Forum despre Graphtec Design SRL


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 16 Februarie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Graphtec Design SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Graphtec Design.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

CCR Marti, 19 Noiembrie 2013

Graphtec Design, o firma de productie firme, logo-urii, si mobilier, cu salarii foarte mici ( Intre 8 si 12 mil daca ai noroc)
Angajeaza adesea un numar mare de persoane pe perioade de trei luni (in special in perioadele in care au comenzi foarte mari) cu promisiunea unui contract permanent.
Platesc orele suplimentare si zilele lucrate in weekend.

Mini Miercuri, 20 Noiembrie 2013

Graphtec este o firma de productie publicitara ce se vrea de mare renume. Se merge mult pe intimidarea angajatilor si la fiecare lucrare, daca exista pierderi, acelea se acopera din salariile foarte mici ale angajatilor si de la clienti. Pe langa experienta in productie publicitara, mai capeti si experienta in domeniul legislativ deoarece e nevoie. Sunt de acord si cu ceea ce a scris mai sus CCR.

Eugen Duminica, 9 Martie 2014
Am citit ce au scris persoanele de deasupra si este clar ca au lucrat ca necalificati, unde salariul este de 800-1200 lei, dar eu stie ca poate ajunge si la 1500lei daca esti sef de echipa.
Eu imi voi spune punctul de vedere fara a fi uracios cum este clar ca cele 2 persoane pot fi aceasi persoana sau chiar nici nu au muncit la Graphtec fiindca nu au idee despre firma. Voi fi obiectiv spunand ca Graphtec Design nu are cum sa fie o companie groaznica daca in fiecare 5/7 zile peste 100 de oameni muncesc cot la cot in cadrul companiei in Constanta si Bucuresti. Este un loc de munca unde se lucreaza in industria de specialitate semnalistica, POSM, neoane, structuri metalica, etc. Daca lucrezi ca un calificat ca un designer/inginer sau agent la client service vei avea sustinere continua din partea conducerii si colegilor unde munca aduce beneficii. Dar daca esti un lenes care nu vrei sa muncesti este clar ca zbori de la locu de munca. Eu am lucrat pe un contract de un an. Am fost multumit si am plecat cu zambetu pe buze. Acum lucrez in strainatate.
Eugen Duminica, 9 Martie 2014
M-am uitat la commenturile de deasupra lui "CCR" si "Mini" si uitati-va la date 19 si 20 noiembrie, este clar ca e aceasi persoana care vrea sa para ca sunt 2... Imi este greu sa cred ca 2 persoane diferite la o zi diferenta au dat review la aceasi firma avand in vedere ca doar ei erau singurii care au dat comment la firma. De ce nu ziceti de ce v-a dat afara ? Ca sa fim corecti!
Mini Miercuri, 9 Aprilie 2014

Draga Eugen,

Te asigur ca CCR si Mini nu sunt una si aceeasi persoana. Eu mi-am spus parerea in calitate de fost angajat care a lucrat in middle management, timp de cativa ani buni de zile. Este foarte posibil ca tu sa fi plecat cu o perceptie buna asupra companiei si asta nu e de condamnat. Orice poate parea diferit atata timp cat e privit cu ochi diferiti. Eu am vorbit dupa ce am avut foarte multe contacte cu managerii stiind exact ce inseamna aceasta companie atat la nivel de productie cat si la nivel de top management.

Asadar, draga Eugen, nu mai trage tu concluzii pripite fara sa cunosti intr-adevar ce inseamna munca in aceasta institutie. Crede-ma ca am mult mai multi ani aici decat spui tu ca ai si as putea confirma din nou cele spuse de CCR.

In ceea ce priveste 100 de oameni, recunoaste ca fluctuatia de personal este foarte mare in aceasta firma. Oare sa fie de vina conditiile excelente?

Succes!

CT Miercuri, 7 Mai 2014
GTD este o companie de top din Romania. Conditiile de munca sunt peste media celor din Romania iar compania este adaptata la conditiile pietei din Romania, de aici si fluctuatia de personal. Nu-i nimic gresit in a avea angajatii pe perioada determinata. Sunt si unele aspecte neplacute ca peste tot dar aceasta companie are mai multe bile albe decat negre. Multi dintre noi avem frustrari ceea ce-i un lucru firesc dar daca din cei de sus unul ar fi fost la fel de bun pe cat de bine critica si acum ar lucra la GTD.
cristi Joi, 29 Mai 2014
piata locurilor de munca din romania e adaptata sa te dea afara cu 2 zile inainte de craciun ?chiar daca nu ti`a expirat contractul de munca pe 3 luni?ti oamenii vechi cu experienta in firma pe 9 mil si angajezi necalificati cu 11 sau 12?fiecare piesa debitata este mai mare cu 10 -20 de mm .accesoriile vin de la furnizori cu cateva ore inainte de termenul de livrare.cine a lucrat in gtd stie ce inseamna expresia'" hai ca pleaca maine"".si 12 mil sau 15 vi se pare un salariu bun ca sef de echipa sau ca orice altceva in 2014 cand benzina ,intretinerea la bloc si mancarea s-au scumpit enorm .
altu la rand Joi, 5 Iunie 2014

o sa aveti un loc de munca stabil pe 900 ron.aaa si 16 ,17 bonuri ca munciti 10 ore pe zi si la 3 ore pauza de tigare 7 minute .asta daca nu e vreo urgenta sa te ia din pauza.

Venera Vineri, 27 Iunie 2014
Desi prin contract programul de lucru este de 8 ore, programul real este de 10 ore, iar cele 2 ore in plus nu se platesc, se plateste doar ce este in plus pe langa cele 10 ore zilnice; pauza de masa este de 15 minute. 100% se procedeaza cum au spus multi: cand au comenzi foarte multe angajeaza de proba necalificati dupa care ii disponibilizeaza imediat ce nu mai au nevoie, nu neaparat dupa 3 luni (exemplu concret: dupa 6 saptamani). In exemplul de care vorbesc, fostul angajat in cauza era mai mult decat priceput, foarte indemantic, ingenios, s-a adaptat foarte repede, era mai productiv decat majoritatea lucratorilor cu vechime. Pacat, nu-mi vine sa cred ca l-au dat afara.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?