Forum despre Gopet Romania SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 3 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Gopet Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Gopet.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Alex Vineri, 14 Noiembrie 2014
Am fost invitat la un interviu la Gopet Trans recent si am ramas cu o impresie foarte buna despre companie. Domnisoara/doamna de la HR a fost extrem de draguta, interviul a fost interesant, mai mult o discutie si o prezentare a ofertei de ambele parti decat o interogare cum se intampla deseori in cadrul interviurilor cu reprezentanti HR al altor companii. Pozitia pentru care am aplicat parea una interesanta, intr-o companie in crestere, pachet salarial atractiv, incluzand si bonuri de masa, asigurare medicala, etc. Exista sanse reale de crestere profesionala.
Am aplicat pentru o pozitie entry level si salariul propus era pe masura, foarte bun comparativ cu media pe piata... Oricum acesta se negociaza individual, asa ca va recomand sa mergeti la interviu, in cazul in care doriti sa lucrati in domeniul respectiv, si sa va faceti propriile impresii, si chiar sa va angajati intr-un colectiv prietenos. Bafta! :)
Andrei Marti, 9 Decembrie 2014
Buna, Alex! Imi poti spune, te rog, care este pozitia pentru care ai aplicat si salariul aferent? Multumesc!
Alexia55 Miercuri, 1 Iulie 2015

Am fost invitata initial la un interviu pentru Gopet, deoarece le-a placut experienta mea la Coca Cola. Interviul de la HR a decurs extraordinar, am fost invitata la al doilea, unde am dat de 2 persoane extrem de ciufute, orice raspuns le dadeam la intrebari, nu erau multumiti, pentru ca nu intelegeau de ce vreau sa plec dupa numai un an de la Cola si isi doreau sa improsc cu noroi in companie, nu sa spun ca imi doresc sa ma dezvolt in alt domeniu, tot interviul au fost complet zeflemitori si aroganti. Nu recomand.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?