Forum despre Global Leading Conferences (GLC)


ADMIN - undelucram.ro Luni, 17 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Global Leading Conferences, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Global Leading Conferences.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Alexandru Marti, 25 Februarie 2014

Buna ziua,
La primul interviu mi se spune ca programul o sa fie de la 09-18.00 (luni-joi) si 09-14.00(vineri). Totul in regula, semnez contractul de munca ( scria 40 de ore pe saptamana ) cand sa incep prima zi mi se comunica ca au consultat mai bine legile din Romania si ca programul de lucru a suferit mici modificari: 09-18.30 (luni-joi) si 09-14.00(vineri).

constatin Marti, 13 Mai 2014
Salut, am fost ales pentru un post de vanzari in cadrul companiei. Mi s a parut un management profesionist, jobul cu reale posibilitati de avansare, salariu ok, grila de comisionare ok. Sunt curios cum va decurge.
euchiareu Joi, 15 Mai 2014

Am fost la interviu si lucrurile stau cam asa : interviul se da in holul cladirii H5 din West Gate, am fost intervievat de un tip, care mi-a prezentat compania (este intr-adevar o companie mica dar el spunea ca se dezvolta rapid). job-ul este de call center, asta inseamna ca vei suna personae cu putere de decizie din companii international si va trebui sa le vinzi participarea la diferite seminarii, cursurii si conferinte organizate de GLC. Faza cea mai naspa e ca ei nu iti pun la dispozitie baza de date, ceea ce inseamna ca trebuie sa cauti tu pe internet, linkedin acei posibili client, ceea ce mi se pare foarte aiurea(cica ai zile in care se face munca de cercetare, adica se cauta client pe net). Iar cat despre salariu, doar partea fixa este trecuta pe contract, comisioanele nu.

Devilde Joi, 29 Mai 2014
Salut. Am fost chemat pentru un interviu la aceasta societate pentru un post de sales. As dori sa stiu exact ce presupune si cat este remuneratia
Ionut Marti, 4 Noiembrie 2014
Buna ziua. Lucrez in aceasta companie de cateva luni. Ofera posibilitatea de integrare intr-un colectiv tanar si suportiv, ofera training si exista posibilitati reale de avansare in functie de implicare. Daca esti o persoana care doreste sa isi formeze o cariera in vanzari aceasta companie ofera un bun start.
Cosmi Duminica, 23 Noiembrie 2014
Salut!
Am fost la un interviu pentru o pozitia de "business development" si surpriza era defapt pentru consultanta in vanzari. Am dat un interviu in engleza cu o tipa care se chinuia sa vorbeasca engleza si care initial telefoninc a pus mare accent pe faptul ca in firma se vorbeste doar engleza la nivel avansat :)) frumos!
Ajungem la partea salariala si bineinteles comisionul nu este trecut in contractul de munca. F Profii!
Dragos Marti, 25 Noiembrie 2014

Am avut si eu contact cu ei, tot la fel ca trebuie sa stii engleza avansat si ai interviu telefonic in engleza cu hr specialist.
Firma n-are site, persoana hr specialist foloseste un cont personal de gmail, firma e inregistrata abia anul asta.

Dragos Marti, 25 Noiembrie 2014
Cosmi , dar salariul care e?
Andrei Joi, 4 Decembrie 2014
Saptamana trecuta am avut interviu la GLS. E o companie straina ce a deschis de un an un startup in Romania. Jobul pare ok pentru cineva la inceput de cariera. Despre procesul de recrutare nu am ce sa comentez, a fost ok. Am retinut si eu cerintele de nivel avansat limba engleza. Astept raspunsul dupa care revin sa va spun cum a fost.
Cosmi Marti, 9 Decembrie 2014
Dragos, salariul este de 1550 Ron. Nu te entuziazma, pe cartea de munca este trecut mai putin si ai un spor de confidentialitate de 400ron, totalul ajungand la suma respectiva. Pe langa acest aspect exista anumite conditii: trebuie sa faci minim 4 vanzari pe luna (asta in condiitiile in care suni in continuu toata ziua), nu exista o baza de date, pe aceasta ti-o creezi tu de pe siturile companiilor etc. iar timpul acordat este de o ora pe zi sa faci acest lucru (ceea ce este insuficient iar daca nu ai leed-uri nu ai cum suna, rezultatul fiind ca trebuie sa stai peste program, sa vi in weekend sau sa cauti companii si persoane de acasa).
Pe langa acest aspect este de mentionat faptul ca NU ai calculator propriu, trebuie sa imparti calculatorul cu alte persoane.
Silvian Marti, 30 Iunie 2015
GLC este locul ideal pentru a-ti incepe o cariera in vanzari. Serviciul vandut este unul premium iar persoanele cu care se discuta sunt in principiu, top management.
Vreau sa vad si eu firma aia care iti trece comisioanele pe cartea de munca.
Adrian123 Sambata, 11 Iulie 2015
Salutare tuturor!

Am fost saptamana aceasta la un interviu la aceasta companie pentru o pozitie de reprezentant vanzari conferinte internationale. Interviul a avut loc in limba engleza cu o persoana de la HR si cu Directorul de Vanzari.
In mare mi-au spus in ce consta job-ul si oportunitatile de promovare. Jobul pare ok pentru cineva care vrea sa faca vanzari la telefon si ii place munca de birou. Acum, daca vrei vanzari directe, nu e locul potrivit dar eu nu ma aflu in aceasta situatie. Ce mi-a placut a fost tipul de evenimente pe care le organizeaza si faptul ca investesc in training-uri pentru angajati. Va tin la curent cu feedback-ul lor.
Adrian123 Luni, 27 Iulie 2015
Salut !

Am revenit cu feedback-ul primit in urma interviului si doresc sa va spun ca am fost acceptat sa fac parte din echipa. Voi incepe de saptamana viitoare cu training-ul odata cu noul proiect. Bafta tuturor!
Oana19 Marti, 25 August 2015
Buna!

Am fost la un interviu in engleza cu Manager-ul in RU si Directorul de vanzari la aceasta companie saptamana trecuta, in care mi s-a prezentat compania si responsabilitatile job-ului. A fost o discutie interesanta. In final voi primi un feedback saptamana viitoare. Mi s-a parut o pozitie cu reale oportunitati de avansare corelat cu implicarea. O sa astept raspunsul lor.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?