Forum despre Glina SA - Mandy Foods Grup


MDM Miercuri, 27 Martie 2013

AM FOST LA UN INTERVIU PT POST IN DEP VANZARI.In prima etapa ,tipa de la recrutare super ok,competenta,intrebari pertinente si la obiect.Dar in a doua etapa....cu dir de vanzari a fost diferenta atat de mare ca parca eram la taraba din coltul strazii cu dialogul aferent. Nu respecta nici macar faptul ca te-ai deplasat pana la mama naibii la interviu.

PATEU Vineri, 1 August 2014

salarii mici, platite cu intarziere, ore suplimentare cat cuprinde , dar neplatite, de zile libere nici nu incape vorba, contractul de munca il semnezi dupa vreo 2-3 luni poate intre timp te saturi si pleci.

mariana Joi, 16 Octombrie 2014

salarii mici platite cu intarziere, atenti tot timpul sa nu ofere toti bani chiar si atunci cand iti faci treaba perfect. vorbesc din experienta. nu recomand.

EU Luni, 27 Octombrie 2014
Sustin si eu cele scrise mai sus. Inca de la primul interviu te intreaba daca ai ceva impotriva daca nu este trecut tot salariul pe cartea de munca.
ovidiua Miercuri, 7 Octombrie 2015

Am fost astazi 07 Oct 2015 la interviu la Mandy, cu o doamna pentru pozitia de inginer mecanic mentenanta. Interviul l-am sustinut intr-o incapere care pe peretele din spate avea expuse multe multe conserve Mandy de mai multe feluri. Doamna, al carui nume nu l-am retinut, nu mi-a prezentat firma, a trecut direct la intrebari pentru mine. Dupa ce i-am raspuns am intrebat-o si eu daca este adevarat ca nu se fac angajari cu contract de munca si ca salariile se platesc cu intarziere. Dansa mi-a zis ca nu este adevarat, dar ca salariile nu se platesc la data fixa(!!). Apoi mi-a spus ca salariul pentru inginer mecanic este 1200 lei :). Probabil nu i-a placut ca am pus intrebarile acelea sau poate ca am pus degetul pe rana... Cam asta a fost.

kryna Luni, 21 Decembrie 2015
Un cosmar!!!!770ron net pe cartea de munca,manager zonal cu 5 judete in portofoliu.am stat 2 luni,octombrie si noiembrie,la inceputul lunii decembrie mi-am dat demisia.banii pe ...
alexalex Duminica, 24 Iulie 2016
Salutare, vroiam sa va zic ca tot ce am citit aici este ADEVARAT. La Mandy Foods minimul pe cartea de munca si pe langa asta banii ii luati cu intarziere, nu investesc in oameni. ...
je2016 Miercuri, 3 August 2016
"Tari" de tot astia. Te suna, programeaza interviul (Video-conferinta), cer confirmare de participare prin e-mail, dar uita sa te mai contacteze la data si ora ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?