Forum despre Global Personal Management SRL


wolf29 Luni, 17 Noiembrie 2014
Exista posibilitatea ca o firma de recrutare sa ti faca contractul si sa lucrezi pentru alt beneficiar,ei iti dau un salariu si negociaza cu angajatorul un salariu mai mare{ei din ce sa traiasca} si in Romania se practica acest lucru,dar nu asta este problema ,problema este ca nu pleaca nimeni si cred ca ne am luat o mare teapa mai vb
www Joi, 27 Noiembrie 2014
ceva noutati ???
... Marti, 2 Decembrie 2014
noi am fost programati pt. data de 10. 12. 2014 mai este cineva pt. aceasta data ?
box21 Miercuri, 3 Decembrie 2014

Deea ai aflat ceva lasami nr tau:-) sa stiu ce sa fac

box21 Miercuri, 3 Decembrie 2014
Cum tea programat p 10 mie p 8 mia zis urmatoarea plecare, cred ca la fiecare va promite alta data
box21 Miercuri, 3 Decembrie 2014
mia a zis p 8
wolf29 Joi, 4 Decembrie 2014
Pe mine nu m au sunat.Vad ca pe voi v au programat plecarea pe 10. dar unde?si la ce? in ce conditii?
... Duminica, 7 Decembrie 2014
nici noi nu am fost sunati. am sunat noi si ni sa spus ca nu plecam pe data de 10 pt ca nu au ajuns contractele. ati mai fost programati pt data de 10 careva ???
laur Luni, 8 Decembrie 2014
si eu trebuia sa plec tot pe 30 dar nu ma sunat nimeni dupa am sunat pe nr din contract si mia zis ca urmatore plecar este dupa sarbatori pe 8 sau9 ianuarie acum nu stiu ce sa mai cred trebuia sa plec si eu si varul meu pe mine ma programasera pe 30 si pe varul me pe 10 si dupa ami zic ca an ianuarie
ghid Luni, 8 Decembrie 2014
pai si nu ai cerut nici o explicatie dc te amana ....daca te amana si p data de 8 ianuarie ce faci ...astepti o viitoare data..
george Marti, 9 Decembrie 2014

eu astept de 7 luni de zile si nu am primit nici un raspuns nici pana azi :)

tupac Duminica, 14 Decembrie 2014
george cum astepti de 7 luni fara sa iei nici o masura,,,,chear nu a plecat nimeni cu aceasta firma si sa fie multumit,,,,,
wolf29 Luni, 15 Decembrie 2014

A plecat cineva cu aceasta firma anul acesta?dati si voi un semn sa stim si noi.

... Luni, 15 Decembrie 2014
Contractul de mediere se face pe 6 luni ! Nu mai ai ce sa mai astepti !
George Joi, 18 Decembrie 2014
timp de 6 luni tot am sunat din 2 in 2 saptamani si raspunsul era acelasi " nu am primit nici un contract pe numele dumneavoastra inca ,reveniti cu un telefon peste 2 saptamani" . Banii pe care iam dat sa isi ia medicamente de toti , nu zic nu e o avere dar ma puteam folosi in alt scop de el nu sa le dau lor .... acum asta este dar nu recomand nimaniu firma asta .
tupac Vineri, 19 Decembrie 2014
george dute sa iti iei bani inapoi,,,,
lipanu Vineri, 19 Decembrie 2014
as vrea sa stiu si eu niste detali despre aceasta firma daca ma puteti informa , oameni care au avut contact cu aceasta firma , va multumesc anticipat , deoarece vreau sa fac cu ei acel contract de mediere . pt plecarea la cosmetice as fi interesat si eu, sper sa se posteze acest mesaj daca este o firma serioasa si astept pareri de la voi . va multumesc incaodata !
George Duminica, 21 Decembrie 2014
Lipanu , Pt ce sa semnezi contract cu ei , daca eu am asteptat 6 luni zi nu am plecat nici pana azi cu ei :)
Andy Sambata, 3 Ianuarie 2015

si eu am semnat un contract de mediere cu aceasta firma.....pe data de 8.1.2015 imi expira contractul nici macar nu au avut bunavointa sa-mi dea un telefon in 6 luni.

lipanu Joi, 8 Ianuarie 2015

multumesc george ai avut dreptate, ! Am fost la aceasta firma sa ma conving :-) si exista un articol in contract pe care multi nu il cunosc !!! Am intrebato p dsoara aceea daca imi poate explica despre ce este vorba in acel articol si a ezitat :-| deci oameni buni cred ca intelegeti ce vreau sa spun ! Pe scurt voi mizati bani la semnarea contractului la un joc de noroc......cum ar fi ruleta! pentru ca din cate am inteles ei nu iti garanteaza postul pt care optezi ! Doar fac promisiuni ! Iar ei te tot amana banuiesc cum au spus alti oameni nemultumiti pe dreptatea lor , si asa incepe sa se lege toata operatiunea :-) cand le vei cere banii inapoi ei iti vor spune de acel articol care prevede ca iti vor inapoia doar 15 la suta din suma adica acei 65lei !!! Dupa ce te pune sa ii aduci mai multe acte si drumuri km cu masina ! Normal ca oameni sa fie nemultumiti! Eu cand am spus despre acest forum la firma in care sunt comentari negative la adresa firmei mi sa spus ca este concurenta.......oameni buni vas ruga sa fiti mai atenti cand semnati ceva , pentru ca banul se castiga greu la noi in tara !! Pentru unii este usor sa stai cu fundul p scaun sa raspunzi la telefon si sa promiti,,,as vrea sa se posteze acest mesaj daca tot santeti o asa firma serioasa ce face-ti doar promisiuni! Va multumesc anticipat:-)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?