Forum despre Genpact Romania


nike Joi, 8 August 2013
Buna,
Si eu am sustinut un test in lb franceza luni dar nu am primit nici un raspuns. La cate zile v-au anuntat rezultatele? Multumesc
dara Joi, 8 August 2013
la mine a fost dupa 2 - 3 zile
altcineva Joi, 8 August 2013
Buna..eu trebuia sa incep semnez contractul acu 2 saptamani..am renuntat din motive personale prin mail..apoi am fost contactata pentru a mi se da o alta oferta..initial mi au oferit 14 milioane iar apoi 16..sincer salariile sunt cam micutza mai ales ca cer 2 limbi..incercati..
Dea Joi, 8 August 2013
@ dara: Pe mine m-au anuntat la 1 ora dupa testul de franceza ca a fost bine.
In ceea ce priveste interviul cu HR-ul si cu managerul de proiect, ambele sunt cam la fel, merg din scoarta in scoarta pe marginea cv-ului. Pun intrebari tipice unui interviu, ce te motiveaza, cum iti doresti sa fie un manager, colegii, mediul de lucru etc.
In cazul meu mi s-au pus si cateva intrebari in engleza, dar foarte succint, am raspuns la ele si in 2 minute am revenit la interviul in romana.
dara Joi, 8 August 2013
@dea: despre testul de contabilitate mi-ai putea spune cate ceva, pls?
dara Joi, 8 August 2013
@ altcineva: 14 mil pentru ce post si ce limbi? e putin
Dea Joi, 8 August 2013
@Dara: nu iti post spune nimic, fiindca nu am vrut pe niciun proiect care sa aiba vreo legatura cu contabilitatea, dar din cate am inteles, acel test este mai mult o formalitate.
@altcineva: dupa cat timp de la interviul final te-au sunat?
mad Joi, 8 August 2013
azi am avut interviul telefonic in franceza, stie cineva cam in cat timp sa ma astept la un raspuns?
Dea Vineri, 9 August 2013
@mad: cred ca poate dura de la cateva ore, la cateva zile, dar daca nu este bine, nu te mai anunta, sa stii.
mad Vineri, 9 August 2013
multumesc Dea
Ioana Sambata, 10 August 2013
Sunt fosta angajata Genpact, am rezistat cu greu 1 an si 5 luni, dupa care am demisionat ca sa pot sa imi pot dezvolta cariera intr-o firma in care chiar se pune accent pe inteligenta, performanta, creativitate, dar desigur situatia nu e roz pe nicaieri. Sunt de acord cu faptul ca, Genpact poate fi o rampa de lansare, poate fi un prim job foarte bun pentru studenti, deoarece isi pot dezvolta anumite aptitudini si competente. Oricum media de varsta este de 23-24 de ani. Dar pentru o cariera serioasa pe termen lung nu aici este locul potrivit. Aici se lucreaza in haos, fara organizarea corecta a taskurilor, se acorda bonusurile dupa preferinte, managerii nu prea stiu cum sa conduca o echipa si cum sa o sprijine cand are o problema, acestia fiind promovati strict datorita vechimii in firma, nicidecum datorita competentelor. In plus unii vin, atii pleaca, non stop cei vechi stau sa le ofere training celor noi, fiindca ei nu reusesc sa retina oamenii motivati. De exemplu, dintr-o echipa de 60 de oameni, cam 20-25 au plecat in decurs de 6 luni. Salariile sunt cele mentionate pe site, intre 1500-1800 net iar pe germana sau alte limbi exotice, se poate ajunge si pana la 2200-2500, dar trebuie negociat foarte bine de la primul interviu.
Eu daca as fi avut aceste informatii dinainte as fi refuzat aceasta firma. Acum asta parerea mea personala, acum fiecare are dreptul de a decide ce i se potriveste si poate incerca singur daca e bine sau nu. Mult succes!
Someanna Duminica, 11 August 2013
Buna... am si eu o intrebare in legatura cu genpact legata de salarizare si nu doar...momentan sunt putin indecisa..am de ales intre a lucra in invatamant aproape de orasul meu, stau in ploiesti, sau sa merg la genpact si sa fac naveta, dar sa castig mai mult ..ideea e k nu am experienta intr-o asemenea firma..am lucrat doar la vodafone cateva luni..dar ma gandeam sa le cer pentru un post de franceza 18 mil net, tinand cont k aproape 4mil se vor duce pe naveta..oare e prea mult?:D
x Duminica, 11 August 2013
cat de fixe sunt pauzele? adica daca renunt la pauza mea de ora, se poate merge la cate o pauza de tigara?:)
Andreea Luni, 12 August 2013
Buna,

Sunt inca in procesul de recutare pt Genpact. Am trecut de primul interviu telefonic, de testul de limba si am participat si la interviul cu HR-ul. Acest ultim interviu a fost acum 2 saptamani. Din experienta voastra, cam cat timp dureaza pentru a primi un raspuns din partea lor? Si, de asemenea, daca raspunsul este negativ la acest nivel in procesul de recrutare, s-a intamplat cuiva sa nu mai fie sunat si anuntat de acest lucru? Multumesc frumos
Dea Luni, 12 August 2013
@ Andreea: eu am avut interviul si cu managerul de proiect si tot nu am primit raspuns de 2 saptamani jumatate...foarte neseriosi, nu mi se pare normal, dupa atatea interviuri sa nu spuna nici da, nici nu... Asta e...
Andreea Marti, 13 August 2013
@Dea: Multumesc pentru raspuns. Inca asteptam, din ce am citit oamenii au primit raspuns si dupa 3 saptamani. Multa bafta!
x Marti, 13 August 2013
nimeni, nimic despre pauze de tigara? :(
Dea Marti, 13 August 2013
@Andreea: au primit raspuns pozitiv dupa 3 saptamani? Sau raspuns negativ? Ca de raspuns negativ dupa 3 saptamani am auzit si eu...
Tomy Marti, 13 August 2013
Am si eu o intrebare pt cei care au lucrat/lucreaza la Genpact si anume: exista vreo clauza in contract cum ca trebuie sa stai o anumita perioada la ei? sau poti pleca oricand vrei?
Andreea Miercuri, 14 August 2013
@Dea: pe acest forum am citit despre cazuri in care au primit si raspunsuri pozitive dupa 3 saptamani :) si eu sunt tot in "pending", astept de 2 saptamani..

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?