Forum despre Groupama Asigurari


niki Vineri, 17 Mai 2013
Buna ziua,
as dori sa stiu daca poate cineva sa-mi dea detalii referitoare la firma Groupama Asigurari
in sensul care este atmosfera de lucru,salariile,cum sunt colegii ,daca se firma ofera oportunitatea de a obtine certificari, etc.
Niki Luni, 20 Mai 2013
Buna,
chiar nu e nimeni sa dea detalii despre aceasta companie ?
Niki Joi, 23 Mai 2013
Buna, ori va este teama sa postati ori e totul super la aceasta companie :)
Mihai Miercuri, 29 Mai 2013
Buna ziua, stie cineva cum este atmostera in aceasta companie, cum e ca angajator ? Am fost invitat la un interviu la ei in IT.
Multumesc
Nicoleta Luni, 3 Iunie 2013
Buna ziua,
am fost invitata la un interviu la aceasta companie, si as dori sa aflu mai multe detalii despre aceasta companie, cum ar fi : cum sunt salariile, daca exista posibilitatea de promovare, cum sunt managerii si in general atmosfera de lucru.
Observ ca s-au tot pus intrebari pe aici dar nimeni nu a raspuns :)
SORIN Luni, 29 Iulie 2013
Nici pareri pro si nici contra.....
CAMI Marti, 6 August 2013
Este o companie ok.
Este un angajator foarte serios, exista posibilitati de promovare, managerii sunt compenenti , atmosfera de lucru este super ok.
Ana Marti, 20 August 2013
@ CAMI
Stii cumva ce salarii sunt pe la HR? Merci.
gigi Miercuri, 27 Noiembrie 2013
si eu am fost la un interviu pe IT. Din cate am vazut in departamentul de software developer sunt 6 oameni. Inca cativa la database. Apoi mai e un departament de administrare aplicatii. Sefa de departament IT este in Cluj. Nu stiu mai multe detalii.......
cosmin Luni, 31 Martie 2014
sistemul de salarizare si bonusare este foarte bun. Este un angajator serios.Mediu de lucru este OK,
john Joi, 24 Aprilie 2014
Salut,

Mediu de lucru ok - salariile sunt medii, nu extraordinare, exista prime si orele suplimentare sunt platite daca managerul tau stie sa obtina acest lucru.
Recomand pentru nivel de cariera junior - mediu.
Seby Vineri, 18 Iulie 2014
Buna ziua,
Groupama este un angajator serios. Modul de organizare al activitatii este bine reglementat. Salarizarea este ok. Pe partea de vanzari, daca se munceste organizat si constant se poate castiga bine. Se acorda prime de sarbatori, prime de concediu, bonuri de masa, asigurare medicala, telefon si masina de servici ( pt. manageri ).Compania incurajaza performanta si se poate promova la o alta treapta de salarizare pentru cei care si-au atins constant obiectivele. Conducerea este deschisa la dialog. Daca ai o problema sau o solicitare, primesti repede un raspuns obiectiv. Colegii sunt ca peste tot, cu bune si cu rele. Trebuie sa-ti vezi de treaba ta si sa te limitezi la aspecte profesionale, iar daca ai o problema te poti adresa direct sefului. Daca prinzi un loc de munca la Groupama si esti serios , ai un loc de munca sigur pe termen lung Este pentru cei cu experienta de munca medie de minim 10 ani. Mult succes tururor..
andrei Luni, 6 Octombrie 2014
Inca unu' de la HR se simte cu musca pe caciula si face comentarii pozitive ca sa nu se sperie potentialii candidati....
Costel B Vineri, 14 Noiembrie 2014

@Seby - Exagerezi:
"Compania incurajaza performanta si se poate promova la o alta treapta de salarizare pentru cei care si-au atins constant obiectivele" - depinde de departament, de managerul departamentului;
"Conducerea este deschisa la dialog" - glumesti nu? nu este deloc asa, NU este deschisa la dialog nicicum;

Compania ofera locuri de munca mediocre, mediu este ok, directorii nu au cunostinte tehnice despre munca prestata de subalternii lor.
Se dau (dadeau) prime de Craciun si Paste - @400 ron.

Este ok ca angajator dar doar pentru o perioada - nu ai pespective prea mari.
TIP: Evitati departamentul IT - neprofesionalism total.

teparii Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Am lucrat la grupama dinainte sa fie preluata de francezi care au cumparat Asiban, Otp si BT asigurari, am trecut prin mari dezamagiri odata cu fuziunea in sensul ca dintre toate cele 3 companii doar Asiban a fost cea mai serioasa si profitabila... Doar Asiban oferea prime de vacanta, craciun, paste, sindicat solid care isi facea treaba dar din pacate treburile s-au schimbat in rau din moment ce fosta conducere a BT asigurari a inceput sa dea afara pe rand cei mai buni salariati din fosta Asiban, deoarece asa impunea conducerea Groupama Cluj Napoca.
jabby Marti, 10 Noiembrie 2015
Colectivul/clientii interni sunt niste oameni foarte OK, chiar as putea sa spun ca sunt oameni faini care iti dau satisfactie atunci cand le rezolvi problemele.

Firma este una ok, dar te vei lovi de prea multa BIROCRATIE, care mie unul nu mi-a placut. Vor fi prea multe rapoarte care nu si-ar avea rostul daca infrastructura IT ar fi fost pusa la punct asa cum trebuie.
Pentru orice cerere (email, pc, cabluri, memorie ram....etc) trebuie o hartie semnata de cel putin 3 persoane chiar si pentru noii angajati.

Pana la momentul actual investiile in noi tehnologii sunt destul de putine, spre deloc sau facute fara cap (tablete in loc de laptop si asta doar ca pe teren sa poti face impresie atunci cand faci poze cu tableta... pentru job tableta e useless, parerea mea).

Achizitii hardware destul de putine spre deloc. Echipamente Hardware destul de vechi, unele chiar foarte vechi si nu se pune cazul sa se tina pasul cu noile tehnologii.

Salariul este in functie de cum il negociezi. ~ 3000 lei net pentru Hardware specialist, dar aici depinde de cum stii sa negociezi si ce experienta ai.

Prima de concediu - 700 lei net.
Prima de Craciun - ~300 lei net.
Bonuri de masa.
savy Duminica, 27 Noiembrie 2016
Salut, imi spune cineva in ce consta interviul pentru reprezentant relatii clienti de la Groupama asigurari. Mi s-a spus ca v-a dura aproximativ o ora si se vor da niste teste. Stie cineva in ce constau testele? Maine am interviu. Multumesc :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?