Forum despre Gi Group Staffing


Bianka Miercuri, 23 Mai 2012

Si nimeni nu stie nimic, iar eu maine am un interviu acolo?

simo Miercuri, 23 Mai 2012
Bianka pe ce pozitie te duci? despre ce e interviul?
mary Miercuri, 23 Ianuarie 2013
a fost careva la interviu pentru postul de agent call center? maine am interviu la ei si nu stiu deloc ce sa fac...
mary Miercuri, 23 Ianuarie 2013
si mai mult nu am idee cu ce se ocupa aceasta firma..
elena Marti, 9 Iulie 2013
cum decurge interviul pentru suport tehnic?( pentru cei care au fost si vor sa-si impartaseasca experienta :) )
Angy Joi, 1 August 2013
Am fost sunata pt operator call center , vreau sa stiu cum este acolo, cum se desfasoara activitatea..cum se poarta fata de cei noi?
enJoy Luni, 12 August 2013

Am stat intr-un training la ei 3 saptamani pentru un proiect Romtelecom/Enel 16 persoane intr-o camera de 15 mp cate 4 persoane pe un singur calculator, caldura mare in sala in care am facut training-u. Se bazeaza mai mult pe studenti.

andrei Miercuri, 18 Septembrie 2013
am fost sunat de cei de gi group pt operator call center vreau sa stiu daca trainingul este platit? si de la cat la cat este programul part time?
andrei Miercuri, 18 Septembrie 2013
ce se da la test? dupa test nu ramane toata lumea?
adelina Joi, 19 Septembrie 2013
unde se desfasoara activitatea de operator call center? mai bine zis locatia?
luciana Vineri, 20 Septembrie 2013
in militari
1 Miercuri, 9 Octombrie 2013
Buna, care stie cat castiga un Analist Control Risc.
Lavinia Joi, 7 Noiembrie 2013
M-a sunat cineva si mi-a zis sa ma prezint pt interviu la sediul zona Piata Victoriei, strada Arh. Louis Blanc , nr. 1, etaj 5, sector 1, Offices Louis Blanc (mai exact in spatele cladirii Guvernului).As vrea sa stiu pt operator callcenter cum este programul/salariul si cate sedii exista.Pt ca stiu de existenta unui sediu din spatele cladirii Romtelecom pe langa liceul Caragiale.
Dan Joi, 14 Noiembrie 2013

Am participat acum 1 luna la un interviu pentru postul "suport tehnic".Mi-au promis ca ma suna a doua zi indiferent de raspuns - da sau nu !
Nici pana in ziua de azi nu am primit acel telefon sau mail !

ionut21 Vineri, 20 Decembrie 2013
Salariul de baza e mic, asa e in vanzari. Daca esti bun si iti faci targetul castigi f bine! Trainingul e platit oameni buni.
Despre Gi Vineri, 17 Ianuarie 2014

Am lucrat ceva ani in aceasta companie, nu pot sa zic ca sunt minunati, insa pot sa va zic ca am dat de "si mai rau decat atat"
Se lucreaza pe proiecte, unde au personal bun si mai putin bun, daca cineva a primit cu intarziere o adeverinta asta nu inseamna ca firma e de vina ci persoana care administreaza contul.
E o firma serioasa care plateste salariile la timp, orele suplimentare etc.
Cat despre salariile mici de la clienti Gi-ul nu are nici o vina...ei cauta angajati in nivelul salarial impus de catre client.

Alexandra alexa Miercuri, 12 Martie 2014
eu lucrez in prezent pt cei de la gi group pe proiectul Romtelecom ca operator call center. Sunt destul de multumita avand in vedere ca la un program de 6 ore pe zi castig 10 milioane cu tot cu bonus plus 15 bonuri de masa. La inceput nu vroiam sa raman deoarece auzisem niste lucruri nasoale despre ei, insa in cele din urma am ramas si sunt foarte multumita avand in vedere ca este primul meu job. Va sfatuiesc sa va duceti la interviu, daca va convine ramaneti daca nu cautati in alta parte
amalia Vineri, 28 Martie 2014
stie cineva....te suna sa te anunte si dak nu ai fost acceptat sau doar dak te accepta?
lista Marti, 19 August 2014

Salut.

Am fost la un interviu pt Romtelecom si mi s.a spus inca din timpul intrrviului ca cei de la Romtelecom ma vor chema la un al doilea interviu si pe langa asta mi.au propus si un program de intership pe resurse umane. Totul bine, am dat un test pe engleza ceea ce mi se pare absurd pt ca eu m.am dus pe un proiect in lb romana daca vroiam pe engleza aplicam in alta parte si aveam salariu mai mare fata de unul pe lb romana...nu este posibil sa ceri si engleza la un post de lb romana si sa oferi acelasi salariu...

Eu Joi, 21 August 2014
Buna, stie cineva cat castiga un Analist Control Risc? Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?