Forum despre GFK Romania


Andrada Duminica, 12 Mai 2013

Lucreaza cineva la GfK Romania?

ana Luni, 13 Mai 2013

Am primit o oferta de lucru la ei ca ,client misterios.am o proba de facut.dupa ce dau raportul o sa vad ce si cum.nici eu nu am habar cat o sa fiu platita si alte detalii.totul se desfasoara online.momentan.mai sunteti careva care au lucrat?

colaborator Miercuri, 17 Iulie 2013

lucrezi cu contract PFA, plata pe ora 4lei.

operator Miercuri, 31 Iulie 2013

Eu am lucrat la GfK vreo 2 ani, cat am fost studenta, ca operator. Sunt avantaje si dezavantaje... E ok ca e programul flexibil si iti permite sa mai faci si altceva, sa te tii de o facultate sau sa mai ai un job. Cand m-am angajat am fost platita cu 4 lei/h dar apoi a mai crescut si am ajuns la 7 lei/h. Plata variaza de la luna la luna in functie de rezultatele obtinute in luna precedenta. Sunt destul de seriosi, niciodata nu intarzie cu plata salariilor. Intr-adevar nu prea se invata nimic si nu te prea ajuta ca si experienta, atmosfera e obositoare, ca si munca in sine. Se lucreaza sub forma de pfa si eu am vreun an de cand mi-am inchis pfa ul si inca mai primesc plicuri de pe la sanatate sau finante cu tot felul de probleme si plati.

aaaaaa Miercuri, 27 Noiembrie 2013
inca se lucreaza sub forma de pfa la ei?stie cineva?
geta Vineri, 29 Noiembrie 2013

Doar cu PFA.

mis Luni, 9 Decembrie 2013
Pentru data processing assistant imi poate oferi cineva detalii? multumesc
Elena Vineri, 13 Decembrie 2013
Pentru mis. Ai reusit cumva sa afli mai multe informatii sau ai fost la interviu? M-au sunat si pe mine si am interviu luni pentru acelasi post. Voi reveni dupa cu detalii.
inaptu Marti, 7 Ianuarie 2014

am fost si eu la interviu pentru "noul proiect" de la sediul din iasi, data processing assistant.
a fost un interviu individual dar in grup.
stransi laolalta studenti de la inginerie economica (statul roman inca risipeste sume importante pentru aceste specializari incerte de la universitatile tehnice), drept, absolventi de stiinte economice (masterat chiar), informatica (s-a dat singur de gol ca nu prea avea treaba cu facultatea) si chiar un tanar cu liceu (conditie mai mult decat suficienta pentru competentele jobului).
a fost un tur de masa in care fiecare a licitat cat stie engleza, cat excel si s-a dat un test de atentie si logica...
a ramas ca cine ia jobul o sa fie sunat pana a doua zi la 12.
venit 810 lei +bonuri de masa la 8 ore, 610 +bonuri la 6 ore.
pentru cele 30 de joburi cred ca vor chema mii de tineri/studenti ieseni la interviu.

student Luni, 13 Ianuarie 2014
am fost la un interviu pt postul de operator cati si ne-a precizat ca dupa 3-4 saptamani se trece la contract de colaborare.acest contract de colaborare reprezinta de fapt PFA?si intr-adevar dupa o luna anuleaza contractul de munca si te obliga sa iti faci pfa???si daca vrei sa pleci nu se poate?
inaptu Luni, 13 Ianuarie 2014
e adevarat ei lucreaza cu PFA, dar se ocupa de achitarea taxelor, practic nu e nici o diferenta fata de a fi salariat.
daca nu-ti convine, dupa perioada de training poti pleca. n'are ce sa te impiedice
curiosul Marti, 11 Februarie 2014
am fost si eu contactat de cei de la gfk, pt functia de operator chestionare lb italiana. mie nu mi au zis de pfa nimic, mi au zis de posibilitatea unui contract de colaborare..iar salariul de 1400 lei cu posibilitatea muncii de acasa. stie cineva sa mi dea mai multe detalii daca se merita sa merg la ei sau nu?mentionez ca nu sunt din acelasi oras cu sediul lor, si treb sa fac un drum destul de lung pentru a merg la cel de-al 2 lea interviu.
Elena Miercuri, 19 Februarie 2014
A fost cineva la ei pentru postul de HR Recruitor? Sau imi poate da cineva mai multe detalii despre salarizarea pentru acest post, program de lucru sau daca se lucreaza tot cu PFA? Multumesc anticipat!
me Duminica, 23 Februarie 2014
Am fost si eu la un interviu de grup pentru postul de Data processing Assistant care a constat intr-un interviu de grup in limba romana si engleza iar a doua parte a fost un test scris in limba franceza pentru care am avut doar 25 minute, timp in care nici nu am apucat sa il terminam ca erau vreo 8 pagini... si franceza nu am mai facut din clasa a 12-a. La final ne-a zis ca ne da raspunsul urmatoarea zi de munca.
Intrebarea mea este cat de repede te cheama sa semnezi contractul si cat de usor poti pleca de acolo. Mai astept un raspuns de undeva si vreau sa stiu daca nu ma incurc degeaba si daca pot desface rapid contractul cu ei.
Sabina Miercuri, 26 Februarie 2014
Elena tu ai trimis cv-ul pe bestjobs/ejobs sau direct la ei?
oana Marti, 4 Martie 2014
Stie cineva la cat timp te pune sa iti fc PFA si daca te angajezi cat timp dureaza trainingul?
Elena Luni, 10 Martie 2014
Pentru Sabina. Am aplicat direct pe Bestjobs. Mi-au vizualizat, insa nu am fost sunata...
Alin Marti, 8 Aprilie 2014

Am fost contactat de GFK pentru pozitia de Data processing Assistant with French, la recomandare anui amic care lucreaza tot pe aceeasi pozitie. Am fost la interviu, colectiv, in care ne-a intrebat diverse lucruri, inclusiv in limba engleza - desi in anunt scria French. Am dat un test de franceza destul de simplu, de gramatica etc.
Amicul meu mi-a spus lucruri bune despre munca la ei... platesc la timp salariul, mediul de lucru e foarte frumos, activitatea nu e foarte dificila iar sefii sunt foarte ok.
E si treaba cu PFA-ul dupa o perioada pe contract dar pe mine ma ajuta, pentru ca am un program aiurea in cateva zile la facultate.

Mihaela Marti, 6 Mai 2014
Buna ziua,azi m au sunta cei de la GFK buc sa ma cheme la sediul lor pentru o discutie de 2 ore si mi vor da 50 ron.....este serios?
Fresh Story Beat Marti, 6 Mai 2014
aia este o discutie de grup , analiza unui nou produs , o cercetare de piata...ceva de genul .

daca se constituie grupul de 6 sau 8 persoane si are loc discutia , iti vor da 50 de lei in tichete cadou , daca esti respinsa din grup , iti vor da 20 de lei in tichete cadou .

P.S. ... da , este serios .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?