Forum despre Go Print Media SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 23 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Go Print Media SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Go Print Media.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
trebuiesaflati Joi, 18 Iulie 2013

goprint-stai ore suplimentare si in functie de cum poate firma ti se platesc; cateodata da. La jobul acesta vei fi condus de oameni care ne agaseaza continuu pe nedrept considerand ca numai asa iti faci treaba!va pot spune ca in felul acesta m-au determinat sa plec iar bucuria lor a fost ca mi-au oprit garantia pentru ca pe perioada asta oricum trebuie sa mai dea afara din oameni ,firma neavand proiecte!M-au angajat pe un salariu mic,spunandu-mi ca mi-l vor mari dar nu s-a intamplat asta!din cauza ca ne-am spus punctul de vedere cu privire la faptul ca muncim foarte mult,(daca terminam repede de mancat nu avem dreptul la odihna ci suntem apostrofati si indemnati sa ne ducem la treaba noastra) precum si faptul ca ora suplimentara nu este platita dublu,am fost dati afara inaintea sarbatorilor de iarna,mai mult de 10 persoane!Am scris cuvintele acestea in numele meu dar stiu ca si colegii mei se vor bucura.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?