Forum despre Germanos


eu Joi, 15 Noiembrie 2012
a fost cineva la interviu si poate sa-mi spuna si mie in ce consta acesta?
Alex Duminica, 31 Martie 2013
Eu stiu ca salariul este unul foarte mic si anume 800 ron
a Marti, 14 Mai 2013
in Germanos salariile sunt f mici 600-1000 ron (depind de oras) insa comisionul din vanzari este dublu fata de salariu, eu abia ce mi-am incheiat activitatea la germ , dar am castigat f f bine, o medie salariu +bonus+tichete=2500ron, acum depinde de vanzarie mag , sunt zone unde predomina alte companii de telefonie mobila si atunci realizarile sunt clar mai mici si implicit comisionul este mai mic, eu am lucrat ca dir de mag intr-un mag unde predomina Cosmote-ul.(salariul era nesemnificativ comparativ cu comisionul, asa ca mergeti cu incredere, insa cerintele sunt f mari)
Unu' Luni, 20 Ianuarie 2014
La interviu poti fi pus sa-ti vinzi propriul telefon mobil asa ca e bine sa-ti faci temele de acasa. E important sa stii cat de cat ce se intampla pe piata de telecom. Este nevoie de munca sa inveti sa vinzi asta daca nu stii deja pentru ca in acest domeniu nu "servesti" clientul ci tu trebuie sa ii vinzi.
Investesc destul in training-uri, deci ai de unde invata tot ce ai nevoie.
Daca nimeresti intr-un magazin cu trafic mediu si peste mediu ca intensitate si iti dai interesul poti lua si 2500 de lei cu toate ca salariul de baza este foarte mic.
Daca nu se face target-ul, comisionul e mic sau deloc in cazul incare directorul de magazin are mai multe rate de platit:).
Oricum, recomand ca fiind un loc bun de munca si ai ce invata.
nedelcu Marti, 25 Martie 2014

am lucrat 2 luni la ei intr-un magazin din Ploiesti - un mediu de lucru ce lasa de dorit -un sef-asm depasit din punct de vedere profesional -ore suplimentare - target mare - bonus bataie de joc - in 2 luni am lucrat in 3 magazine -am fost plimbata din magazin in altul in functie de cum aveau nevoie (isi mai termina cineva preavizul sau isi lua concediu) fara inventare fara cand veneam sau plecam -haos total -cel putin in mag din Ploiesti - dar asa organiza asm-ul de acolo-ma mir ca nu s-au prins inca cei din Bucuresti sa-l dea afara ... oricum eu am plecat si nu recomand.

SalesMan Luni, 29 Septembrie 2014
Cat dureaza procesul de angajare la Germanos, adica am trecut de interviuri, am depus toatea actele, am facut fisa medicala si inca mai astept. Dureaza cam mult, la voi cat a ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?