Forum despre H&M Romania


R Miercuri, 8 Mai 2013
nimic despre H&M?
bibi Duminica, 12 Mai 2013
mda...aplici pt o pozitie si te suna pt asistent vanzari la 4 ore pe zi. explicatia: intai trebuie sa intri in companie apoi se poate ivi posibilitatea de a trece la o pozitie full time si abia dupa inca nu stiu cat timp POATE reusesti sa ocupi pozitia pe care ti-ai dorit-o. concluzia: afiseaza un anunt de recrutare pe care il numesc general...iar daca aplici pt o anumita pozitie din anuntul lor ei te suna pt o alta... :(
crishtian Joi, 4 Iulie 2013

Am fost la cateva interviuri la HM: primul interviu este la sediu unde te chinui cu niste cutii sa le asezi pana te apuca durerea de cap ,aranjarea hainelor si ultima parte sunt intrebarile pentru team-working. La final o sa auziti aici nu este o batalie pentru posturi /selectie ,dar veti fii selectati pentru..... Al doilea fost in magazin toate bune,dar fara telefon sau email cand sa incep. In schimb am fost asaltat pentru alt interviu cu cutiile ,degeaba am luat la cunostinta tarziu ca posturile sunt ocupate si facute cu mult inainte! Salariul 4 ore 700 ron +tichete, 6 ore 1200 dar nush daca cu tichete sau fara.

ics Joi, 4 Iulie 2013
in ce oras ai fost la interviu?
flo Vineri, 5 Iulie 2013
in ce oras si pentru full time 8 ore cat e salariu ?
M.L Luni, 5 August 2013
salut!
am si eu o intrebare. nu stiti daca cumva se fac angajari in Cluj? :)
BL Joi, 29 August 2013
nu exista si program de 8 ore.care e mediul de lucru..stie cineva?
deea Joi, 5 Septembrie 2013
In ce consta al doilea interviu? Puteti sa ne spuneti si nou ?
lica Sambata, 7 Septembrie 2013

stie cineva cam care este salariul pt store manager

lica Luni, 14 Octombrie 2013

hey, chiar nimeni nu stie nimic de aceasta firma?

Anonymous Miercuri, 16 Octombrie 2013

Aplicati pe site-ul lor daca va intereseaza(dar doar daca e job pus pe site), pentru ca, chiar te suna. Eu asa am fost contactat. Primul interviu, porcaria cu acele cutii de aranjat, si de aranjat haine. Al doilea interviu se vorbeste despre cv-ul tau, de ce vrei sa lucrezi la ei, experienta, lucruri normale de interviu.
Sper ca v-am ajutat.
Bafta

hahaha Luni, 28 Octombrie 2013
Lucrurile nu sunt atat de roz precum par. Foarte multi isi doresc sa ajunga sa lucreze aici si apoi isi cam dau seama ca nu e tocmai ok. In primul rand managerii de departamente sunt foarte slabi...si aici ma refer la personalul unui anume magazin, nu stiu cum sunt ceilalti. Practic, isi cunosc meseria, tehnicile ce trebuiesc aplicate, dar sunt incompetenti din alte puncte de vedere. Programul este unul foarte dur. Daca cei de la protectia muncii ar afla de treaba asta, ar fi vai si amar. Un exemplu ar fi, pleci seara din magazin la 22:30 sau chiar mai tarziu si dimineata trebuie sa fii la 5:00 sau la 6:00 in magazin. Asta rezulta 4-5 ore de somn,maxim. Trebuie sa ajungi acasa, sa faci un dus si altele. Orele suplimentare nu sunt platite, adica se intampla sa ti plateasca ceva, dar nu tot...si sunt destule zile in care stai peste program. Ar fi foarte multe de spus, concluzia este urmatoarea: daca n-ai lucrat niciodata, e ok sa incepi cu ei, se spune ca la inceput e greu pentru toata lumea,dar nu este un loc de munca pentru care ai avea motive sa tragi ca un caine. Se si avanseaza, dar dupa parerea mea, trebuie sa ai ceva cunostinte, daca faci mofturi, n-ai nicio sansa. Si vei face cu siguranta, sunt multe nereguli, nu poti rezista decat daca n-ai viata, n-ai o prietena/sotie sau n-ai o familie.
eu Luni, 2 Decembrie 2013
cat este salariul la 6/8 ore? net...si tichete de masa?
tu Marti, 3 Decembrie 2013
6 ore - 1000 lei + bonuri aferente 6ore
8 ore - 1200 lei + bonuri
alexa Luni, 10 Februarie 2014
Eu am aplicat in 2013 pentru un post de store manager. Dupa 2 interviuri grele,am ajuns la al trei-lea,care era de fapt o proba psihica cred. Dupa 6 ore de teste intense,in cadrul unui grup de 10 concurenti,am picat cu brio. Aveau nevoie de un singur store manager. Probele au fost super-aberante. spun asta in cunostinta de cauza,deoarece am o experienta solida in domeniu si mai si aplicat pentru posturi de conducere in cadrul altor companii si asa ceva nu am intalnit. Dovada vie ca sunt altceva decat afiseaza este ca cel selectat din grupul meu de aplicanti, a refuzat colaborarea. Consider ca sunt superficiali si dezinteresati si ca la un candidat cauta orice altceva decat experienta sau alte abilitati specifice postului (si aici ma refer la varsta si aspect fizic de top-model).
bibi Duminica, 23 Martie 2014
buna,puteti sa mi lasati adresa unde as putea sa mi depun un cv pt h&m?!multumesc!
elena Miercuri, 23 Aprilie 2014
Buna,

Ma puteti ajuta cu cateva informatii privind salariile de la Office/Store manager? Am auzit ca sunt fluctuante. Trebuie sa merg la un interviu :) care dincate aauzit presupune si negociere. Multumesc.
Cristian Vineri, 8 August 2014
Va Salut pe totii, as vrea sa stiu si eu dupa cate zile te suna dupa al 2'lea interviu la magazin.
Multumesc!
buna seara! Miercuri, 8 Octombrie 2014
Stie cineva unde se depun cv-urile?
Teo Marti, 4 Noiembrie 2014

Am lucrat mai mult de 2 ani deci pot avea o parere apropiata de realitate.
Firma foarte ok, cu principii solide, valori foarte bune, respect pentru angajati etc. DAR...totul paleste in fata unui singur lucru: managementul. Cu cateva exceptii. Se cere munca draconica, deci viata personala cam adio. Program prost pentru oamenii la 4 ore (stiu cazuri cand o intreaga luna lucrau de la 18:30 la 22:30) dar si pentru cei la 6 sau 8 ore (exemplu, de la 12:00 la 20:30. Ce viata e asta?!) Iti cer sa faci 5-6 lucruri simultan (fara exagerare) si te freaca la cap din 5 in 5 minute daca le-ai terminat, iti spun sa faci customer service la fiecare client dar iti dau de munca mult si foarte putin timp sa le faci, daraminte customer service. Sa nu mai vorbesc de isterizarea unor manageri cand faci ceva minor gresit...
Promovare, adio. Daca nu te dai pe langa cineva sau nu te cobori sa le mananci din palma, esti cauza pierduta. Poti sa muncesti cat de multi poti, sa faci atatea si atatea, degeaba. Si vin unii angajati de 3 zile si trec pe langa tine fluierand, fara sa fie cu nimic mai buni si iti ajung manageri.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?