Forum despre GFR - Grup Feroviar Roman


ADMIN - undelucram.ro Joi, 29 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma GFR - Grup Feroviar Roman SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Grup Feroviar Roman.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
eu Joi, 10 Ianuarie 2013
salarii de rahat...munca la greu...scavie....bataie de joc= GFR
io Marti, 22 Ianuarie 2013
atmosfera de lucru este una dictatoriala-ti se cere sa executi orice si imediat chiar daca incalci instructiile in vigoare.mereu esti amenintat ca mai sunt nu stiu citi la poarta gata oricind sa-ti ia locul.esti obligat sa faci ore in plus,pentru ca nu aun oameni sa-ti tina locul,iar cind vrei sa iei compensatii ti se spune ca nu are cu cine sa-ti dea...si iar faci ore suplimentare ..si ele intra in contul'omenia'..tu ramii cu buza umflata si patronul cu buzunarul mai plin.reletia cu managementul este una intr-un singur sens-totul se dicteaza de la bucuresti fara a sti ce greutati intimpina cei din teritoriu.cum se intimpla ceva trebuie sa bati drumul la bucuresti-pe banii tai-si sa raspunzi la ancheta.pachetul salarial este p bataie de joc iar despre bonusuri salariale nici nu poate fi vorba.in concluzie nu te duci sa te angajezi la ei decit daca esti foarte disperat.P.S.tot ce am scris aici este in cunostinta de cauza.
interesat Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Dar cei care lucreaza la Bucuresti, la sediul din Calea Victoriei, ce pachete salariale au ? am inteles ca principalul criteriu de selectie la GFR este salariul mic ?
un simplu angajat Vineri, 1 Februarie 2013
Salutare tuturor ,
Lucrez in GFR de ceva timp si tot ceea ce va pot spune este ce aceasta firma face parte din grupul Grampet o caracatita cu mai multe firme , din afara totul este roz , dar cand lucrezi la ei , este ca la gradina zoologica , cei din punctele de lucru din tara sunt ANIMALELE si cei de la Bucuresti sunt INGRIJITORII .. Se promoveaza doar incompetentii ca sa nu ii poata sapa pe sefi prin iq-ul lor superior , esti obligat sa lucrezi multe ore suplimentare , care nu sunt platite corect , esti fortat sa incalci multe reguli , aici o sa faci abateri de foarte multe ori pentru ca nu ai de ales , daca comentezi ...esti deja luat la ochi si apoi zburat , salariu.......daca se poate numi salariu este cat sa nu mori de foame ce sa faci cu 850 ron net in mana cand ai de platit la intretinere pe timp de iarna cu caldura 500 de ron ? la o sedinta chiar ni sa comunicat ca nu ii intereseaza rulajul mare de personal , ce daca vine omul sta 3 luni si pleca ? important este sa mearga trenu , oricum este la GFR , eu nu am avut de ales , dar mai am sperante ca voi gasi ceva mai bun ; o firma care oricum datorita pensionarilor o sa se duca pe copca , daca tragi de tren si ajungi repede la destinatie , esti luat la palme de pensionari ca de ce ai mers asa repede ? trebuia sa faci cel putin 8 ore in plus , si multe altele , cred ca pot scrie o carte cate am vazut in firma asta , te socheaza
anonim Duminica, 10 Februarie 2013
bine zici caz fericit la u... la noi e 700 lei salariul :))))
anonim Duminica, 10 Februarie 2013
Tot la GFR lucrez sa se inteleaga....
gggg Joi, 14 Februarie 2013
Este o firma de tot rasul , profita de faptul ca omul nu are unde sa se duca sa lucre si te exploateaza la maxim , dar te recompenseaza la minim cu salaru ala de 800 de ron net , din care te lupti sa supravietuiesti , daca te imbolnavesti si tre sa te duci la.medic , mori cu zile ca nu ai bani ...
unu Duminica, 17 Februarie 2013
Cea mai proastra structura organizatorica , sefi , au de castigat , cei competenti sunt trasi pe dreapta , salarii de mizerie , ... nu va angajati decat daca nu aveti incotro.
bla bala bla Miercuri, 27 Februarie 2013
poate o sa avem noroc acum ca mai e putin si tre sa se reanoiasca contractul si poate viseaza Gruia frumos in noaptea aceea cand tre sa il semneze si mai adauga ceva bistari si pentru sclavi.
