Forum despre Global Employment SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 30 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Global Employment SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Global Employment.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Mot Florin Miercuri, 10 Decembrie 2014
Buna,
Sunt Mot Florin din Arad. Vineri am sa ajung cu actele la firma precizata Global Employement din Oradea urmand a vedea si studia si contractul .
Revin cu mai multe info vineri dupamasa.
Stie cineva ceva legat despre in momentul de fata?
A impartasit careva vreo experienta cu dansii?

Multumesc
Nao Vineri, 9 Ianuarie 2015
Mot Florin, ai ajuns undeva cu ei ?:)
florescu florin Vineri, 9 Ianuarie 2015
buna seara,
am vb si eu cu cei de la Global Employment Solutions , sunt chemat pe luni pt semnarea contractului, un job intr-o fabrica din Londra, ca muncitor necalificat, pt ambalare/ etichetare produse cosmetice.
am vazut ca prezinta toate datele CUI si nr de inregistrare din registrul comertului
nu percep taxa de inscriere sau mediere sau pt ca iti gasesc de munca, transportul este platit de firma din anglia+ cazare si o masa, dar program 8ore de luni pana sambata, iar orele suplimentare sunt platite cu 6.5lire, este mai putin decat media, dar iti ofera niste avantaje...
cred ca am sa merg la oradea sa citesc contractul exact sa vad despre ce e vorba

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?