Forum despre Geolog - Surface Logging


ADMIN - undelucram.ro Luni, 26 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Geolog - Surface Logging, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Geolog - Surface Logging.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

eusebiu Miercuri, 30 Iulie 2014
unde trimit un email sa ma angajez? sunt proaspat absolvent de geologie
Interviuback Sambata, 25 Octombrie 2014
Salut. Dupa 2 luni de la aplicarea pe site am fost sunat. Interviul consta in 3 teste scrise: engleza grila, mecanica+fizica+geologie grila, logica cu imagini si texte ( gen a este pentru b la fel cum c este pt .... Si un ex de text: tatal si 2 fii sunt pe o insula. Au la dispozitie o barca care sustine 130 kg. Tatal are 90 kg iar un fiu are 20 iar altul 70). Dupa cele 3 ore puse la dispozitie, vine interviul oral pe baza celor 3 teste in fata a trei persoane. Succes

ps. Nu deconteaza transportul

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?