Forum despre Genpact Romania


:) Sambata, 22 Februarie 2014
hello, short question, daca depun cv-ul la o alta firma, firma aceia ii poate anunta pe actualii angajatori de acest lucru?

va rog mult ma puteti lamuri cu privire la acest aspect. multumesc mult!
gyy Luni, 24 Februarie 2014
Teoretic nu, fiecare aplicatie este confidentiala. Practic insa, uneori se mai intampla dar extrem de rar spre deloc in cazul companiilor mari.
anonimm Luni, 24 Februarie 2014
salutare tuturor!!...dupa 2 interviuri telefonice si unul sustinut azi la sediul firmei....pot spune ca nu am ramas prea incantata....minute in sirrrr am fost lasata sa astept intr.un birouash de 2 pe 2....7000000 de miii de intrebari despre mine si joburile mele si situatii si etccc.....dar nimic concret despre salarizare ....mi.au oferit un post pe collection desi am inteles ca sunt mai mule disponibile....cine stie exact sa.mi dea detalii?multumesc!
cristian Miercuri, 26 Februarie 2014
La Genpact cat si la alte companii la care am fost la interviu nu vi se va spune direct salariul, din pacate asta e regula care s-a impamantenit la noi. Angajatorii stiu exact ce salariu se da pentru pozitia la care aplicati, dar n-o sa vi-l spuna pentru exista sansa sa cereti un salariu mai mic decat cel din grila de salarizare si asa ei o sa iasa in castig.
Am fost la interviu pentru postul de Accounts Receivable si am avut ocazia sa intreb pe cineva care era angajat pe acelasi post odata ce am ajuns pe 'floor', salariile sunt undeva peste 2000 RON pe germana. Munca este repetitiva cu un volum mare de lucru - se lucreaza in SAP - si nici de cunostinte foarte avansate de germana nu parea sa fie nevoie. Orientati-va spre altceva daca aveti posibilitatea.
Halucinant Joi, 27 Februarie 2014
Mi se pare halucinant ca aceste firme pun oamenii pe drumuri si nu spun de salariu si conditii; multinationalele din Romania , nu stiu la Genpact, dar peste tot au venit aici cu mentalitatea de Colonisti cu sclavii pe plantatie.
Peste tot in lumea asta iti spune salariul la primul interviu, daca va uitati la joburile din strainatate chiar in anunturile din ziare sau de pe net sunt puse salariile, asta ca sa stie omul daca mai aplica sau nu, daca pierde timpul cu vreun interviu.
Si uite asa ne intrebam de ce sunt asa de multi tineri care iau calea pierzaniei si ii vezi prestand pe la videochat sau murind de foame in casa.
Ptr ca in Romania nu se plateste munca, nu se respecta omul, se cauta sclavi care sa se multumeasca cu firmituri, si marile companii sa fi cu biciul in spaniarea lor.
Multinationalele din Romania Ajung sa spele creierul si sa inoculeze spaima in acesti tineri care nu isi mai gasesc de lucru pe nicaieri si dupa ce acestia trimit sute de cv uri si sunt dezamagiti, speriati, debusolati, accepta orice decat sa moara in case de foame....
Este o mare bataie de joc in Romania, de asta tinerii saracii pleaca unde vad cu ochii......
ioana Joi, 27 Februarie 2014
Hello! Maine voi sustine ultimul interviu cu Genpact. Am inteles ca doresc sa imi ofere un training de 6 saptamani, dupa care sa ma angajeze. Intrebarea mea este...daca dupa training imi schimb opinia despre job si nu vreau sa semnez contractul, am vreo obligatie fata de ei pentru trainingul oferit? ar trebui sa restitui fondurile? multumesc!
Candidat Joi, 27 Februarie 2014
Salut! Va rog frumos, imi poate spune cineva care sunt salariile (nete) de entry level la Genpact? Va multumesc
Candidat Joi, 27 Februarie 2014
Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, care sunt salariile de entry-level la Genpact? Mentionez ca am terminat Facultatea de Relatii Economice Internationale la ASE. Va multumesc!
@ ioana Joi, 27 Februarie 2014
primele 3 luni sunt de proba, poti pleca oricand si te pot da si ei afara (foarte rar se intampla asa ceva). Cred ca nu ain inteles, contractul il vei semna cu ei, doar nu te trimit in training fara sa ai nimic semnat cu Genpact (in cazul ala poti pleca in orice moment). Daca ai parte de un training si semnezi ca stai X ani in companie, dar daca te gandesti sa pleci atunci este libera sa o faci. Firma va trebui sa te actioneze in judecata, sa demonstreze ca in cele 6 sdaptamani ai fost permanent in training si nu ai muncit pt companie nici macar 1 minut si ca training-ul a fost unul real, adica ai facut asta cu un trainer care are atestat ca poate presta aceasta munca. Oricare din aceste conditii daca nu se indeplineste, actionarea in judecata este invalida. Dar nu se ajunge niciodata acolo.
@ candidat Joi, 27 Februarie 2014
@ candidat: intrebarea e mult prea vaga. entry level ce anume? help-desk, ap, ar? ce limba (in functie de asta e salariul, incepe de pe la 13 pe italiana, 14-15 pe spaniola, ~17 pe germana). Mai primesti si bonusuri de limba lunar (daca indeplinesti niste criterii care oricum sunt irelevante, conteaza impresia managerului despre tine). Depinde mult si de ce proiect pe limba respectiva, pt ca salariile variaza (desi nu ar trebui) si in functie de asta. Pe aceeasi limba, aceeasi pozitie, dar proiect diferit pot fi diferente si de 30% la salariu.
Candidat Joi, 27 Februarie 2014
Multumesc pentru raspuns si imi cer scuze ca n-am specificat. Pozitia e AP, limba e franceza.
@Candidat Duminica, 2 Martie 2014
Daca e entry level si e vorba despre o limba core (franceza, spaniola, italiana)salariul net este de 14-15 milioane, nu variaza foarte mult de la un departament la altul (ma refer pentru pozitiile entry level) . Pentru limbi premium (gen germana) se acorda si bonusuri de limba in functie de nivel 500-900 lei brut sau e salariul de baza mai mare, iar pentru limbile exotice (nordice) bonusul e de la 1000 de lei brut in sus in functie de nivel.
Candidat Duminica, 2 Martie 2014
Va multumesc mult pentru raspuns!
Alex Sambata, 8 Martie 2014
Salut!
As avea cateva nelamuriri daca poate cineva sa ma lamureasca:
1. Ce e cu level-urile astea...1,2,3 etc.? ce reprezinta p-zis? In cat timp poti trece de la unul la altul?in functie de ce criterii?
2. Intre Helpdesk, AP si AR care job este mai solicitant/stresant? alte job-uri de tip entry level mai sunt in afara de aceste categorii?
3. Ce limbi,intre cele nordice, sunt intens folosite/cautate in fima?
4. Ca Team Leader ce responsabilitati sunt si in functie de ce criterii se ajunge in pozitia asta?
me Luni, 10 Martie 2014
si eu sunt interesata de raspunsul la intrebarea 2. " Intre Helpdesk, AP si AR care job este mai solicitant/stresant? alte job-uri de tip entry level mai sunt in afara de aceste categorii?" pt helpdesk trebuie sa ai ceva cunostinte de specialitate, adica studii tehnice neaparat sau te invata ei la training? si ma intereseaza si programul pe care din aceste pozitii Helpdesk, AP, AR se lucreaza suplimentar, daca se lucreaza, si dak sunt si ore de noapte.
hyl Luni, 10 Martie 2014
helpdesk-ul este cel mai general dintre ele. Este un 'secretariat ceva mai tehnic'. Nu ai foarte multe responsabilitati in afara de acelea de a contacta departamentele care trebuie pt anumite rezolutii. Este stresant pt ca esti prima linie in fata clientului si esti escalat des. Se lucreaza suplimentar foarte mult pe unele proiecte, iar pe altele mult mai putin. Din pacate fara a sti exact pe ce proiect urmeaza sa fii angajat, nu poti primi foarte multe detalii privind programul.
oana Marti, 11 Martie 2014
Buna,

