Forum despre Genpact Romania


dexter77 Vineri, 20 Decembrie 2013
@criss dc te-a respins HR?eu l-am dat tot telefonic.acu astept de 10 zile cel cu managerul.pe IT magh si sp.mai are rost?
cris Vineri, 20 Decembrie 2013
@dexter77 pai si eu am dat prima data telefonic cu HR, am trecut mai departe la interviurile in lb straina - engl si spaniola in cazul meu, le-am luat si dupa aia m-au chemat la interviu cu HR la sediul firmei, iar dupa etapa asta mi-au dat e-mail ca au decis sa mearga mai departe cu alt candidat...postul pt care aplicasem era AP part-time, era un singur post disponibil ,probabil m-au respins pt ca nu aveam nici experienta nici recomandare din interiorul firmei..asta este.
cris Vineri, 20 Decembrie 2013
@Diana..interviul cu HR la sediul firmei l-am dat in romana, dar mi-au pus si cateva intrebari usoare in lb engleza, dupa aceea mi-au dat un test de contabilitate 12 intrebari grila, dar mi s-a spus k nu e conditie eliminatorie testul, e doar pt a vedea la ce nivel trebuie sa faca trainingul...ce m-a deranjat a fost ca m-au lasat f mult sa astept in sala, ei mi-au zis ca o sa vina o colega sa-mi ia testul de contabilitate dupa 20 min, si nu a aparut nimeni, trecuse deja o ora si nimic, si a trebuit sa ies eu din sala sa o caut pe domnisoara de la HR, altfel cine stie cat mai stateam..nu mi se pare normal sa se intample asta.
Diana Vineri, 20 Decembrie 2013
@ cris

La cat timp dupa interviul de limba straina te-au sunat sa iti spuna ca ai trecut?
iulia09 Vineri, 20 Decembrie 2013
iulia90: Interviul cu managerul a fost ok,am vorbit despre experienta mea profesionala despre studii,etc.Nu mi-a dat un test sau ceva doar doua probleme de contabilitate pe care le-am stiut face pt ca studiez contabilitatea la facultate,si au fost multumite.Nu m-a recomandat nimeni si nu am mai lucrat pe un job in contabilitate.Interviul l-am sustinut cu team leader-ul si managerul de proiect.Bafta!
Renata Vineri, 20 Decembrie 2013
Iulia, iti raspunsesem la intrebarea despre salariu dar vad ca nu s-a publicat..AP spaniola - cam intre 1400-1700+bonus (dar nu foarte mare ) +bonuri de masa.
alle Vineri, 20 Decembrie 2013
Nu stie nimeni nimic?
Cris Sambata, 21 Decembrie 2013
@Diana dupa o zi sau doua, te suna repede daca sunt multumiti

