Forum despre Global Employment Solutions SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 21 Octombrie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Global Employment Solutions SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Global Employment Solutions SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Rebeca Marti, 2 Decembrie 2014
Buna! Poate sa ma ajute cineva? Cunoasteti o firma din Oradea cu numele Global Employment Solutions?
ionu Miercuri, 3 Decembrie 2014
io am fost la firma asta ii pew simion barnutiu. ma duc frate semnez contract si imi zic ca plec in cateva zile. o trecut 2 luni si ceva si nimic. tot acasa is. o plecat cineva cu ei totusi??
Rebeca Miercuri, 10 Decembrie 2014
ionu, deci sa nu ma duc la ei sa semnez contract. si mie mio zis ca plec in 2 saptamani. nu stiu ca sa fac ca am auzit la televizor ca s tepe daca dai bani inainte. tu ai dat? o plecat cineva cu ei?
Florin Miercuri, 10 Decembrie 2014
Buna, ma duc si eu vineri pe la ei in oradea...mi sa cerut un comision de 550 ron pt un contract in anglia..ce ziceti? A mai fost careva cu ei? Sunt seriosi? Multumes
Ionela Vineri, 12 Decembrie 2014
Buna, Florin, ai fost in Oradea? ce ti-au zis, sunt ok, nui teapa...? sa ma duc de la Sibiu, mi se pare mult pana numi spune careva cas seriosi!!! dau multi bani pe drum, dupa aia ...
Anamariaaa Duminica, 31 Mai 2015
Buna,mai are cineva vreo veste de la aceasta firma,a plecat cineva cu ei ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?