Forum despre Genpact Romania


Mirabela Luni, 14 Octombrie 2013
Buna,

Si pe mine ma intereseaza un post pe contabilitate, pe spaniola si engleza. M-au sunat vineri si persoana care mi-a luat interviul mi-a zis ca voi fi contactata luni(azi), in cazul in care am trecut de primul interviu. Astept sa fiu sunata pentru interviul in spaniola:) Dar stiu ca daca nu ma suna azi, trebuie sa-mi iau gandul, de la Genpact, asta e clar. Sunt si eu curioasa de salariu, daca poate sa-mi raspunda cineva. Multumesc
berganzi Luni, 14 Octombrie 2013
1800
Raluca Miercuri, 16 Octombrie 2013
Buna,
Dintre cei care au fost pt postul la contabilitate spaniola si engleza ma intereseaza daca pe voi v-a sunat cineva dupa testele de limba straina. Eu am avut interviurile in engleza si spaniola, au mers chiar bine si ma asteptam sa ma sune... dar nimic inca.
anonim Miercuri, 16 Octombrie 2013

Eu am avut primul interviu vineri, si testul de limba luni, si nu am primit nici un raspuns inca. Mai e timp, zic eu. Cat ai cerut salariu minim Raluca?

Raluca Miercuri, 16 Octombrie 2013
hm... am ceva experienta in domeniul respectiv, nu pe programul pe care il folosesc ei ci pe unul pe care il folosesc eu la firma unde lucrez.. si am cerut in jur de 2000lei ...tu?
anonim Joi, 17 Octombrie 2013
brut sau net?
Raluca Joi, 17 Octombrie 2013
NET
anonim Joi, 17 Octombrie 2013
Eu am cerut 1500 ron. Lucrez momentan in call center si chiar imi doresc sa plec de la locul de munca actual si nici nu am experienta in contabilitate. Multa bafta:)
Raluca Joi, 17 Octombrie 2013
Si eu imi doresc sa plec cat mai repede. Multumesc! La fel si tie!
Emil Joi, 17 Octombrie 2013
Este cineva printre voi care a lucrat la genpact si a avut training in Franta si a fost obligat prin contract sa ramana in firma o anumita perioada de timp ( 1 an de exemplu) ? Stie cineva cat ar trebui platit in cazul in care din diverse motive, trebuie sa ti dai demisia inainte sa se implineasca 1 an ? Sau daca se poata "scapa" cumva de plata? Mersi
@ Emil Joi, 17 Octombrie 2013
Salut,
Am avut colegi care au lucrat in Genpact. Unii au rabdat sa treaca 1 an dupa care au plecat chiar daca nu aveau alt job. De retinut:
1-Trebuie sa-ti scrie in contract clar ca esti trimis in Franta sau alta tara sa inveti, ca etapa de formare profesionala.
2 - Nu iti pot retine din salariu daca pleci mai repede, decat daca exista hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
3 - Firmele nu se prea agita sa scoata cateva sute de lei de la un angajat pentru ca banii recuperati nu ar acoperi toate cheltuielile lor (ar trebui sa plateasca cateva sute de euro pe ora unor avocati... si firmele astea multinationale au bunul obicei de a-si angaja case de avocatura scumpe la care apeleaza doar pentru infiintarea societatii si pentru modificarea actului constitutiv).
4 - Daca incearca sa te intimideze, spune-le ca iti cunosti drepturile, nu semna niciun document inainte sa pleci (in afara de demisie si fisa de lichidare (in fisa de lichidare sa nu cumva sa-ti scrie ca datorezi valoarea delegatiei/training-ului).
5 - Daca faci pe nebunii, spune-le ca te-ai consultat deja cu un avocat si ca e alegerea lor daca vor sa ajungeti in instanta si sa le apara numele in presa.
PS - Eu tocmai am recuperat niste bani de la o firma concurenta, cu rugaminti, cu vizita impreuna cu un avocat, m-au amenintat ca imi vor strica reputatia profesionala si... au platit.
Asa ca iti doresc succes!
Dorina Vineri, 18 Octombrie 2013
Eu am fost sunata dupa 3 saptamani de la interviurile telefonice.Pe italiana -Finance&Accounting am aplicat.
Am fost chemata la sediu pentru un interviu.Imi poate spune cineva in ce consta interviul?
ana Sambata, 19 Octombrie 2013
Din cate citesc pe aici,unorai vi s-a propus angajarea printr-o firma de recrutare?ce firma........i se pare aiurea
bajtan Sambata, 19 Octombrie 2013
buna dimineata! mai peste tot se fac angajari prin firme de recrutare de cand cu noul cod al muncii..
bbbb Duminica, 20 Octombrie 2013
Are cineva idee cum se procedeza in perioada sarbatorilor?am inteles ca sarbatorile legale sunt si la Genpact libere.Prime,ceva dau?
sisco Joi, 24 Octombrie 2013
Exista cineva care a aplicat pe limba portugheza?
Eu am avut ieri interviurile telefonice in engleza si portugheza care au decurs ok, mi-au cerut data nasterii si adresa de email si dupaia liniste.
Legat de salarii stie cineva cate ajunge netu pe portugheza?
AP Vineri, 25 Octombrie 2013
Ce salariu net este pe accounts payable franceza?
Emi Vineri, 25 Octombrie 2013
Depinde si de clientul pentru care ai lucra. Poate fi de la 1400 la 1600 lei net, din ce am auzit eu
Raluca Luni, 28 Octombrie 2013
si eu am avut interviurile telefonice si apoi liniste totala. si am fost la angajatori de top si am discutat cu persoana de pe HR prezenta la workshop si mi s-a zis ca probabil ca nu am fost selectata ca nu a corespuns nivelul de limba straina cu ce cautau ei...lucru care m-a mirat dat fiind ca stiu foarte bine spaniola si engleza. Iar in urmatoarele 5 minute ma intalnesc cu o fosta colega care imi comunica ca e foarte important sa stii pe cineva in firma sa poti sa ajungi acolo... nu prea inteleg ce vor de fapt.
raspuns Luni, 28 Octombrie 2013
"procesul de recrutare" la companii cu mai multe stele e un mess...
la companiile astea cu management indian si cocalareala romaneasca cum bine a scris cineva pe acest site...ce sa te astepti.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?