Forum despre G4S Romania


Genovese Luni, 4 Februarie 2013

Daca doriti un job pe criza asta necontand salariul,asta e firma, altfel si daca aveti si cateva cunostiinte tehnice,etc nu va recomand,ca e platit prost si mediul de lucru nu prea e prietenos

007 Sambata, 16 Martie 2013
ce salariu are un verificator de numerar si care e programul de lucru?
Cretu' Luni, 18 Martie 2013
Am lucrat ani buni (Transport valori) la ei si iti pot spune ca salariile sunt mici si e plin de fosti securisti turnatori.Dc crede-ti ca a fost mini-revolta aia de acum un an,de bn ce este?
Asa cum a zis si cel de mai sus daca nu aveti incotro pe criza asta te angajezi la ei dar daca ai alta oportunitate fugi de serpii astia!
Ca verificator lucrezi o noapte cu o noapte si iei 11 mil.
alin Joi, 25 Aprilie 2013

Inainte firma platea bine cat de cat...dar in ultimul timp ajunsese sa isi bata joc ...sa faci naveta 70km pe 600lei.Conditiile lasa de dorit.

messiaen Joi, 16 Mai 2013

Salariul 750 ron..

Fost Duminica, 2 Iunie 2013

In 2000 firma se numea APS Valahia. In 2002 firma a fost achizionata de Group 4 Falk- Danemarca. Totul era OK . Se dadeau tichete de masa angajatilor operativi si se plateau orele suplimentare . Erau microbuze care transportau personalul.Erau intr-adevar reguli stricte datorita domeniului specific de activitate, si personalul era tratat corect. Ce se intampla in ultimii ani in companie este regretabil. Pacat . Reputatia este ceea ce conteaza in afaceri.

Casier Joi, 15 August 2013
Salut! Despre postul de casier trezorerie ce puteti spune? Se lucreaza doar noaptea? Ce salariu se ofera?
Casier Joi, 15 August 2013
Scuze. De fapt e casier tezaur.
flori Miercuri, 5 Martie 2014
de ADMINISTRATOR BAZE DE DATE poate oferi cineva detalii?interviu, salariu, mediu de lucru?
Cristian A. Vineri, 25 Aprilie 2014
Pentru Flori :
Am lucrat la G4S si cunosc oamenii de la ABD. Ba chiar mai tinem legatura.
La capitolul interviu nu se pune mare accent, ei incearca sa se asigure ca gasesc o persoana care doreste sa ramana cat mai mult. Procesul de instruire e destul de greoi si trebuie sa ai atentie distributiva ca sa faci fata.
Salariul e in jur de 900 lei + bonuri in provincie. Daca aplici pentru Capitala e considerabil mai mare. Pana recent se tinea cont de vechime in munca, acum primesti doar sporuri de fidelitate ( vechime in societate).
Mediu de lucru : acceptabil. e un office job stresant zic eu. programul e destul de haotic (06-14,15-21, lucrezi uneori si sambata si duminica prin rotatie. Depinde si cati oameni lipsa au.
Concluzionand. Daca vrei sa lucrezi la g4s trebuie sa fii pregatit si sa vrei sa urci pe scara ierarhica ca sa merite. Altfel 90 % din posturile oferite nu iti dau nici un avantaj pentru CV.
MAXX Marti, 6 Mai 2014
CAT ESTE SALARIU LA TRANSPORT VALORI CASIER(T2) PENTRU BUCURESTI?
isp Vineri, 9 Mai 2014
ca sofer transport valori ce stiti?
multumesc
isp Marti, 13 Mai 2014
Stie cineva cum se lucreaza ca sofer transport valori, la aceasta firma?
Samir Duminica, 1 Iunie 2014
Un coleg amabil imi poate spune ce salar se da ca sofer interventie si ce program se lucreaza?
sor Miercuri, 16 Iulie 2014
docamdata cam 900 dar nu se stie ne obliga sa ne dam demisia de pe ches program 12. 24 12. 48
mihai Miercuri, 30 Iulie 2014
Salutare tuturor,

trebuie sa ma prezint la un interviu si vroiam sa va intreb cu cat se plateste un operatot de date si ce face el ?
multumesc
Marian Miercuri, 13 August 2014
Ce cerinte trebuie sa indeplinesc daca vreau sa lucrez pe transport valori !? Si cam ce salariu si program este ? Multumesc !
Ovidiu Marti, 26 August 2014
Salutare tuturor,

Unde este situat sediul G4S din prelungirea ghencea? Am inteles ca e intr-o cladire militara sau ceva de genu .
Literalmente Miercuri, 13 Ianuarie 2016
La ora asta firma Group 4 Securicor angajeaza (cam o data la o saptamana doua) la obiectivul Renault Titu! Ce se intampla acolo? Cand te duci la interviu ti se spune ca nu se bea si nu se fumeaza in incinta si sa nu cumva sa te "pui" cu sefii de tura (care sunt de fapt angajati ai Renault Titu - se fumeaza pe rupte si, poate se si bea...desi te verifica cu etilotest, atat la intrare cat si la iesirea din tura!) Esti "linsat" in 2-3 ture si nu te mai duci de catre sefii de tura de la Renault iar firma nu te apara, spunand ca daca ar face-o s-ar rezilia contractul! Pe olx pune anuntul regulat la o saptamana doua ca angajeaza!!! Se poarta cu tine foarte urat, se urla si se tipa zi si noapte, plus ca daca indranesti sa-i iei in piept se activeaza alte culoare si esti pus in situatia de a vedea cum asa-zisi colegi au dat semnaturi ca ai jignit si esti zburat ca pe o masea stricata! Intre si eu, asa intr-o doara, oare Renault stie ce se intampla acolo? Sfatul meu e sa nu mergeti decat daca vrei sa verificati cele spuse de mine! In 3 cuvinte: bataie de joc! Pacat ca nu se sesizeaza nimeni!
ronnie Luni, 25 Ianuarie 2016
am vazut un anunt ca se cauta NSC Support Officer: ce salariu se ofera pt post?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?