Forum despre Genpact Romania


@anonim Joi, 21 Noiembrie 2013
bun asa.. deci se poate si mai rau cu plimbarile aiurea pe drum.. trebuie sa-si faca si HR activitate
yarog Joi, 21 Noiembrie 2013
@aadvihcee - nu lucrez in genpact si n-am lucrat, dar cunosc cel putin 8 persoane care lucreaza sau au lucrat (in diferite departamente si pe diferite limbi), cu unele lucruri ai dreptate cu altele nu. Depinde de departament si echipa in mare parte, unii freaca menta altii sunt sclavi. Salariile sunt asa si asa, pe unele posturi sub medie, altele sunt in medie cu piata.

@A - Suedeza B1-C1 ... cred ca vrei sa zici B2-C1 ? B1-C1 e o variatie cam mare in cunostinte. Limbile nordice 2200-2800 entry level, fara experienta, depinde de cunostinte, pile, negocieri si piedicile pe care ti le pun cei de la HR ca sa pari cat mai slab pe limba respectiva - de exemplu aici, daca pari intradevar bun (sa zicem un C2), iti mai pot da un test telefonic in care conexiunea e foarte proasta, tocmai ca sa nu auzi ce spune si sa nu auda nici el clar ce spui, si apoi te incadreaza sub.
A Joi, 21 Noiembrie 2013
Multumesc pentru raspuns Yarog. Da, intr-adevar, ma refeream la B2-C1.
me Joi, 21 Noiembrie 2013
In urma cu cateva zile am avut interviul telefonic initial, post engleza+spaniola, am cerut minim 2600 lei. Astazi au sunat pt engleza (vorbit despre mine, succes profesional, apoi intrebare cum alegi un furnizor-dupa reputatie sau dupa discount; si importanta clienti noi vs clienti deja castigati), aprox 10 min. A urmat tel pe spaniola conversatie obisnuita aprox 5 min. Acum o sa astept vesti. Experiente asemanatoare?
blasio Joi, 21 Noiembrie 2013
C2? hai sa fim seriosi. asta inseamna nativ, nu cred ca s-ar angaja la genpact romania
@me Joi, 21 Noiembrie 2013
pt ce post ai cerut 2600 lei?
ana Vineri, 22 Noiembrie 2013
si eu am avut vreo 5 interviuri in total, printre care cele fata in fata la sediul firmei cu hr si managerul de proiect, nu am primit niciun raspuns,mi se pare si mie aiurea faptul ca pun anunturi non-stop pe siteuri, chiar asa pleaca lumea in masa, si din persoane ce am cunoscut ca lucr aici ei prefera mult sa angajeze tineri ce nu a lucrat o zi in viata lor ca aici sa li se "para" raiul pe pamant, neavand termen de comparatie, ma refer la cei entry-level aici.
me Vineri, 22 Noiembrie 2013
General Ledger spaniola engleza.
Am si experienta si cunosc ambele limbi. Daca nu ma iau pierderea lor, eu deja am job si o sa caut in continuare variante mai bune financiar, ca de muncit asta vor toti.
Ne-am obisnuit cu salarii de toata jena si tot noi i-am obisnuit si pe angajatori sa ofere putini bani. Ca sigur sigur salariul nu va mai creste, insa volumul de munca da.
ioana Vineri, 22 Noiembrie 2013
E Genpact o solutie pentru un tanar absolvent de Limbi Straine, fara pic de experienta?Eu cunosc doua limbi straine-franceza(am fost olimpica in liceu) si suedeza si mi-ar placea sa lucrez cu ele. Exista alte optiuni mai bune?
blasio Vineri, 22 Noiembrie 2013
din legendele urbane, la genpact ar fi cel mai complicat...acum depinde si de fiecare cat duce:D
oricum pentru suedeza nivelul salariilor e mai mare decat media peste tot.
doar ca la multinationale se cam cere si engleza.
asa ca daca inca n-o stapanesti la nivel de conversatie banala macar o sa trebuiasca sa-ti cauti la o firma franceza/suedeza. un exemplu ar fi sturlubaticii de la webhelp ;))
daca stii si engleza vezi ca se recruteaza la ericsson pentru un program trainee
Ioana Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stiu si engleza, dar as dori sa lucrez mai mult cu aceste doua limbi. Multumesc pentru raspuns, Blasio.
Ioana Vineri, 22 Noiembrie 2013
O ultima intrebare- Ce salariu ar fi indicat sa cer, tinand cont de limbile pe care le stiu, dar si de faptul ca nu am experienta?Multumesc!
albert Vineri, 22 Noiembrie 2013
Subscriu la ce a scris yarog. Acum aproximativ o luna, am fost la 4 faze de recrutare : telefonic, HR, apoi cu managerul, apoi pe floor. Toate bune si frumoase, hopa dar mai avem un interviu la telefon. Un telefon de care nu fusesem anuntat in prealabil nici de HR nici de manager, ambii au spus ca 'floorul' e ultima faza. La telefon se auzea oribil, nu puteam sa inteleg nimic din ce mi se spunea, si apoi m-au respins cum ca as avea nivelul de incepator, asta dupa ce la primul interviu de limba, ma clasificasera la C1 si stiu sigur ca sunt cel putin la un nivel conversational. Si vorbim aici de o limba nordica, oamenii nu vor sa angajeze, e doar de fatada ... de ce ar avea atunci cate 4-5 posturi deschise pe limbile nordice si nu sunt ocupate sau scoase de pe siteuri niciodata ? Pentru ca asteapta sa vina fratele, fiul, prietenu, prietena unuia si sa ocupe postul, si daca nu vine .. nu-i problema, macar cei din HR isi fac numarul de interviuri pe zi, ca sa-si justifice timpul de munca.

@Ioana - poti cere 3000 daca esti sigura ca esti fluenta in franceza si suedeza. Dar succes cu telefonul decisiv ;)
salariu Duminica, 24 Noiembrie 2013
care ar fi salariul net pt entry level portugheza Accounting officer , daca nu ai experienta?
genpact Luni, 25 Noiembrie 2013
se fac ore suplimentare pe limba spaniola AP / AR ?
rr Miercuri, 27 Noiembrie 2013
@salariu, pe portugheza 1600 lei.
@genpact, pe AP/AR se fac ore suplimetare indifferent de proiect.
@rr Miercuri, 27 Noiembrie 2013
doar 1600, fiind vorba de o limba rara? speram sa fie mai mult, ma gandeam la un bonus pt limba rara...
aris Joi, 28 Noiembrie 2013
Stiti care ar fi salariile pentru IT Help desk/Procurement agent pe rusa?Care pozitie e mai ok? Multumesc.
me Duminica, 1 Decembrie 2013
Cine poate sa imi spuna va rog, cum e cu testul ala de contabilitate?
KARINNA Ioana Luni, 2 Decembrie 2013
@aadvihcee- Ai fost angajat Genpact sau esti in continuare?
Poti sa dai mai multe detalii te rog si despre colectiv, program de lucru, team-leaderi?
Si eu sunt in proces de recrutare cu ei si salariul mi se pare un pic cam mic daca este doar 1400 ron pt un volum de munca IMENS asa cum sustiii in comment-ul tau...
Ms de raspuns!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?