Forum despre GTS Telecom


angajat GTS Sambata, 23 Iunie 2012
Lucrez de ceva timp in departamentul sales asa ca pot da un feed back destul de pertinent in ceea ce priveste atmosfera de aici. Colegii de munca sunt OK, amabili exista un respect fata de tine ca persoana, evident chiar si fata de cei noi, care sunt in permanenta ajutati si incurajati. Atmosfera de munca este destul de relaxata atata vreme cat ai rezultate. In momentul in care rezultatele lipsesc ti se atrage atentia, incearca sa te ajute insa daca nu se vede ca pui osul la treaba.....ti se arata frumos usa. Sefii sunt ok (unii putin mai formali decat e cazul) aproape ca niste colegi. Am mai lucrat si in alte companii insa pana in acest moment pot spune fara urma de indoiala ca este compania cu atmosfera cea mai placuta.

Nu vreau sa spun ca-i lapte si miere la discretie si, pe langa asta si moca, insa daca te tii de treaba esti cu siguranta observat si apreciat. Trecand la factorul financiar ...salariile nu sunt imense insa decente, in media pietei. Cu siguranta exista salarii mai mari in telecom insa si presiunea e mult mai mare. Pe langa salariu as spunde ca un beneficiu, poate chiar mai important privind in perspectiva, il reprezinta faptul ca este o excelenta rampa de lansare si/sau promovare. Dovada o reprezinta numarul mare de colegi care au plecat pe pozitii destul de bune in companii de renume.Asa ca daca vrei sa vii aici....usa e deschisa, atmosfera placuta, exista posibilitati de dezvoltare profesionala, si nu numai, insa trebuie sa te pregatesti si pentru lucruri mai putin placute cum ar fi sa vinzi dublu chiar triplu fata de media pietei, piata limitata, etc . E greu, insa nu imposibil avand in spate un serviciu de calitate.
anonymus Miercuri, 17 Octombrie 2012
salut "angajat GTS" - o adresa de mail ai ?
fost angajat GTS Vineri, 8 Februarie 2013
stimabile "angajat GTS",daca este totul asa cum zici tu, de ce pleaca toti angajatii din sales dupa 8 luni sau maxim un an pe un salariu chiar mai mic decat cel oferit de GTS?
gds Sambata, 2 Martie 2013
Cum sunt salariile ? Eu sunt in curs de angajare pe custumer suport.
tulai Duminica, 3 Martie 2013
@gds daca iti dau 10 mil net sa zici merci
Baja Vineri, 12 Aprilie 2013
Dar pe partea de networking cum sunt salariile?
dana Vineri, 10 Mai 2013
in ce consta interviul pentru postul de office assistant? si care este salariu pentru un astfel de post?
fost_angajat_GTS_2 Joi, 29 Mai 2014
salut tuturor,   acum cativa ani am fost si eu angajat GTS si va pot spune urmatoarele:   1. la inceput, cand nu era criza, totul era lapte si miere. piata unde sa ...
Andrul Vineri, 24 Februarie 2017
Job interviu intrebari pentru pozitia NOC:   1. Descrieti cum functioneaza comanda traceroute:   2. Descrieti ce intelegeti prin ARP. Descrieti ce este MAC. Care ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?