Forum despre Genpact Romania


Mirab Joi, 11 Februarie 2016
pe floor inca nu am ajuns, probabil la intalnirea cu managerul ... deci nu ai idee daca interviul presupune si intrebari intr-o lb straina?
Mirab Joi, 11 Februarie 2016
pana in momentul de fata am avut interviul prin telefon cel de lb straine si interviul cu HR-ul
Mirab Joi, 11 Februarie 2016
@miraj

Tu lucrezi de mult timp pt ei?
maraJ Joi, 11 Februarie 2016
da, atunci s-ar putea sa-ti arate proiectul la interviul cu managerul, dar nu e neaparat obligatoriu, mai ales daca ti-au explicat toate detaliile. asta ar trebui sa fie ultima faza, nu mai sunt teste de limba daca le-ai trecut deja.

esti din buc? eu lucrez in buc.
Mirab Joi, 11 Februarie 2016
@ maraJ mersi mult!
da, sunt din bucuresti!!
AnaisMaria Marti, 16 Februarie 2016
La interviul cu managerul nu mai esti testat la limba englezagermana?
Care este salariul la care pot spera pentru Account Payable cu lb.germana , ținând cont ca am o experiența de 2 ani in back-office?
Am nevoie de niște salarii reale ca sa nu fiu exagerata dar nici sa ma subevaluez.

Mersi mult!
lauralaura Vineri, 19 Februarie 2016
@maraJ
Buna ziua!
Dupa cateva interviuri am primit oferta de la Genpact pentru pozitia "Analist Servicii Client" in Bucuresti, in oferta fiind stipulat un salariu de 3600 ron brut. Mentionez ca postul ar fi pentru limba franceza. Are cineva idee daca salariul oferit este ok, adica pentru volum de munca etc? In ceea ce priveste negocierea lui, ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? Se poate negocia? Multumesc anticipat.
maraJ Vineri, 19 Februarie 2016

lauralaura, asta ar fi veni cam 2500 net nu?

http://www.undelucram.ro/calculator-de-salarii

oricum., depinde si de proiect, daca e tehnic etc, eu zic ca e salariul destul de ok pt franceza. de negociat, hmmm asa si asa, doar daca ai experienta chiar pe proiectul lor, ca domeniu ma refer si experienta pe relatii clienti.

DeeDee87 Vineri, 19 Februarie 2016
@lauralaura

Felicitari! La cat timp dupa interviul cu managerul ai primit oferta lor? Au trimis mail sau te-au sunat initial?
lauralaura Vineri, 19 Februarie 2016
@maraJ ,nu am experienra exact pe proiectul lor dar am experient asemanatoare in actualul loc de munca, doar ca la un nivel mai mic. Am incercat si am negociat, ramane sa imi spuna luni daca accepta sau refuza.
@DeeDee87 cam la o saptamana dupa interviul cu managerul am fost sunata pt a mi se spune ca am primit oferta pe mail. Precizez ca nu sunt din Bucuresti, interviurile au fost prin telefon.
AnaisMaria Vineri, 19 Februarie 2016
Am avut si eu ieri interviul cu Managerul si am fost dusa si in biroul in care se lucreaza la proiectul pentru care as fi angajata.M-au intrebat de asteptarile salariale si am zis 2300-2400.Acum astept....

@lauralaura pe tine te-au intrebat cam cat ai vrea ca salariu inainte.daca da, cat le-ai zis?
lauralaura Miercuri, 24 Februarie 2016
@AnaisMaria, scuze pentru raspunsul intarziat, in jur de 2800 am zis eu cand am fost intrebata.
in alta ordine de idei, cum e mediul de lucru? cum par colegii? sunt open office-uri?
Panos Miercuri, 24 Februarie 2016
Salut, stie cineva cat ar fi salariu pe Accounts Receivable pe limba engleza? Merci anticipat.
georgegeorge Joi, 25 Februarie 2016
Salut.
Stie cineva ce presupune pozitia de Procurement si Accounts Receivable? Aveti idee care ar fi salariile pentru o astfel de pozitie cu limba italiana, pentru sediul din Cluj? Ma ajuta orice fel de informatie.
Multumesc anticipat!
BiancaMadalina Joi, 25 Februarie 2016
Buna, am aplicat si eu pe limba italiana la AP,AR si Order management.Ma puteti ajuta cu gen de intrebari care vor fi la interviurile telefonice pt testarea limbii?

Multumesc anticipat!
Casiana Joi, 25 Februarie 2016
Buna.M-ar putea ajuta si pe mine cineva oare???!!! Am fost sunată de la Genpact si o sa am interviul telefonic la italiana si engleză a 2limba... Mi-ar putea spune cineva ce o sa ma întrebe ??
georgegeorge Joi, 25 Februarie 2016
@Casiana. Exista comentarii in paginile anterioare din partea unor persoane care au sustinut interviul telefonic. Sper sa te ajute! Succes!
lauralaura Vineri, 26 Februarie 2016
@georgegeorge
@BiancaMadalina
In cazul meu interviul telefonic pe limba franceza a constat intr-o discutie de aproximativ 10 min cu un nativ francez, discutie libera, pe baza backgroundului meu( ce am studiat, unde am mai lucrat), nu a fost o doscutie formala deci cred ca nu sunt motive de ingrijorare.
meeka Vineri, 11 Martie 2016
Hello tuturor!
Va rog daca imi poate spune cineva, cam care e programul, cum se iau pauzele, ma refer daca poti sa te ridici de pe scaun sa mergi la baie in timpul programului, daca iti sunt cronometrate aceste mici intreruperi, atmosfera de lucru, colegii pe Procurement, cate apeluri primesti pe zi, cam cat dureaza fiecare apel, am inteles ca e vorba si de mail-uri si de telefoane. E ca o activitate clasica de call center? Multumesc si spor la lucru!
BAM Sambata, 26 Martie 2016

Am dat si eu vreo 5 interviuri telefonice, ultimul a fost cu doi manageri, am primit oferta teoretica si urma sa ma sune de la resurse umane pentru oferta oficiala. Nu s-a intamplat niciodata, am dat trei mailuri si niciun raspuns. Interviurile le trecusem cu succes. Se pare ca e lipsa de profesionalism, macar puteam fi informat.

M-au intrebat daca mai sunt si cu alte companii in proces de recrutare ca sa stie ei cica... probabil de-asta ma amana atat, pentru ca le-am zis NU si au siguranta ca nu merg in alta parte in perioada asta. Probabil vor sa gaseasca pe cineva pe care sa-l plateasca mai ieftin, eu am cerut un salariu decent pentru limba exotica pe care o stiu la nivel nativ.

E vorba de Genpact Cluj.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?