Forum despre Global Cons Inc


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 27 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Global Cons Inc, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Global Cons Inc.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Odorela Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Ce mai e pe la aceasta firma, vad ca e prinsa ca imobiliare dar eu ma refer la Consultanta?Si eu am lucrat acolo si a fost ok.,pana la un punct, o buna relatie cu patronii.Ce era rau era un volum mare de munca uneori si zgomotul infernal si brusc pe mi-amintesc ca-l faceau catelele din curtea interioara cand latrau daca veneau clientii. Deasemenea nu am mai fost multumita daca imi cerea sefa ceva pe care nu consideram ca fiind corect, deci aveam diferenduri sa le zicem profesionale...In rest postul ti se tinea daca intrai post natal,fiind intelegere intre fete

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?