Forum despre Genpact Romania


ela Joi, 24 Ianuarie 2013
si bineinteles nu mi-a raspuns nici in ziua de azi..
seryne Joi, 24 Ianuarie 2013
Da, tocmai citeam si eu... Acum eu nu stiu daca sa trimit sms/email sau sa sun? Eu am mai trimis un sms pentru a mi se confirma ora celui de al treilea interviu si domnisoara de la hr m a contactat telefonic. Acum daca as trimite sms, cu siguranta il citeste, si macar sa mi trimita email cu raspunsul, daca m au refuzat, ssau sa ma sune ... Oricum, daca erau interesati si treceam de al patrulea interviu, ma sunau la doua zile.. asa au facut mereu... Maine sa i contactez? sau saptamana viitoare? cum e mai bine? merci de raspuns July!
ela Joi, 24 Ianuarie 2013
@seryne nu pot sa zic ca ma pricep dar din ce spui tu ai avut interviurile la diferente destul de mari gen 10 zile atunci poate si acum dureaza la fel ,poate ar trebui sa mai astepti..
seryne Joi, 24 Ianuarie 2013
@ela da, le am avut la diferente mari de timp, dar pentru ca nu puteam ajunge eu, am fost si internata, a fost si cu sarbatorile de iarna... Insa ei de fiecare data m au contactat dupa 2-3 zile maxim. Acum a trecut fix o sapt... pffff
ela Joi, 24 Ianuarie 2013
atunci incearca sa-i contactzei eu zic ca cel mai bine ii suni decat sa te complici cu mailuri sms-uri..
Diva Vineri, 25 Ianuarie 2013
Ela, tu ai fost si la HP sau e doar acelasi nickname?
Diva Vineri, 25 Ianuarie 2013
ela, tu ai fost la interviu si la hp, sau e acelasi nickname folosit?
seryne Sambata, 26 Ianuarie 2013
Eu m-am decis sa ii sun.....saptamana viitoare:) imi fac curaj :D
andra Luni, 28 Ianuarie 2013
Subscriu ceea ce am tot citit pe aici in privinta feedback-ului din partea lor fie el negativ sau pozitiv. Observ in fiecare zi anunturi de-ale lor cu joburi, chiar asa au nevoie de oameni in permanenta, e ceva dubios, trebuie sa aiba activitate din acest punct de vedere si hr-ul s.a.m.d. Eu am sustinut in luna noiembrie pe la sf cele 2 interviuri telefonice si nimic, oricum pt mine e clar.Din acest punct de vedere sunt neseriosi.
seryne Luni, 28 Ianuarie 2013
Am primit feedback din partea hr-ului, negativ.... ma bucur macar ca au trimis. fusesem la toate cele patru interviuri, doua telefonice si doua face to face.in fine, imi pare rau evident ca mi-am pierdut timpul degeaba in conditiile in care nici macar nu aplicasem la niciun job ci doar m au sunat dintr o baza de date.. Acum ma intorc la job-ul meu frumos.. aceasta experienta m-a facut sa-mi dau seama cat de ok si cu mult bun simt sunt superiorii mei.. si parca acum ii apreciez mult mai mult...
LA ultimul interviu , mg mi-a dat impresia ca m-a placut.... se pare ca n-a fost asa :)... Ce am observat este ca daca sunt interesati de candidat, suna la doua trei zile maxim de la interviul anterior... adica foarte repede... Asa ca, daca trece mai mult de atat, sa nu va asteptati la vreun fb pozitiv. Succes tuturor!!!
liviu Luni, 28 Ianuarie 2013
seryne, de curiozitate: unde lucrezi acum? :)
ela Luni, 28 Ianuarie 2013
buna, seryne
sub ce forma a venit feedback: telefon sau mail?
ben hur Luni, 28 Ianuarie 2013
mail. telefonul e scump :)))
seryne Luni, 28 Ianuarie 2013
Feedbackul a fost in format electronic, dragilor:) un email trimis la o saptamana jumate dupa cel de al patrulea interviu. Acum lucrez la o firma mica import export, dar am salariu ok. Ce ma atragea aici era faptul ca va da bine in cv, voi invata chestii noi.. Adica mi se parea ceva sigur sii serios... In fine, asta e.. Nu a fost sa fie. Bafta tuturor.
ela Luni, 28 Ianuarie 2013
multumesc, seryne, pt raspuns
seryne Luni, 28 Ianuarie 2013
Cu multa placere, Ela! :)
ela Luni, 28 Ianuarie 2013
what???inseamna ca am cazut prada genpact-ului!! eu mai auzisem despre ei ca angajeaza numai pe cei cu ase desi cheama f multi oameni carora le spun ca nu conteaza ca nu au studii economice dar de fapt pe aceea nu o sa-i angajeze niciodata!
SandyB Luni, 28 Ianuarie 2013
@Seryne, in ce au constat interviurile cu HR si cu managerul? Eu am trecut de primele doua interviuri telefonice. Sper si eu sa fiu angajata pe un job de AR in limba turca...

Multumesc anticipat ptr raspuns!
seryne Luni, 28 Ianuarie 2013
@sandyb la primul interviu cu hr a durat o ora si ceva .. am avut si un test de contabilitate, conversatie in lb engleza, intrebari generale, ca la interviu.. cum m-as acomoda, de ce vreau sa plec de la actualul loc de munca, sa vb de experienta mea prof d pana acum... si la inceput de tot mi a dat sa completez un formular cu nume adresa.. ceva general. Cu managerul, interviul a durat cam 40 min... aceleasi intrebari... putin vorbit in engleza.... si povestit mult despre proiect. Cam atat ! Bafta multa!
future Luni, 28 Ianuarie 2013
interviul cu recrutorul este o discutie normala pe cv-ul tau, asa a fost in cazul meu cel putin. cel cu managerul este mai tehnic, tot legat de ce ai facut si de jobul pe care ei il au. Nu stiu voi, dar eu nu am facut ase si m-au angajat. Si eu am avut emotii pentru ca feedback-ul intarzia sa apara dar a fost bine. Cei de la recrutare au si destul de multe pozitii deschise, din ce am putut observa pe mailul trimis saptamanal cu pozitii, dar si din numarul de colegi care vin saptamnal sa semneze contractul.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?