Forum despre Guillemot Romania SRL


florin Marti, 4 Decembrie 2012
la Sanador
florin Marti, 4 Decembrie 2012
ca la Ubisoft adica
cristina Joi, 6 Decembrie 2012
imi poate spune cineva la ce curs valutar se plateste salariul? am vazut ca se plateste in Euro..
Ioana Joi, 6 Decembrie 2012
i love cand lumea mai discuta p-aici. ca fosta angajata sunt surprinsa ca inca se mai plateste in euro (nicio companie la noi nu mai plateste in euro). deci daca e ca inainte, inseamna ca ti s-a facut o oferta in euro si nu in lei. se plateste la cursul zilei la care intra salariu (parca la sf de luna era la guillemont). adica suma acea pe care ti-au zis-o la angajare, la cursul zilei.
am prietene la ubisoft (e in aceeasi cladire) si acolo s-a scos plata in euro cum era inainte, se plateste doar in lei adica ce s-a semnat in contract (sad, mai ales cu eurocare tot creste).
Ioana Joi, 6 Decembrie 2012
apropo cristina, te-ai angajat la ei? :D
cristina Joi, 6 Decembrie 2012
mi s-a facut o oferta in E, insa am semnat un contract pe un salariu brut, in Lei..deci nu prea mai inteleg..i-am spus persoanei respective ca ce semnez nu se prea potriveste cu oferta mea..si mi-a zis ca e cursul de 3.8..so I do not really understand..
cristina Joi, 6 Decembrie 2012
sau oare doar contractul se face la cursul valutar de 3.8 ?
Ioana Joi, 6 Decembrie 2012
no way................. cum sa iti dea la 3.8 au inebunit? :)))) si tocmai ce ziceam ce plateste in euro. sincer nu cred, mai bine intrebi la HR cand ti-au facut oferta. sau vorbeste cu manageru de proiect daca ai avut interviuri cuu el, acum nu stiu cine mai e, dar poate ai noroc sa dai peste old staff. cere explicatii ca altfel in ziua de azi........................... good luck
Alex Joi, 6 Decembrie 2012
@Cristina: Nu inteleg, ai semnat pentru un salariu brut la cursul de 3.8?? tu cu ce mai ramai?
Pot sa intreb daca salariul de 400-450 amintit mai sus este valabil si daca este net sau brut?
florin Joi, 6 Decembrie 2012
sal din nou. cum vad eu lucrurile si va spun din experienta mea la ubisoft. mai sus zice ca a semnat contractul in lei pt ca toate contractele in romania se semneaza in lei. dar si-a negociat salariul in euro, ceea ce inseamna ca va primi suma negociata in euro (apropo trebuie sa vezi daca e net sau brut????) dar echivalentul in lei. nu are cum sa primeasca la 3.8 sau orice altceva decat la cursul cand se face viramentul (logic). eu cred ca acel 3.8 e cum a fost la noi ca sa acopere o eventuala depreciere a cursului leu-euro si sa nu iei mai putin daca scade euro. partea naspa la noi e ca s-a renuntat la sistemul asta si se plateste doar ce ai in contract, chiar daca euro creste mereu.

@Cristina: eu zic sa vorbesti cu cine ti-a facut oferta, daca incepi fara sa fii sigura ajungi la frustrari. mai bine intreaba, nu cred ca da nimeni cu paru ;)
Ioana Luni, 10 Decembrie 2012
cristina: ai alflat ce si cum? sunt si eu curioasa.

florin:eu stiam ca si ubisoft plateste la cursul euro.
cristina Luni, 10 Decembrie 2012
hei..multumesc pt raspunsuri. am inteles ca este asa cum a spus si florin mai sus. cursul de 3.8 e doar pt o eventuala depreciere. salariul va fi cel negociat:)
ema Joi, 17 Ianuarie 2013
Buna! Poate sa imi spuna si mie cineva daca se mai fac recrutari? M-ar interesa o pozitie la HR intrucat am experienta in domeniu si cunosc si doua limbi straine foarte bine.
nelu Vineri, 24 Ianuarie 2014
pe partea de support se merita. e o rampa de lansare spre companii precum microsoft sau ibm.
Madalina Joi, 8 Mai 2014
Hei! Stie cineva care e salariu pe partea de support in franceza si in ce consta testul tehnic la ei?

Multumesc cu anticipatie.
Aida Joi, 3 Iulie 2014
Buna. Poate cine va sa-mi dea si mie mai multe informatii despre aceasta companie? departamentul de suport ma intereseaza. acest post este de call center /foarte multe telefoane pe zi? care este programul de lucru? multumesc
Hercules Miercuri, 9 Iulie 2014
E vb de suport tehnic pt clientii in lb germana, engleza, franceza, spaniola etc...
Firma are sediul in aceeasi cladire cu Ubisoft, care a fost fondata la randul ei de fratii Guillemot, o firma cu sediul in Franta.
Se face suport pt toate produsele firmei Guillemot, adica:
1) Hercules -> http://www.hercules.com/us/
2) Thrustmaster -> http://www.thrustmaster.com/products
Deci sunt destule :D
Suportul se face atat telefonic, cat si prin e-mail, adica prin programul lor de CRM.
Telefoane sunt destule, iar daca nu sunt, faci emailuri ;), acuma depinde de lb vb.
Oricum am vazut ca au mereu anunturi, deci lumea cam pleaca dupa o vreme..oricum concurenta e mare pe piata, pe anumite lb, iar salariile cred ca nu au crescut in ultima perioada, cam cum erau si acu cativa ani, dar asta mai vezi la interviu. Negocieaza la interviu salariul foarte bine si pe ce lb faci suport...tip: accepta doar lb pe care esti angajat, nu fa suport pe 2 lb, ca nu merita....
Pe ce lb aplici ?
Jenny Joi, 10 Iulie 2014
pt suport tehnic clienti franceza si engleza care este salariu oferit?
Paul Joi, 10 Iulie 2014
Jenny, depinde foarte mult de nivelul tau de frannceza/engleza si de nivelul de cunostiinta tehnice. ai mai lucrat pe suport tehnic?
Jenny Vineri, 11 Iulie 2014
Pe franceza si engleza nu-mi fac griji pt nivel vb+scris. Pe suport tehnic am lucrat aproape un an de un proiect IBM. Orientativ care este cel mai mic salariu si pana unde se ajunge maxim pe suport tehnic fr+eng?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?