Forum despre Genpact Romania


answer Vineri, 14 Martie 2014
600-650 euro pe italiana? cred k depinde daca e pe un post de conducere...cum banuiesc k esti la actualul loc de munca..ca aici pe un AP/AR, adica entry level in niciun caz nu primesti atat...italiana si spaniola nu sunt asa bine remunerate
Radu Luni, 17 Martie 2014
@Candidat2: Ai specificat ca 550euro este net-ul? daca nu, se poate considera brut... deci in mana practic sa ajungi pe la 17mil.vechi.
Insa, din cate am citit pe aici, maxim 15mil se ofera pe lb precum fr, it, sp. ...totusi, pana la urma, discuta cu ei... depinde si de responsabilitatile job-ului remuneratia, cu siguranta. Succes!
Raluca Luni, 17 Martie 2014
Imi poate spune cineva cat este salariul pe AP italiana entry level?Se dau si bonuri de masa?Multumesc
Rooney Luni, 17 Martie 2014
Buna seara,

Pe mine m-au sunat astazi, dupa interviurile de limba spaniola si engleza pe care le-am sustinut vineri, si mi-au zis sa vin maine la 12 la interviu cu HR-ul. Stie cineva salariul pe care ar trebui sa-l cer pt o pozitie mid-level mi s-a spus? Multumesc frumos.
Liviu Marti, 18 Martie 2014
Buna! Stie cineva care sunt salariile pentru it helpdesk pe italiana?
Rooney Marti, 18 Martie 2014
Buna. Revin chiar din sediul Genpact. Dupa ce original mi s-a spus la telefon ca va fii o pozitie mid leval, acum la interviu mi s-a spus ca este o pozitie de It Helpdesk pe spaniola engleza entry leval. Are cineva idee cum este si ce salariu este? Mai ales ca se lucreaza si in ture, ceea ce nu imi convine de loc.
Candidat2 Marti, 18 Martie 2014
Va multumesc mult pentru informatii,nici nu m-am mai prezentat...nu par asa seriosi.....pentru 15 milioane sa angajeze pe altcineva..
Did Miercuri, 19 Martie 2014
Buna, am fost sunata de la GenpAct in urma interviului cu managerul de proiect si mi s-a spus ca am fost acceptata. M au chemat la firma pentru a sustine un test, din nou. Stie cineva in ce consta testul asta?
Rooney Joi, 20 Martie 2014
@didi : depinde pe ce proiect esti, ce fel de limba si ce domeniu Ap, Ar, It etc
Did Vineri, 21 Martie 2014
Ap spaniola
mihaivls Vineri, 21 Martie 2014
stie cineva in ce consta postul Band 5 - English Speakers??? acum stiu ca e pe engleza si nu asta e problema....e de helpdesk? pe ce mai exact?
mihaivls Vineri, 21 Martie 2014
si eventual un salariu pentru Band 5 - English Speakers....
Diana Miercuri, 26 Martie 2014
Buna! si eu am avut astazi 2 interviuri telefonice pe engleza si franceza, dar nu mi-au spus daca am luat sau nu interviurile, mi-ai si cerut adresa de email, imi trimit ei vreun raspuns? multumesc
@mihaivls Miercuri, 26 Martie 2014
banda 5 este cea mai de jos..entry-level. Exista 5A si 5B...cu o dif mica salariala intre ele.
lala Joi, 27 Martie 2014
Diana o sa durereze cateva zile pana vei afla un raspuns,cel mai bine e sa ti telefonul mereu aproape si bafta ;)
Diana Vineri, 28 Martie 2014
multumesc mult @lala, sper sa ma sune acum
Ioana Sambata, 29 Martie 2014
Buna! am 29 ani si experienta 6 ani in multinationale iar in prezent sunt finance manager. Am aplicat saptamana asta la Genpact pt un post de Team Leader. M-au sunat la 2 zile, cateva intrebari cu caracter general... motivul pt care vreau sa plec, asteptari salariale, disponibilitate, ce mi-ar place sa lucrez la ei (controlling, people management, audit) a mai mentionat un job fata de cel la care aplicasem... ceva senior country accountant pt o firma din industria pharma... mi-a cerut sa schimbam cateva cuvinte in engleza si m-a intrebat cateva chestii simple gen daca am vizitat vreun oras din europa, daca am luat vreodata in calcul posibilitatea de a lucra in strainatate... Mi-a spus ca in urma acestui telefon se va face o triere si ca va reveni saptamana viitoare cu feedback fie el pozitiv sau negativ, totodata m-a intrebat daca as fi disponibila saptamana viitoare pt un interviu telefonic cu Project Managerul care nu e in Bucuresti la momentul asta... Dupa cate am citit pe aici am cateva nelamuriri si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea elucida:
1. sa inteleg ca asta a fost interviul de testare a limbii ?
2. vi s-a intamplat sa dati interviu telefonic cu project managerul ?
3. cu cine o sa mai am interviu face to face (in afara de hr) ?
4. aveti idee cam ce salarii sunt pentru team leader sau senior country accountant ? eu le-am zis ca vreau min. 5000 net, asta fiind salariul meu in prezent... oare i-am speriat ? :) din cate vad pe aici salariile sunt mici pe nivel entry/midle... mentionez ca nu stiu alte limbi decat engleza avansat.
5. la ce ma pot astepta mai departe ?
kim Duminica, 30 Martie 2014
Pai daca pe Engleza se iau salarii atat de mari cum se face ca pe turca ofertele nu depasesc 2.700?
cani Duminica, 30 Martie 2014
Pt. Kim

Ai aplicat cumva pt job in turca? Mentionez ca si eu sunt in proces de intervievare. Pana acum am avut interviu cu firma de recrutare si apoi cele doua interviuri de limba engleza si turca. Stie cineva la ce tb sa ma astept in continuare pt pozitia de GL? Se da test de conta? Daca da poate sa zica cineva mai concret ce intrebari contine?
Ioana Duminica, 30 Martie 2014
@kim... daca te referi la postarea mea, eu nu am zis ca astea sunt salariile pe engleza.. am spus ca atat am cerut, nu pentru limba straina ci pentru experienta in domeniu. Habar n-am care sunt salariile, stiu ca e importanta limba dar cred ca pozitiile de team leader sau senior accountant sunt mai bine platite decat cele de entry level sau asa ar fi normal... oricum, daca nu ma vor suna saptamana asta e clar ca li s-a parut mult :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?