acum 3 saptamani am sustinut interviurile la firma si cel cu tipa de la HR si cel cu managerii de proiect si apoi la cateva zile m-au sunat sa imi spuna ca feedback-ul este pozitiv si sa astept ofera lor. De atunci niciun raspuns. Ce poate fi si asta?

Multumesc!
Julius Marti, 11 Martie 2014
Rabdare si tutun...si cat astepti raspuns de la ei poti sa cauti si altceva. Sunt locuri de munca pentru care astepti raspuns uneori luni intregi de la o faza la alta a recrutarii. De obicei asta inseamna un salariu mai bun. Asta nu inseamna sa stai sa astepti ca pe ace si sa verifici mail-ul de 5 ori pe zi. Ci trebuie sa mergi mai departe, si in cazul in care esti sunata si ti se face o oferta, sa gandesti lucrurile cerebral si nu sa tii pica.
oana Miercuri, 12 Martie 2014
@Julius: multumesc frumos pentru raspuns!
Candidat2 Joi, 13 Martie 2014
Buna ziua,

Am si eu o intrebare,am fost sunat de cineva de la genpact sa-mi spuna ca au gasit cv-ul pe ***jobs si ca se potriveste cerintelor lor....acum eu ca sunt patit de la atatea firme am intrebat salariu ,n-a vrut sa-mi spuna in schimb le-am spus eu cat iau si ca nu plec pe mai putin si daca are rost sa continuam.....acel baiat mi-a confirmat ca putem continua...acum eu vin si va intreb pe voi exista sansa sa-mi ofere ei 600-650 pe limba italiana?eu spunandule ca iau 550-600.?????Multumesc anticipat

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?