Forum despre Genpact Romania


mikaela Duminica, 15 Iulie 2012
pe limba italiana ce salarii sunt?
nory Luni, 16 Iulie 2012
italiana intre 15-20 de milioane, depinzand de pozitia exacta.
ana Marti, 17 Iulie 2012

Stie cineva ce salarii sunt pe limba germana in AP?

grecu Marti, 17 Iulie 2012
pe germana de la 15 milioane incepe. AP este pozitia cea mai de jos.
Miha Marti, 17 Iulie 2012
Cam putin in comparatie cu alte companii, nu?
grecu Marti, 17 Iulie 2012
daca te referi la germana categoric da. oricum depinde si cum negociezi si cata nevoie au ei. dar totusi nu comparam cu un ibm, microsoft etc
onyx Luni, 23 Iulie 2012
Buna! Stie cineva de pe aici, cam cat dureaza pana te suna sa iti faca o oferta? am avut interviul final saptamana trecuta iar managerul mi-a zis ca feedback-ul va fi pozitiv. Inca astept sa sune fetele de la HR.
Gigel Frone Marti, 24 Iulie 2012
Poate sa te sune si peste o zi si peste 2 saptamani. Depinde cat de repede are nevoie de tine
NightOwl Miercuri, 25 Iulie 2012
Salut! Lucrez in Norvegia de vreo 7 ani, vorbesc fluent norvegiana si engleza; si franceza nivel mediu. Mi-ar placea sa pot lucra din nou in tara, dar nu am decat studii medii in domeniul tehnic. Ce sanse as avea daca as aplica pentru un job la Genpact? Cum sunt conditiile de munca-salarizare? Poti creste in sanul firmei pe masura ce iti insusesti noi cunostinte/experienta? Ma poate indruma cineva va rog?
@ NIGHTOWL Joi, 26 Iulie 2012
cu siguranta ti-ai gasi ceva la genpact, mai ales ca ei fac angajari acum. Limbile straine primeaza, astfel engleza e obligatorie iar daca vorbesti norvegiana fluent ai sanse la un salariu satisfacator. De asemenea, cunostintele tehnice sunt foarte cautate. Totusi, Genpact inca ofera salarii ceva mai mici decat alte companii cu acelasi tip de business( mediul este insa foarte placut). Iti recomand sa cauti pe bestjobs companii precum accenture, hp, ibm, oracle, microsoft (asta ca un fel de top) sau sa intri direct pe site-ul fiecareia, looking for career opportunities. Ma bucur sa ad ca mai sunt si oameni care doresc sa revina in tara. Succes!
Nicky Luni, 30 Iulie 2012
Buna! Stie cineva daca training-ul la Genpact se face in engleza sau in limba pe care o vei folosi ulterior ( italiana, germana) ?
stefan Joi, 2 August 2012
hej Nightowl! Hur ma du? :) Acu sa trecem la subiect: stai naibii in Norge si uita de romania! Nu exista comparatie intre cele 2 tari sub niciun aspect, asta ca sa-ti reamintesc ce ai uitat dupa ce ai plecat de aici. Exista Multe firme germane/suedeze/daneze/estoniene/finlandeze care cauta vorbitori de norvegiana si platesc Muuuuuuult mai bine decat cei din tara.
Gabi Joi, 2 August 2012
Pe suedeza stie cineva care ar fi salariulla Genpact ??eu sunt in suedia si fac C1 e suficient sau trebuie si c2? multumesc.
emmy Vineri, 3 August 2012
toata lumea vrea sa se intoarca acum in tara? :))))) ce v-a apucat? :D
Nina Dobrev Duminica, 5 August 2012
Buna, pentru posturile de Financial Officer si Customer Service Repr. ce salarii sunt pe italiana? Sunt mai bine platite decat AP si AR, sau e acelasi lucru? Si care este programul de la -pana la , stie cineva?:D:D
ralu d Duminica, 5 August 2012
ma intereseaza sa stiu pe limba norvegiana ce proiecte sunt la genpact, care este programul si bineinteles salariu de inceput.
dintre limbile nordice care este cea mai apreciata si cea mai bine platita?
imi poate explica cineva ce inseamna mai exact c1 si c2 (inteleg ca sunt niste nivele de cunoastere a unei limbi straine) si ce este ap si ar?
laura Luni, 6 August 2012
Buna tuturor, vreau sa ii intreb pe cei care au trecut recent prin interviuri de selectie Genpact, cam la ce intrebari a trebuit sa raspunda si daca au dat cate un interviu pentru 2 limbi straine sau interviul s-a desfasurat numai in limba straina diferita de engleza. Multumesc
eu Marti, 7 August 2012
si pe mine ma intereseaza sa aflu cat mai multe detalii despre proiectele lor pe limbile nordice
cristian Joi, 9 August 2012
buna ! ce stiti despre posturile de IT support? ce cunostinte trebuie sa avem ca sa fim acceptati? (in afara de limba engleza). multumesc anticipat !
ispita Sambata, 11 August 2012
@Nicky: In engleza

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?