Forum despre gTeam FZ LLC


ADMIN - undelucram.ro Marti, 19 August 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma gTeam FZ LLC, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de gTeam FZ LLC.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

User Marti, 2 Septembrie 2014

Sunt unul din oamenii care au cazut in plasa acestori indivizi.
1) Trimiti CV-ul la ei, te selecteaza urmeaza un test tehnic de 3 ore. Eu am fost pe Java, testul se putea face in 1 ora - o ora jumate. aveai o saptamana la dispozitie. A continut elemente de Java, Hibernate, Spring, Linux
2) Imi spune ca am luat testul si urmeaza un trial, 3 zile. Dupa 10 zile primesc datele referitoare la acel trial. Pentru unul cu experienta era suficient 1 zi, Era un Servlet-Json-Ajax-JqueryUi ca si solutie.+ javascript google maps v3 API, un import dintr-un CSV in SQL 2008 cam asta era in mare testul. Presupunea si un HLD si wick video. Iti punea si o masina virtuala la dispozitie pe care sa lucrezi.
3) Primesti ok + faptul ca te angajeaza cu 15$ pe ora. Pana aici totul a decurs normal si logic. Testele luate, decizie. Imi spun ca mai e un interviu dupa care urmeaza contractul iar in contract urmau sa se plateasca si acele 3 zile lucrate in perioada trialului
4) Inteviu. Aici am prima oara contact cu o persoana de-a lor si din mimica si gesturile acelei persoane mi-am dat seama ca nu e decat o schema. Ce mi s-a parut dubios de la inceput?
- faptul ca mi s-a cerut pana in interviu o copie scanata a CI sau pasaport, a insistat foarte mult pentru un document.
- Interviul a fost cu o tanti din Filipine care nu a explicat nimic despre compania, in fapt a insistat sa trimit acea copie dupa care mi-a precizat ca interviul va fi video prin Skype. S-a luat cateva screen shoot-uri in timpul interviului
-Mi-a spus de la inceput ca urmeaza ca pe pc-ul meu sa se instaleze o aplicatie (Gtracker) care monitorizeaza toata activitatea mea si sunt platit in functie de acea aplicatie. Acea aplicatie in mod aleatoriu face screen shot cu fata ta. Au spus ca fac acest lucru ca sa fie siguri ca sunt eu la PC (nu are logica acest argument, pot pune o poza in fata sau pot sta eu si altcineva sa lucreze remote sau...)
- A insistat sa nu demisionez (de cel putin 3 ori mi-a spus), mi-a zis ca mail-ul lor cu oferta nu inseamna nimic si ca de fapt nu sunt angajat (mi-am dat seama dupa discutie si dupa mimica ca nu o sa lucrez cu ei). Am apreciat acest punct , oricum nici un om normal la cap nu-si da demisia pe vorbe in vant).
- M-a intrebat daca am cazier sau antecedente penale (???)
La fix o saptamana am primit un mail in care eram notificat ca nu sunt angajat, desi am luat toate testele (au mentionat inca odata acest lucru, am avut un punctaj "putin mai mic" decat altii (desi in mail-ul anterior imi spuneau ca m-am remarcat cu punctaje...)
Mentionez ca inca se fac angajari pentru mai multe tipuri de posturi, inclusiv pe cel la care am aplicat. S-au scris multe pe net despre ei, cele mai relevante:
http://gteam-fz-llc.pissedconsumer.com/
http://www.mouthshut.com/review/DevFactory-review-umlmpsmorr
http://www.mouthshut.com/review/DevFactory-review-ltnnmtntls

Mihai Joi, 2 Octombrie 2014
Cel mai probabil folosesc ID-urile pentru validarea pe oDesk sau site-uri similare.
Eu le-am dat unul cu watermark pe care scria "for gTeam background ckeck only",
Daca intuiesc eu bine, folosesc ID-urile pentru validarea pe odesk. Cel mai probabil spalare de bani :).
Munca efectiva se desfasoara in perioada de "trial", care la unii poate fi si de 1 luna..

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?