Ianuarie 2013
Hi
What kind of salary i could have with native finnish in help desk position?
seryne Luni, 21 Ianuarie 2013
Am fost la ıntervıul cu hr, m au sunat dupa doua zile pentru un interviu final cu managerul de proiect. Saptamana trecuta am fost la interviul cu mg, si mi-a zis ca ma vovr suna, acum nu stiu cand.. si daca ma vovr suna.... Este un job pe tb turca. Proiectul pentru aceasta lb incepe in aprilie.. Oare voi primi vreun raspuns saptamana aceasta? Nu stiu la ce sa ma astept. Imi doresc foarte mult acest job :D:D .Pana acum totul a decurs foarte ok in ceea ce ma priveste, am avut 2 interviuri telefonice si 2 face to face...
ben hur Luni, 21 Ianuarie 2013
@Pete go back to your country...In romania employers have no respect for their employees :)))
lavinia Luni, 21 Ianuarie 2013
@Simona Merci pentru reply, am aplicat pentru IT Analyst in cadrul Genpact Bucuresti. Ai vreo idee cat de cat aproximativa in legatura cu salariul care se ofera ? Stiu ca se poate negocia dar as vrea sa am o idee generala. Merci
seryne Luni, 21 Ianuarie 2013
lavinia, ai scris putin mai devreme ca te au intrebat care sunt pretentiile tale salariale.. si banuiesc ca la randul tau le ai zis o suma.. nu e oare normal sa se invarte in jurul acelei sume? eu asa cred..
lavinia Luni, 21 Ianuarie 2013
@seryne Este posibil ca pretentiile mele salariale sa nu corespunda cu puterea lor financiara de a plati pentru respectiva pozitie. Orice firma mare permite negocierea salariului insa au un anumit interval intre un minim si un maxim pe care il pot oferi unui angajat pe respectiva pozitie. Daca eu as cere 1000 euro crezi ca ei mi-ar da? Eu cred ca nu :) Anyway, nu are rost sa dezbatem problema asta, intrebarea mea era daca stie cineva ceva concret. Daca nu, voi afla la momentul potrivit. Era doar o curiozitate
Rafael Luni, 21 Ianuarie 2013
Buna! Imi spune cineva care s-a angajat la genpact de curand cat dureaza toate inbterviurile pana se concretizeaza oferta de angajare, bineinteles daca esti acceptat? Multumesc.
maravilhosa Luni, 21 Ianuarie 2013
@rafael, interviurile se pot desfasura timp de 2-3 saptamani sau in cazurile fericite cateva zile
seryne Luni, 21 Ianuarie 2013
@rafael, de exemplu primul meu interviu a fost pe 15 dec, apoi am stabilit un al doilea interviu pe 27 dec, si apoi un al treilea interviu 7 ianuarie, ultimul interviu 17 ianuarie.. primele doua telefonic, celelalte doua face to face.. nu am primit niciun raspuns pana acum, mi a spus doar ca voi fi sunata....
seryne Luni, 21 Ianuarie 2013
Lavinia, eu doar te intrebam.. nu am facut-o cu rea intentie... cred ca daca tu ai cerut o suma, si acea suma este inclusa in intervalul acela min/max pe care ei sunt dispusi sa l ofere.. cred ca au continuat recrutarea... nu cred ca te ar fi chemat in continuare daca nu se incadrau... nu crezi asa? si eu le am cerut destul de mult.. dar ei au continuat cu recrutarea.. nu inseamna ca au fost implicit de acord cu ce am propus eu? zic...
July Luni, 21 Ianuarie 2013
@Seryne, esti ca si angajat daca ai trecut de interviul cu managerul. Daca proiectul tau incepe in aprilie inseamna ca o sa te sune curand. Succes !
seryne Luni, 21 Ianuarie 2013
@july. merci de raspuns. domnisoara manager a fost foarte ok cu mine, de doua ori mi-a spus ca ma vor suna, si am intrebat daca ma va suna chiar ea, a spus ca altcineva de la hr, probabil persoana de la hr, cu care am avut cel de al treilea interviu. nu stiu cand sa ma astept la un telefon din partea lor... eu momentan lucrez, si as avea preaviz... de 20 de zile.. vreau sa ii anunt cu mult mai mult inainte, nu vreau sa plec fara sa le gasesc pe altcineva, ca eu voi gasi persoana care ma va inlocui... Firma la care lucrez este super. dar nu e ceea ce imi doresc eu pentru viitorul meu, fiind o firma mica.... si daca la un moment dat au fost ok cu mine, trebuie sa fiu om pana la capat si sa nu ii las balta... De aceea trebuie sa stiu din timp, doua luni inainte de a incepe .. e perfect, as avea timp sa o invat pe tipa cealalta tot ce e nevoie... Joia trecuta am avut interviu cu mg, oare sa ma astept sapt aceasta la un telefon din partea lor? sau email.... sa mi spuna daca am trecut sau nu ...? :) caci cred ca as primi un email daca nu as fi acceptata? nu?
July Luni, 21 Ianuarie 2013
@Seryne: in mod normal te vor suna cei de la HR dupa care o sa-ti trimita oferta pe mail.. stii cumva pe ce pozitie ai fost chemata ?
seryne Luni, 21 Ianuarie 2013
@july Desigur, am fost chemata pentru AP. Tin sa precizez ca eu nu am aplicat pentru acest job, cv ul mi-a fost gasit in baza de date hipo, cel putin asa am fost informata.. dupa cum am zis, lucram, si nu-mi cautam un loc de munca.. dar normal ca mi-as dori sa-mi schimb locul de munca, nu vorbim de oricare companie, nu?
Meesa Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Buna! As avea o intrebare...Stiti cumva care este salariul mediu pentru un job pe procurement in engleza-franceza? Multumesc!
seryne Joi, 24 Ianuarie 2013
Hmm.. nu s a mai scris pe aici.. a trecut o sapt de la interviul cu managerul, nu am fost contactata, probabil raspunsul a fost negativ.. in fine.... chiar imi pare rau... succes tuturor!!!!
July Joi, 24 Ianuarie 2013
@Seryne, daca urmaresti si topic-urile celorlalte multinationale cu pretentii (HP, Oracle) toti se plang de faptul ca nu primesc raspuns de la HR. Iti sugerez sa suni tu sa vezi ce se intampla. Nu o lua ca pe un refuz, incearca sa afli ce se intampla. Tine-ne la curent !!!
ela Joi, 24 Ianuarie 2013
cei mai neseriosi sunt cu siguranta cei de la genpact.am fost la ei vara trecuta si dupa mai multe interviuri,nu ajunsesem la cel cu managerul, am asteptat o gramada de timp si nici macar cand i-am sunat nu au fost in stare sa-mi raspunda ci d-soara un pic enervata de telefonul meu mi-a spus: "o sa va raspund daca o sa-mi permita timpul!" :))))) va vine sa credeti asa ceva??

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?