Forum despre Gral Medical


sorex Sambata, 3 August 2013
Afara este vopsit gardul si inauntru leopardul. Sunt foarte zgarciti, au salarii foarte mici si totul este o carpeala. Patronii nu dau 2 bani pe angajati, cel putin unul dintre ei.
cristi Miercuri, 5 Februarie 2014
Firma are ceva dotare, dar nu are prea multi medici cu experienta. In general mult tineret, fara cine stie ce cazuistica, fara activitate stiintifica si la stabilirea tratamentelor mai serioase cum sunt cele de oncologie, cam bajbaie. In general personalul este amabil, exceptie facand probabil cei angajati numai pe relatii. Anul trecut am luctat cu o profesoara dr...etc, anul asta numai vrea sa lucreze cu Gral, probabil platesc prost.
Tratamentele lor din pacate nu prea dau cine stie ce rezultate, iar foarte multe recidiveaza. Daca incerci sa intri in cladire dupa ora 19, dai de pazitori foarte severi, bauti si agresivi, poate asta o fi prima imagine a unei asa zise mari firme GRAL. Au insa un foarte mare noroc, ca sistemul de stat functioneaza foarte prost, nu ai unde sa faci radioterapie sau astepti 4-5 luni.
Valy Marti, 8 Aprilie 2014

Pentru postul de receptionera, ce asteptari salariale sa am?
Ms.

ivascu Vineri, 30 Mai 2014

Dar ca reprezentant medical aveti idee ce sal sunt..? sau daca au vreo conditie?

Myky Sambata, 13 Iunie 2015
Imi poate spune cineva despre mediul de lucru, ce conditii impun si ce salariu se ofera pt postul de receptionera?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?