Forum despre Group Finance Collect


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 13 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Group Finance Collect, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Group Finance Collect.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Arlekino Miercuri, 21 Mai 2014

Acum vad ca au pus anunt cu numele de firma B.L. ROM SRL, aceasta firma este din orasul Lipova judetul Arad si are ca profil Lucrari de demolare a constructiilor, nu au nici o treaba cu profilul call center si nu au nici o filiala in Bucuresti. aici aveti informatii despre firma BL ROM SRL : http://www.risco.ro/verifica-firma/b-l-rom-cui-12877116

Alice Marti, 21 Octombrie 2014

Astazi am fost si eu la interviu la ei, "interviul" nu stiu daca-i pot spune asa deoarece dupa 2 vorbe m-au intrebat de cand pot incepe, ceea ce mi s-a parut foarte ciudat! Am prieteni si rude care lucreaza in acelasi domeniu iar interviurile sustinute de ei au fost destul de dificile! Cand am aplicat pe e-jobs aveau numele la firma exact cum scriu si colegii mai sus, iar cand am ajuns la interviu am constatat ca este alta firma!

Morjan Joi, 12 Noiembrie 2015
Buna ziua,

Ma numesc Adrian Morjan si sunt managerul departamentului Field Collection din cadrul companiei SG GROUP FINANCE COLLECT.
“SG GROUP FINANCE COLLECT SRL” este o companie specializata pe colectari debite si face parte din SG Group, cea mai mare companie de recuperari din zona balcanica, recent intrata pe piata romaneasca.
Munca noastra se axeaza pe persoane sau organizatii care datoreaza bani clientilor nostrii.
“SG GROUP FINANCE COLLECT” face tot posibilul pentru a realiza colectarea pe cale amiabila. Colectarea in instanta se face doar ca o ultima masura, cu scopul de a proteja interesele dumneavoastră. Consultantii nostri lucrează numai în interesul dumneavoastră. Obiectivul nostru principal este de a rezolva problemele financiare!
Plata pentru serviciile noastre se face doar in momentul realizarii recuperarilor, garantand astfel calitatea muncii noastre.
Noi punem accent pe intalnirea in persoana a debitorilor pentru a asigura obtinerea rezultatelor cele mai bune. Angajatii nostrii depun eforturi pentru a mentine o relatie buna atat cu legaturile cu clientii cat si cu debitorii acestora.
Pot sa va asigur ca NICI UNUL dintre fostii sau actualii angajati ai societatii nu a ramas cu salariul neplatit.
Cat despre "Arlekino", pe numele sau Trifan George Emanuel, pot sa va spun ca a fost angajat al societatii noastre in Call Center. Chiar si dansul , cu toate ca NU a fost un "angajat model", si-a primit toate drepturile salariale.
Despre restul comentariilor cred ca este vorba despre o confuzie.
Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie pe acest forum.
O zi frumoasa !!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?