@Renata ce sanse ai sa obtii 1700 , experienta e conditie obligatorie sau care sunt criteriile?
anonim Sambata, 21 Decembrie 2013
de ce te intreaba la interviuri daca ai recomandare din interiorul firmei?? daca nu ai, nu trebuie sa fii luat in calcul sau ce? nu e vorba numai de firma asta, si la alte firme se practica, dar nu e corect fata de cei care nu au recomandare si sunt in dezavantaj...
iulia09 Sambata, 21 Decembrie 2013
Anonim: Eu am avut 4 interviuri la Genpact si la nici unul din ele nu m-a intrebat nimeni daca am recomandare sau nu si din iulie am fost la foarte multe interviuri la diferite firme si la fel nu m-a intrebat nimeni de recomandari.Acum nu stiu ce sa spun dar nu cred ca asta este o conditie.Bafta!
Dana Duminica, 22 Decembrie 2013
@iulia09: As avea cateva intrebari,daca cumva mai intri pe aici [scz daca la unele ai mai raspuns]:
1. Ai aplicat pe site-ul lor sau pe site-uri de genu' BestJobs?
2. Inteleg ca ai aplicat pt AP pe sp., ai mai lucrat anterior? ai experienta de lucru ? eu n-am mai facut ceva similar sau relevant si ma intreb daca se ia in calcul semnificativ experienta de lucru
3. In ce a constat interviul telefonic? in ce limba? ce au dorit sa stie (daca iti mai amintesti)?
4. Apoi a urmat testul de contabilitate? daca da, ce fel de conta. trebuie sa stii?
5. Unde se sustin testele? unde au sediul? zona Pipera?
6. Dupa testul practic de conta, urmeaza un interviu cu HR-ul si apoi cu managerul? in zile diferite,nu?
7. Apoi ce urmeaza? [daca totul a decurs ok pana atunci]
8. Daca ai acceptat job-ul, ce salariu ai cerut si ce suma ti s-a oferit?
Renata Duminica, 22 Decembrie 2013
Cris, depinde si de experienta si de proiectul pe care se face angajarea, salariile variaza. Dar oricum sunt mici, comparativ cu cele oferite de alte firme, pentru aceleasi posturi. Aici gasesti in schimb un mediu placut si organizat. Daca nu ai alta oferta mai avantajoasa, merita incercat :)
@Renata Duminica, 22 Decembrie 2013
ai idee daca nu ai fost acceptata, si mai aplici la ei , dupa cat timp exista sansa sa fii contactat din nou?
iulia09 Luni, 23 Decembrie 2013
Dana: Am aplicat pe site-ul BestJobs.Am mai lucrat pe limba spaniola la CCC.Nu am experienta intr-o firma de contabilitate doar ca studiez contabilitatea la facultate.Am avut 2 interviuri telefonice,unul in lb.romana si putin engleza si unul numai in lb.spaniola.La ambele interviuri am vorbit despre mine:experienta,studii,hobby-uri.Testul de contabilitate continea 12 intrebari din bazele contabilitatii,inregistrari,etc.Testul l-am sustinut la sediul lor in Pipera in ziua interviului cu HR-ul.A doua zi m-au sunat pentru interviul cu managerul care a avut loc la 3 zile.La interviul cu Hr-ul am spus ce salariu vreau si am inteles ca din moment ce m-au sunat pt interviul cu managerul au fost de acord cu el.Acum astept raspunsul lor,au zis ca ma contacteaza in 2 saptamani.Bafta!
@ iulia09 Marti, 24 Decembrie 2013
iulia, ce ti-au spus de programul de munca? include si ore suplimentare sau ture de noapte? aveai vreo diploma, atestat , ceva care sa ateste ca ai invatat spaniola intr-o institutie? si inca ceva...avand in vedere k inca esti studenta, ti s-a dat posibilitatea sa primesti zile libere pt examene?
iulia09 Marti, 24 Decembrie 2013
Mi-a zis ca programul va fi de 8 ore,iar ore suplimentare se vor face atunci cand va fi nevoie si sunt platite cu cat,nuj.Sunt studenta la distanta la facultate,examenele sunt in week-end.Nici nu am intrebat daca imi vor da liber ca am inteles ca se lucreaza de luni pana vineri.Nu mi-au cerut atestat de limba,eu am stat 2 ani in Spania si acolo am invatat.
@iulia Marti, 24 Decembrie 2013
Multumesc pt raspunsuri iulia. Daca primesti oferta de angajare, sa mai intri pe aici sa ne spui si noua dupa cat timp de la ultimul interviu ti-au dat raspunsul, sa stim asa informativ. Felicitari k ai ajuns pana in final si bafta !
Dana Joi, 26 Decembrie 2013
@iulia09:
Iulia, multumesc mult pentru raspunsuri. Succes in continuare si te rog sa revii pe aici sa ne spui si noua cum s-a finalizat totul.
Iti tin pumnii, sa primesti un raspuns pozitiv.

As mai avea 3 intrebari:

1.Referitor la salariu: Ti s-a cerut sa spui brut sau net? pentru un job pe AP, salariul este undeva intre 1500 si 1900 net? (fara experienta relevanta) Cam pe aici ai cerut si tu si li s-a parut ok? E aiurea sa ceri mai mult decat pot ei oferi si sa fii respins doar pe acest motiv, de aceea intreb.

2. Ti s-a explicat in ce consta practic jobul pentru care ai aplicat? sau detaliile le vei afla in perioada de training? daca ti-au spus detalii, orientativ, poti sa-mi spui te rog in ce conta un job pe 'accounts payable'?

3. Poti sa-mi spui daca vorbesti fluent spaniola sau esti la un nivel mediu spre avansat? orientativ intreb pentru a-mi da seama cat de bun trebuie sa fie nivelul de limba.
dexter77 Sambata, 28 Decembrie 2013
ciudat e ca apar joburi reactualizate desi sunt candidati,gen AP spa,la care asteapta rasp Iulia
dexter77 Sambata, 28 Decembrie 2013
eu astept convocarea managerului de 3sapt pe IT magh si spa

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?