Forum despre Globema RO SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 30 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Globema RO SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Globema RO.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Automatica Marti, 7 Octombrie 2014
Am fost la ei la un interviu ca student de anul 3 la calculatoare - UPB. Postul cica era pentru incepatori. Nu a fost deloc asa (si am dat multe interviuri cu care compar complexitatea testului). Se dateau doua probleme in engleza, o pagina fiecare, ambele de algoritmica si structuri de date pe care le puteai face in orice limbaj in 25-30 minute maxim( desi la telefon mi-au zis ca interviul va fi din CSS, HTML si Java). Sediul este la aurel vlaicu dar nu in zona buna, printre niste stradute uitate de lume. Practic sediul este o viluta inchiriata, unde se inghesuie vro 10 angajati cat are firma. Oameni nu mi sau parut deloc prietenosi... dar poate a fost decat o prima impresie. Nu e locul ideal pentru un entry lvl sau pentru persoanele care doresc si interactiune cu colegii. Sefu ala mare stia ca tb sa ii rezolvi 2 probleme dar nu te ajuta nici cu necaritatile din enunt zicea ca el nu e programator. Personal nu mi se par profesionisti...
UnUserNou Sambata, 25 Aprilie 2015
Am fost si eu la un interviu la ei. Nici mie nu mi-a placut firma. Nici sediu nu au. Sunt 8-10 insi cu totii si lucreaza intr-o vila fara mari amenajari. Angajatii nu pareau prea sociabili. Seiul este la aurel vlaicu. Folosesc mult java

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?