Forum despre GFK Romania


RDK Marti, 6 Mai 2014
Ce salariu se ofera pt coordonator studii de piata?
carmen Marti, 6 Mai 2014
am fost suna azi de o doamna de la GFK si mi-a zis ca postul este operator call center 4 ore -500 lei de la 9 la 14 si de la 15 la 20 nici nu stiu sa ma duc la interviu de grup sau nu
o intrebare Luni, 7 Iulie 2014
Am auzit ca au cumparat la toti operatorii cu PFA o tableta pe care ulterior sa o inregistreze ca si cum operatorii au adus-o in firma, astfel sa devina partenerii in loc de colaboratori. In modul acesta firma nu ar mai platii taxele catre stat pentru operatorii, cel putin asa cica a zis Sorin Dimitriu, managerul din Iasi. Este adevarat? imi poate confirma cineva acest aspect?
escobar Marti, 22 Iulie 2014

salutare,
gfk a fost cel mai bun servici al meu dar asta pana sa vina criza si sau facut foarte multe restructurari, recomand firma doar pentru angajati.

Georgik Marti, 23 Septembrie 2014
Am primit o oferta de lucru de la ei, dar dupa ce am citit atatea comentarii urate...nici nu mai merg la interviu. La telefon mi-a zis daca as fi disponibila sa raman azi respectiv maine de la 15 si 30 pana la 20 si 30 in probe daca o sa fie bine la interviu. Am vazut ca nu lucreaza nici cu contract de munca, ce parere aveti?
Laura Joi, 2 Octombrie 2014
Si eu am lucrat la GFK, atat ca si operator sondaje cat si pe un proiect de customer care...e adevarat, e greu sa ajungi la un salariu mare ca operator sondaje eu cel mai mult am reusit sa ajung la 1100 ron, dar am tras in luna respectiva....ca avantaje sunt: programul flexibil, poti sa faci si altceva pe langa, tu decizi cand mergi sa faci chestionare, in ce priveste plata chestionarelor, mie nu mi-au taiat niciodata chestionare pe care le-am facut corect si la care a fost totul in regula la controale, e si asta important fiindca s-ar putea frauda foarte usor chestionarele daca nu s-ar controla. Pe proiectul de customer care, a fost mai bine din punct de vedere material, 7 lei pe ora, e bine, doar ca intotdeauna ajungeam sa stau peste program, adica 10-12 ore.De asemenea, nu va mai speriati de clauza aia de confidentialitate, ca nu inseamna ca nu aveti voie sa le spuneti parintilor sau familiei ca lucrati la ei....inseamna ca nu aveti voie sa dati informatii concurentei sau oricui altcuiva, despre chestionarele efectuate sau rezultatele acestora.
Pe scurt, a fost o experienta placuta, dar obositoare...eu sincer m-am imprietenit cu cei de acolo, doar ca ajungi sa te plictisesti de chestionare. SPER CA V-AM AJUTAT :)
Elena Marti, 16 Decembrie 2014
Buna ziua. Stie cineva cu cat e platit un operator procesare date la GFK Iasi? Am inteles ca ar fi contract individual de munca si as vrea sa stiu daca este salariu fix, sau e platit cu ora/sau pe chestionare. Dintre cei care inca lucrati acolo, se platesc zilele de concediu, taxele si orele peste program?
Multumesc anticipat!
many Marti, 13 Ianuarie 2015
Plata pe ora cat e?
ready2rumble Luni, 19 Ianuarie 2015
foarte multe comentarii despre operatori..avem vreo parere si despre pozitia de coordonator zonal? ( nu TL call-center )
zambet88 Miercuri, 28 Ianuarie 2015
pe ce judete ai aplicat pt coordonato zonal? ai fost la interviu?
Bubu2 Miercuri, 3 Iunie 2015
SMI coder with German - ce inseamna asta, stie careva? E anuntul pe ejobs. Cam care ar fi salariul?
Vlad20 Miercuri, 23 Martie 2016
Buna,
Am fost si eu de curand la un interviu la GfK pentru un internship. Pot sa va spun ca mediul era foarte ok, oamenii pareau pregatiti sa te ajute si sa iti raspunda la orice intrebare. Intrebari pertinente si interesante la interviu. Una peste alta pare un internship interesant, in domenii interesante.

Singurul punct ce nu ma atrage este ca sunt 3 luni de 4h/zi fara plata. Dar daca nu cauti ceva cu plata, ai multe de invatat.
Tasia Joi, 24 Martie 2016
Cine a mai avut interviu pentru Data Coder? As vrea sa impartasesc si eu cateva situatii despre aceasta firma.
Tasia Joi, 24 Martie 2016
Pentru postul de Data Coder pe Engleza mi s-a oferit salar de 820 roni+tichete, plus cateva interviuri si teste si proba practica, ca intr-un final sa astept aproape o saptamana ca sa ma sune si sa mi se spuna ca nu am fost eu norocoasa sa fiu pentru acest post)) amuzant, nu? Parerea e sa nu va pierdeti timpul.
superoptimista Vineri, 22 Aprilie 2016
Am lucrat la GfK si va pot spune lucrurile reale:
+Echipa relativ tanara, cu potential
-Minusuri multe si importante: este o retea de nasi, finu, cumetri, nepoti, unchi, etc. Bonusuri se dau doar in aceasta retea, altfel iei multa munca si putini bani. Feedbackuri primesti doar negative. Daca iti ceri drepturile, nu au bani, insa au mashini de 200.000 de euro in garaj. Soferul firmei are limuzina de 25.000 euro pe care nu o da nici macar obligat de director. Este parte din retea, el are legatura cu directoarea firmei. Oamenii sunt tratati doar ca fiind unelte, dau afara peste noapte si se micsoreaza salariile la fel. Daca nu esti parte din retea, nu ai nicio sansa sa te dezvolti in companie.Nu sunt incurajate proactivitatea si dinamismul ci doar vorbele pe la spate si nepotismul.
Arianne Duminica, 24 Iulie 2016
superoptimista, sa inteleg ca ai lucrat cu norma intreaga, pe baza unui contract individual de munca? Am fost contactata pt un post full-time si nu stiu ce sa cred, sunt multe pareri pro si contra.
busuioc Miercuri, 21 Septembrie 2016
O firma neserioasa. Te cheama la interviu, totul decurge ok, te asigura ca vei fi sunat in saptamana respectiva si nici pana in ziua de astazi, 21 septembrie 2016, nu am primit niciun raspuns.
Asa ca grija mare
FlorinP Joi, 6 Octombrie 2016
@ superoptimista: Wow, ce descriere. Zici ca ai lucrat la EA. Bine, inlocuieste nepotismul cu bisericutele si e fix la fel.
cazacu Marti, 20 Decembrie 2016
Salut! Eu sunt in tratative cu cei de la Gfk pentru un post de junior programmer. Am vazut ca nu a zis nimeni nimic despre asta deocamdata. Stie cineva ceva legat de asta?
busuioc Vineri, 6 Ianuarie 2017
Exista cineva care stie informatii despre posturile de PowerPoint Specialist si Data Processing Assistant ? Am vazut ca publica anunturi pentru respectivele posturi, nu am aplicat inca.

Multumesc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?