Forum despre Gherasos - Comdic SRL


Ioana Miercuri, 23 Octombrie 2013
Program de lucru: 09-15:30 si 15:30-10:00 in ture fara pauza de masa. Salariul este de 1200 lei asistent vanzari si bonsurui din vanzari (target prestabilit). Nu exista posibilitatea de a avansa. Pe tura sunt intre 2 si 5 fete. Au o politica a magazinului destul de agasanta. Se face customer service la greu, un fel de meli melo, nici nu pasesti bine in magazin ca esti acaparat de asistenti si nici nu mai stii de ce ai venit acolo. Pentru incepatori/ fara vechime se merita cateva luni sa stai pana te pui pe picioare, iti faci un minim de experienta si iti gasesti in alta parte.
AMA Miercuri, 6 Noiembrie 2013
Hey, Ioana! Vad ca esti la curent cu tot ce se intampla la Ghersos. Vreau sa stiu, in afara de ceea ce ai precizat tu, daca se dau si libere?
Mariana Marti, 20 Mai 2014
Am fost la un interviu salariu de 1000 ron si target, fara pauza de masa . mi-au spus ca ma anunta in 2 zile dar m-au sunat in 4 zile spre seara , m-au intrebat de cand pot incepe (ca au uitat ca m-au intrebat si la interviu) apoi mi-au spus ca ma anunta a doua zi sa ma anunte de cand pot incepe si nu au mai dat nici un semn ... Sunt neseriosi, au atatea pretentii pentru un angajat dar ei ....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?