Forum despre Genpact Romania


roxana Marti, 7 Octombrie 2014
Am inteles! Succes si ms de informatii Mihaela
sch Vineri, 10 Octombrie 2014
Salut!
Stie cineva sa imi spuna ce presupune jobul Band 5 english speaker?
Multumesc
Mandarin Vineri, 10 Octombrie 2014
Aveti idee daca se da prima de sarbatori(Craciun,Paste)?
fitze Marti, 14 Octombrie 2014
@sch. Salut. asatzi am avut interviu telefonic in engleza (band 5 english speaker). eu stiu ca este vorba despre accounts payable/receivable pentru limba engleza.
sch Marti, 14 Octombrie 2014
@fitze
Cum a fost interviul? Ce te-a intrebat? (daca poti sa imi spui)... cam in cat timp ti-au promis un raspuns?
Merci
fitze Miercuri, 15 Octombrie 2014
interviul telefonic (dureaza cam 15 min, si conteaza cat de bine vorbesti, fluenta) este usor. te intreaba despre tine, experienta de munca, cele obisnuite la un interviu. eu la cateva ore dupa interviu am primit confirmarea ca am trecut de aceasta etapa si ca urmeaza sa fiu sunata. Mult succes si tie
baciu Joi, 16 Octombrie 2014
Nu vreau sa va fac sa suferiti insa in Genpact trebuie sa stii cel putin 2 limbi straine. Toata lumea stie engleza acum, deci va mai trebuie o limba pe langa engleza si romana nu se pune.
Nu exista prime de Craciun/Sarbatori ca zicea cineva mai sus.
Compania este organizata in benzi. Banda 5 e cea mai de jos (5a si 5b) - trepadusii adica. Apoi vine 4a/4b/4c/4d - managerii si apoi banda 3 care sunt o mana de oameni cativa romani in rest straini.
Mult noroc!
IulianaT Marti, 28 Octombrie 2014
Au si proiecte pe spaniola? daca da, cum sunt conditiile de munca? (orar, salariu, bonusuri, transport) am un C1 la spaniola si B2 + la engleza...cer cumva nivel nativ?
Multumesc!
Denisa Miercuri, 29 Octombrie 2014
Buna!! Pentru a lucra la Genpact, stie cineva ce nivel de portugheza trebuie sa ai? eu am dat interviurile telefonice in engleza si portugheza, la o zi m-au sunat sa ma duc la interviu la ei...o sa dau interviu in engleza la ei?si testarea despre care se tot vb aici tot atunci se va da? Multumesc!
Adrian Miercuri, 29 Octombrie 2014
@IulianaT, Au si proiecte pe spaniola.
Conditiile de munca sunt cele generale:
1) orar: 9-18 (1 ora pauza)
2) salariu: depinde de experienta ta in domeniu si de nivelul de limba, dar si de necesitatea unei persoane cu acea limba. Pentru entry-level e undeva la 1600-1800 + bonuri de masa pentru spaniola. Daca stii germana sau una dijn limbile asa zise exotice, poti sa ajungi lejer si la 2500 si chiar mai mult din prima.
3) bonusuri: exista. Lunare si trimestriale, dar si cateva ad-hoc. Cele lunare sunt acordate pe baza performantelor tale; cele trimestriale sunt cam tot pe baza performantelor, dar sunt acordate pe baza unor reusite personale; cele ad-hoc n-as putea sa zic pentru ce, dar sunt.
4) transport: nu e asigurat. Metroul Pipera e la 5 minute de sediul Genpact.

Se cere si B2 si nativ...depinde de perioada cand se aplica si ce necesitati sunt pe proiectele existente.
Succes!
Adrian Miercuri, 29 Octombrie 2014
@Denisa,
Din cunostinele mele se cere cel putin nivelul conversational (minim B2) pe orice limba straina.
Atat timp cat te descurci sa porti o conversatie normala, uzuala, la interviu nu vad de ce te-ar refuza pe criteriul asta.
Cat despre test scris, nu stiu, nu am informatii. Nu stiu sa fi existat in trecut test scris pe limbi straine.

Succes!
Denisa Joi, 30 Octombrie 2014
Am inteles. Multumesc Adrian!!!
Astazi am fost la ei, am dat interviul cu Hr-ul, ia luni urmeaza cel cu managerul,sper sa fie ok.
@Denisa Luni, 3 Noiembrie 2014
Sper ca au decurs bine interviurile! Mult succes in continuare!

Poti sa ne spui, te rog, ce intrebari ti-au fost adresate la cele doua interviuri? (macar orientativ, din cate iti amintesti...)
Mel Joi, 6 Noiembrie 2014
Buna. Imi poate spune cineva ce salarii sunt pe italiana pe AP si AR?
yo Marti, 11 Noiembrie 2014
Am avut un interviu telefonic acum 2 saptamani in limba engleza si nu am primit nici un raspuns desi la telefon mi s-a spus ca voi fi sunata. Oare mai are rost sa astept? Mentionez ca postul era pe AP lb engleza.
Ovy Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Salutare. Cei ce a-ti fost la interviu pentru Accounts Receivable, testul in ce a constat?
George Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Ma intereseaza si pe mine aspecte legate de testarea pt Accounts Receivable
mandarin Luni, 17 Noiembrie 2014
cumva pe 25,31 dec se lucreaza?
Genpact Romania Vineri, 28 Noiembrie 2014

Multumim inca o data celor interesati sa afle mai multe despre Genpact Romania!

Din dorinta de a va ajuta sa cunoasteti cat mai multe lucruri despre companie, va oferim mai jos cateva detalii:

Pozitiile deschise in acest moment in cadrul companiei sunt din domeniile financiar-contabil, IT si achizitii: Accounts Payable, Accounts Receivable, Customer Service, General Ledger, IT Support, Order Management si Procurement; acestea necesita cunostinte de limbi straine precum: olandeza, franceza, germana, greaca, maghiara, italiana, portugheza, rusa si spaniola. La acestea se adauga nevoia de cunostinte medii de limba engleza.

Cei interesati pot aplica la unul din anunturile noastre de pe site-urile de recrutare, pot trimite mail la adresa career@genpact.ro, sau pot vizita sectiunea “Jobs” de pe site-ul nostru www.youyourself.ro,, acolo unde pot afla mai multe detalii despre companie, procesul de recrutare si cateva lucruri interesante despre echipa de recrutare.

Cei eligibili pentru una din pozitiile deschise in acest moment, vor fi contactati in vederea inceperii procesului de recrutare, iar cei care nu se potrivesc momentan niciunei deschideri, vor ramane in baza noastra de date, cu promisiunea ca in momentul in care vom avea deschideri noi, care sa se potriveasca profilului lor, ii vom contacta.

Pentru orice nelamuriri si intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe adresa career@genpact.ro. Intotdeauna va fi acolo un coleg care va raspunde intrebarilor voastre.

O zi buna, Echipa Genpact Romania

Nimeni Joi, 4 Decembrie 2014
Hello everyone! Am fost sunat pentru un post GL portugheza. Nivelul meu de portugheza este peste mediu si engleza-avansat. Experienta in contabilitate 3.5 ani (inclusiv GL intr-o companie mare). Aveti idee despre salariul oferit in acest caz?(as vrea sa stiu daca merita sa merg la interviuri).

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?