anonim Joi, 28 Februarie 2013
la cat profit are aceasta firma GFR ar fi trebuit sa avem salarii mai mari, dar patronii sunt niste nenorociti...
x gfr Vineri, 1 Martie 2013
Multumim doamnei Andon pentru informarea pe care a trimis-o pe e-mail catre toate punctele din tara , si la multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor de 1 Martie ; Este normal ca au inceput sa apara presiuni din moment ce salariile in raport cu inflatia sunt foarte mici , ce sa faci cu 950 ron net in mana sau si 1100 ron net cand toate preturile la produsele de baza au crescut , efectiv banii nu iti ajung decat sa iti platesti cheltuielie curente gen telefon , intretinere , curent si gaz . Am ajuns in situatia in care ma duc sa plang in baie sa nu ma mai vada copilul , pentru ca a inteles ca este greu si ca mami cu tati nu au de unde sa ii dea bani de 1 Martie sa cumpere martisoare pentru toate prietenele sale si pentru cele cateva profesoare. Nu neg ca firma nu trece printr-o perioada dificila in contextul economic actual din tara si la nivel global , dar sa nu uitam si anii de glorie ai firmei in care a avut profituri uriase vorbim de zeci de milioane de euro , si are si in continuare profit , chiar si acum pe timp de criza profitul este substantial fata de multe alte activitati in economie. Patronii au profitat de faptul ca este criza si au oprit cresterile salariale , dar personalul , a fost impins de nevoia a cautat o alta metoda de a-si creste singur salariul , va dau un singur exemplu , : mecanicul X de locomotiva nu mai ajunge cu acelasi tren Y la aceeasi destinatie Z intr-un timp de 4 ore cat facea normal , anul trecut in facea in 8 ore acum il face in 10 sau 12 ore , merge mai incet cu trenul , sta mai mult prin statii pentru ca nu mai este remunerat cu corectia factorului de inflatie economica si el trebuie sa faca cat mai multe ore , ca sa castige de fapt tot atat cat consuma , si de aici apar intarzieri ale trenurilor ,se pierd contracte , etc si firma pierde mai mult . Stimati patroni , ca sa nu dau nume , daca aveti ratiune sunt sigur ca ve-ti lua decizia corecta si va fi bine si pentru salariat si pentru firma , oricum dumneavoastra aveti atat de multi bani incat nu puteti sa ii cheltuiti , lasati si pe ceilalti semeni ai vostrii sa se bucure si ei de viata , chiar daca nu este asa indestulata , ca au si ei , mandria lor. Referitor de la angajatii din Bucuresti , oare ei au aceleasi salarii ca la punctele de lucru din tara ?
altu Luni, 4 Martie 2013
eeee............ vedeti ce se intampla daca protestezi ? hopa hopa domnu P. a si pregatit planul pentru controale , si sa vezi atunci cum scapa rapid de initiatorii grevei , ca e imposibil sa nu te prinda in offside si esti chemat la DNA la capitala binenteles pe cheltuiala ta , ca sa fii ciufulit un pic , deci al dracului de misto mediul asta de lucru la GFR.
cineva cu halva Miercuri, 13 Martie 2013
Salutare , nu mai scrie nimeni nimic pe aici , inseamna ca sunteti foarte multumiti , va doresc viata lunga
gogaie Luni, 18 Martie 2013
mai nou se angajeaza personal pe cati mai putini bani , esti intrebat ce salariu vrei , si la final e selectat ce care a cerut cel mai putin
para Miercuri, 27 Martie 2013
Daca majoritatea celor care au scris mai sus lucreaza dupa cum scriu, nu cred ca merita mai mult de 500 RON. Pai sunteti analfabeti si va plangeti ca nu castigati zeci de milioane? Tipic romanesc.
cineva Joi, 28 Martie 2013
Draga -para-

Nu judeca o carte dupa coperti.
the boss Joi, 25 Aprilie 2013
Dragi colegi , GFR va preula CFR Marfa din 20 Iunie 2013
joni Marti, 14 Mai 2013
salui
gupy Miercuri, 15 Mai 2013
fratilor sunt disperat.as vrea ca prin acest comentariu sa aflu un raspuns sau un sfat din partea celui care o poate face.sunt detasat sau delegat nu miau spus nimic si nam semnat nimic de la un punct de lucru la altul fara diurna numai cu cazare de cateva luni bune. imi cheltui mai toti banii pe mancare si am familie la peste 500 km.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?