Forum despre GreyMedia


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 14 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma GreyMedia, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de GreyMedia.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

bado Vineri, 4 Iulie 2014
mie mi-au lasat o impresie urata ... la inceput toate bune..interviu de grup, cu asteptat juma de ora dupa ora stabilita pentru intalnire. Responsabilitatile pozitiei bine descrise, se lucreaza in ture si va fi un training de 3 zile. Pentru acest trainig iti faci programare 3 ore pe zi cu pauza la 1 ora juma. Salariul mult peste media pietii de call center 1800 lei net. Suna promitator!! Dar...dupa 2 zile ma suna o tipa dimineata , 9:30 , si imi spune daca pot veni la 12 ptr training....raspunsul meu nu...inca lucrez nu am cum sa plec asa de pe o ora pe alta, o rog sa planificam o alta ora dupa 15:00, la care ea imi replica scurt " nu v-am sunat sa negociem ora de training". Nu mi se pare normal sa fii sunat la o anumita ora ca peste 2 ore sa te prezinti la interviu, iar daca rogi frumos sa reprogramezi...esti nesimtit. Deci , trageti concluzia si bafta in cariera !!! :)
JullieM Sambata, 19 Iulie 2014
Dupa cum a spus si Bado ...toate bune si frumoase la interviu...iti spune despre program, salariu, ture ...etc....dar in ce consta activitatea in sine nu mentioneaza! Mai tarziu o sa afli ca de fapt este vorba de chat! Lipseste doar camera web!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?