Forum despre Graftex Prodcom - Bigotti


ADMIN - undelucram.ro Marti, 24 Aprilie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Graftex Prodcom - Bigotti, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Graftex Prodcom - Bigotti.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Alex Luni, 27 Ianuarie 2014
Totul se bazeaza pe favoritisme, degeaba esti bun daca un angajat vechi de 5 ani care nu stie sa utilizeze PC-ul desi este si atributia lui/ei si nu stie sa lege doua cuvinte in engleza desi magazinul are si clienti straini, acel angajat vechi va avea prioritate iar un angajat nou venit dar competent va fi relocat/ concediat din diverse motive cum ar fi reducere de personal. Peste cateva luni se fa angaja alt om pe acel post care daca stie unde sa-i pupe pe cei vechi va ramane angajat. Nu conteaza cat esti de bun pe vanzari ci cate poti sa inghiti, in rest se plateste bine dar se si munceste bine. Sper ca am fost de folos
stefan Duminica, 6 Iulie 2014
Imi puteti spune, va rog, ce salarii acorda Bigotti pentru full-time? Dar part-time?
Crissta Luni, 15 Iunie 2015
Ne poate da cineva cateva detalii despre mediul de lucru, personal, salariul pentru un lucrator comercial? Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?