Forum despre Granturismo SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 6 Decembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Granturismo SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Granturismo SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
user Joi, 6 Decembrie 2012
Comentariu venit pe: http://www.undelucram.ro/sugereaza-o-firma

Am primit un mail de la ei cu un mini interviu in engleza, am raspuns mailului si astept raspuns. Pe net nu am gasit nici un site, doar un club http://www.granturismoclub.net/ . Spun ei ca sunt o firma de turism pentru vipuri cu destinatii ca India, Thailanda, Cambodgia, etc. Cv-ul mi l-au gasit pe eJobs.
Multumesc.
re Sambata, 8 Decembrie 2012
Si eu am primit mai-l de la ei .
A mai lucrat cineva la ei ?
User ai primit mailul de confirmare ?
Ma gandesc sa nu fie firma fantoma....
re Sambata, 8 Decembrie 2012
am gasit un site in spaniola cu date despre ei , din cate am inteles uni de acolo tot asa au fost contactati .
http://www.marketingratis.com/spip.php?article1140
Stefana Marti, 11 Decembrie 2012
Eu cred ca toate mailurile primite de la granturismo sunt o facatura. Site nu au si informatii nu gasesti despre ei cu toate ca spun ca sunt cea mai mare agentie de turism din Europa. Atunci unde este site-ul de unde as putea sa-mi fac o rezervare ptr India, de ex? Si salariul mi se pare foarte mare in comparatie cu cerintele lor ptr cest job. Voi ce credeti?
kiki Marti, 11 Decembrie 2012
Nu ti se pare mare salariul de 6000 ron?
teapa Marti, 11 Decembrie 2012
E teapa!!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?